al_ex1 написа:Както винаги сте най наглите и нахални копелета във форума.Винаги гледате в чуждата паница,а не виждате какво стана на Овча купел.Пълни кретени!
и какво е станало на Овча купел според теб?нещо нередно ли съзираш
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
al_ex1 написа:Както винаги сте най наглите и нахални копелета във форума.Винаги гледате в чуждата паница,а не виждате какво стана на Овча купел.Пълни кретени!
ма какъв ти е проблема немога да разбера, защо се заяде с мене??
Боримечката написа:ма какъв ти е проблема немога да разбера, защо се заяде с мене??
Не се заяждам,просто пускате постове(при това на маймуница),колкоот да се запишете.
Дай нещо с аргументи ве пич.Аз за това влизам в тоя форум-да прочета нещо смислено.
Дано да си чатнал!Със здраве...
bai mile написа:Боримечката написа:ма какъв ти е проблема немога да разбера, защо се заяде с мене??
Не се заяждам,просто пускате постове(при това на маймуница),колкоот да се запишете.
Дай нещо с аргументи ве пич.Аз за това влизам в тоя форум-да прочета нещо смислено.
Дано да си чатнал!Със здраве...
OK thanks
emo написа:al_ex1 написа:Както винаги сте най наглите и нахални копелета във форума.Винаги гледате в чуждата паница,а не виждате какво стана на Овча купел.Пълни кретени!
emarkon написа:emo написа:al_ex1 написа:Както винаги сте най наглите и нахални копелета във форума.Винаги гледате в чуждата паница,а не виждате какво стана на Овча купел.Пълни кретени!
начина по-който игра славия през второто
brossy написа:Днес бях на работа и пропуснах мачовете от БГ първенството.Сега като чета нещо не мога да се ориентирам.ЦСКА се оплаква от рефера,Локо (СФ)също.Щели да подават констентация и двата отбора.Половин час размишлявам и неоткривам логика,как съдята е повлиал и на двата отбора.Помогнете ми моля.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта