Има една друга поговорка,която е доста по-полезна: За да коментираш нещо,или някой трябва да го познаваш,анализираш и коментираш с ясна стратегия! Ти не притежаваш нищо от това! Нещо повече: Живееш в заблудата,че в този форум пишат само безмозъчни пубери! Това е първата грешка! Подценяваш! Втората е че опитваш да слагаш подправка навсякъде където пише Левски! На Левски подправка не можеш да слагаш! Малък си,много! Нямам намерение да влизам в полемики с теб! Ако някога имаш случайно път към София,пиши ми лично съобщение,ще ти дам информация къде да дойдеш за да разбереш за какво става дума и да се откажеш от преценката си за хора които не познаваш! Повярвай ми пречи ти!PFC Litex написа:alfonso какво общо има по тази тема отбора на Литекс ?
Ето в дискусия съм многознайко та кажи ми днес хореото Ви спрямо същото в мачовете ви срещу ЦСКА и Спартак, как беше?
Има една поговорка: В България всички разбират от футбол и политика - ти си част от тази поговорка
emo и кой е казал, че сте били по слаби от всички, а спрямо Вас си днес, как бяхте?
Ако си забравил, какво съм писал ето да ти напомняPFC Litex написа:В общи линии добре беше хореографията Ви. Нямаше нищо по различно в нея от мача с ЦСКА, но беше доста слаба, като цяло.
Къде я сравнявам с тази на други отбори?
Къде казвам, че е била зле?
Кой мач посочих за изходна точка за сравнение?
Кое днес беше по различно от хореото срещу ЦСКА?
Мисля, че няма нужда отговаряш, тук като е по интересно да напада на лична и фенска основа и да бъде задължително извън темата.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хореографията днес
Ей аз съм си от София! Покани мен!
Мани го тоя,ще се загуби! Дай да се напием за титлата!
Само Левски!
emo написа:айде сега глупости.ти доволен ли си?ако да къв ти е проблема?
според мен и играчите и агитката бяхме умрели от жега
Ти в час ли си бе ?! Тебе вЕрно те е напекла жегата яко.. ако не си прочел съм написал че съм доволен само от ФАКЛИТЕ и ... от ФЕНОВЕ братче.. голема трагедия..
emo написа:отговорих ти вече.днес бяхме слаби в сравнение с други мачове.но и днес показахме че сме агитка номер 1 в България
Да, вероятно сте най-голямата в БГ този спор си го водете с червените, но темата касаеше специално днешният мач и нищо друг
Днес спрямо Вас, каквото е и питането бяхте СЛАБИ.
Между другото ако искате да видите, какво значи хореографии, а на доста места гледайки снимките го постигат с толкова зрители, колко и Вие го правите има много, много да се учим всички.
Който иска да гледа http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=103091
Темата е над 50 страници и има тонове снимки.
alfonso, това, което си писал важи в пълна сила и за теб. Докато не познаваш лицето от другата страна определение не можеш да му дадеш.
Всеки сам решава по какъв начин да пише из форуми.
Без да искам да звуча, като пубер дано някога разбереш, кой се крие зад PFC Litex вероятно тогава ще ти стане доста интересно и ще искаш повече контакти, а не само в някакъв си форум.
Лека вечер от тази тема. Не виждам смисъл да си чекна пръстите да пиша, когато от другата страна не могат да свалят цветните очила.

-
blue,lagoon
Дрън,Дрън,Дрън!!!!!! Нокаут за Литекса!!!
Да сте живи и здрави СИНИ ШАМПИОНИ!

- milen.hrisrov
- Контакти:
Re: БНТ1 пуска филм за Левски
Само като прочетох,кои са авторите и по коя телевизия ще го дават,ми стана ясно що за боза ще е.По никакъв начин не бих го гледал.
Този профил вече не съществува.
А найстина,ако някой иска да гледа мач "спокойно"...ми има ТВ за тази работа ! На стадиона се пее и се подкрепя любимия отбор до последно независимо от резултата !!!
Ти къде видя да съм писал, че съм мълчал и съм лежал отстрани? Аз подкрепям Левски от 15 години из цяла България ако това не е достатъчно може би ти ще ми обясниш как да съм по голям "ултрас"? Защо винаги изкарвате нормалните хора които гледат мача извън сектор Б "ненормални" не се ли осъзнавате, че това са хората били преди вас били в този сектор?

Re: БНТ1 пуска филм за Левски
Blagodarq na BNT1 no utre v 15:30 nqma da sam si v kyshti mai
dano nqkoi go zapishe i da go kachi nqkade shte chakam link 95 GODINI ISTENSKI OTBOR SAMO LEVSKI
Aaaaaa! Аз съм хетеросексуален! А за пфк Литекс,знам доста! Сега разбрах и още нещо: Ама аз съм си хетеросексуален,отклонявам поканата!

НЕ знам но според мен се чувахме малко по моШно на.. Какво е небето.. какво е морето.... и т.н на останалите песни.. се едно половината агитка не ги знаеше и не ги пееше... и според мен се получи това заради тва , че сектор "В" не беше както си е по принцип "Б" - за феновете а това беше няква смеска между фенове и семкари.. застанали братче и гледат като дебили.. апа кви разминавания имаше.. там на средата имаше няква ограда... и като пляскахме едната половина пляска след 2,3 секунди другата..