Каква дискусия бре хубавецо? Нали ако влезеш в дискусия с подходящия човек и моментално губиш и го банваш! Знаеш ли колко добре ти познавам писането и методите? Има една народна приказка:- Когато искаш да научиш някого на нещо трябва да можеш да го покажеш! За хореографията: Какво можете да покажете от Литекс? За теб в личен план: За някакъв ерудит ли се броиш? 90% от писанията са ти срещу Левски! И знаеш ли на кой му пука? Знаеш! На никой!PFC Litex написа:emo написа:в първото си мнение казваш че хореографията ни е слаба.ето там ни обиждаш
Хайде пак прочети, какво пише в първият ми пост по темата и заповядай на дискусия, защото е явно, че пишеш по инерция.
Писах, че като цяло беше слаба и я сравних с Вас си, а не с някой друг.
Както виждаш и фенове на Левски пишат, че е била заспала работа, но нали трябва по някакъв начин да има заяждане иначе не е интересно.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хореографията днес
PFC Litex написа:Дано сега да си разбрал, какво исках да кажа с първият си по темата пост.
няма да ти се дам бе човек.може слабо да сме подкрепяли ,но пак бяхме по добри от всички.имаше димки 1 бомба аз прегракнах от викане.всичко е наред
-
blue,lagoon
alfonso написа:Каква дискусия бре хубавецо? Нали ако влезеш в дискусия с подходящия човек и моментално губиш и го банваш! Знаеш ли колко добре ти познавам писането и методите? Има една народна приказка:- Когато искаш да научиш някого на нещо трябва да можеш да го покажеш! За хореографията: Какво можете да покажете от Литекс? За теб в личен план: За някакъв ерудит ли се броиш? 90% от писанията са ти срещу Левски! И знаеш ли на кой му пука? Знаеш! На никой!PFC Litex написа:emo написа:в първото си мнение казваш че хореографията ни е слаба.ето там ни обиждаш
Хайде пак прочети, какво пише в първият ми пост по темата и заповядай на дискусия, защото е явно, че пишеш по инерция.
Писах, че като цяло беше слаба и я сравних с Вас си, а не с някой друг.
Както виждаш и фенове на Левски пишат, че е била заспала работа, но нали трябва по някакъв начин да има заяждане иначе не е интересно.
Хореото беше доста добро като замисъл ! Синьо-белите знаменца,големите трансперанти,големите знамена с националните ни герои,другите знамена....много добро съчетание ! И димките бяха добри...да,изпълнението малко куцаше поради наличието на семколюбци и заради жегата,но атмосферата която създадоха сините фенове беше страхотна ! Малко по-малко в България и този аспект от футбола почва да се развива
САМО ЛЕВСКИ !

-
blue,lagoon
Леле! Охилих се на Литекса! Ама не се стърпях като видях падението му. Сега може и да ме банннннннееееее! Днес минах на жълто. 
alfonso какво общо има по тази тема отбора на Литекс ?
Ето в дискусия съм многознайко та кажи ми днес хореото Ви спрямо същото в мачовете ви срещу ЦСКА и Спартак, как беше?
Има една поговорка: В България всички разбират от футбол и политика - ти си част от тази поговорка
emo и кой е казал, че сте били по слаби от всички, а спрямо Вас си днес, как бяхте?
Ако си забравил, какво съм писал ето да ти напомня
Къде я сравнявам с тази на други отбори?
Къде казвам, че е била зле?
Кой мач посочих за изходна точка за сравнение?
Кое днес беше по различно от хореото срещу ЦСКА?
Мисля, че няма нужда да отговаряш.
Тук, като е по интересно да напада на лична и фенска основа и да бъде задължително извън темата.
Ето в дискусия съм многознайко та кажи ми днес хореото Ви спрямо същото в мачовете ви срещу ЦСКА и Спартак, как беше?
Има една поговорка: В България всички разбират от футбол и политика - ти си част от тази поговорка
emo и кой е казал, че сте били по слаби от всички, а спрямо Вас си днес, как бяхте?
Ако си забравил, какво съм писал ето да ти напомня
PFC Litex написа:В общи линии добре беше хореографията Ви. Нямаше нищо по различно в нея от мача с ЦСКА, но беше доста слаба, като цяло.
Мисля, че няма нужда да отговаряш.
Тук, като е по интересно да напада на лична и фенска основа и да бъде задължително извън темата.

Много скапано се получи според мен.. защото тия които си лупят семки се бяха набутали в сектор "В" а там бяхме и тия от агитката и .. едни пеят другите си държат **** ... не ми хареса много много ..
Ще помоля само да си спестиш иронията към другите фенове на Левски защото с тия дето "люпят семки" в 90% са ходили по стадионите когато ти си цапал гащите из вас. Защото това, че обичам да седна и да изгледам мача не ме прави по-малко левскар от другите.
П.П. А за хореографията незнам да е била толкова невероятна, че да трябва да трябва да се превъзнасяме.

Абе какво я коментирате тази хореография? Ние да не сме мажоретки? В шампионска лига такава хореография ще спретнем че свят ще им се завие на чорбетата! 
PFC Litex написа:alfonso какво общо има по тази тема отбора на Литекс ?
Ако си забравил, какво съм писал ето да ти напомняPFC Litex написа:В общи линии добре беше хореографията Ви. Нямаше нищо по различно в нея от мача с ЦСКА, но беше доста слаба, като цяло.
Мисля, че няма нужда отговаряш, тук като е по интересно да напада на лична и фенска основа и да бъде задължително извън темата.
отговорих ти вече.днес бяхме слаби в сравнение с други мачове.но и днес показахме че сме агитка номер 1 в България
Пичове,вие го ударихте на бахти спора...Левски - Литекс...Едните сини фенове с/у другите...ултрасите на Левски спрямо тях си...бахти смешната работа !Една обикновена хореография...не е нещо невиждано и нечувано и нз си кво...Хореография като хореография...на мен лично ми хареса ! В България качествените хореографий са малко,защото ultras-сцената все още ни е бедна ! Кефете се,че има такова нещо въобще ! Пък и ние гостуваме,кво искате (всъщност Славия бяха гости на стадиониа си
) ? А найстина,ако някой иска да гледа мач "спокойно"...ми има ТВ за тази работа ! На стадиона се пее и се подкрепя любимия отбор до последно независимо от резултата !!!