Английска Висша лига 2011/12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2011/12

Мнениеот c0mba » 26 юни 2011 18:14

Frankie Lampard написа:Не говори без да знаеш.
Мениджърът на Спас каза при Крум Савов, че са познали държавата, но не и отбора, след което Крум Савово каза, че е Порто, не Спортинг. ;)

Ти на кого вярваш - мениджърът на Спас или Спортала ? :)

Оу извинявам се , но го видях в Гонг :(.. моя грешка значи ..
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 26 юни 2011 18:16

До колкото знам Спортинг ще продават основен футболист, играещ точно на позицията на Делев - Яник Джало, който май ще ходи към Англия.???????????????????????????????????????????????????????
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 юни 2011 18:18

Ей тоя гол на Джало ... :)

Ианче къде го чете това и в кой отбор ще ходи ? :)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 юни 2011 18:31

Сити пак надцаква Барса за Санчес

Изображение

Войната между английския Манчестър Сити и Барселона на трансферния пазар продължава с пълна сила. След като каталунците бяха принудени да повишат офертата си за звездата на Удинезе Алексис Санчес именно заради "гражданите", сега сценарият се повтаря.

От "Ийстландс" излязоха с нова оферта към "фриуланите", която е на стойност 38 милиона паунда. Според Sunday Mail, това предложение се приближава максимално близо до исканите от Удинезе 50 милиона евро. Новата оферта е завишена с 6 милиона паунда в сравнение с предишната и в Манчестър вярват, че трансферът на Санчес ще стане факт.

Освен това чилийският национал ще получи много по-изгодни финансови предложения на "Сити ъф Манчестър". В момента в централата на Удинезе обаче очакват следващата оферта от Барселона.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 юни 2011 18:31

Frankie Lampard написа:Не говори без да знаеш.
Мениджърът на Спас каза при Крум Савов, че са познали държавата, но не и отбора, след което Крум Савово каза, че е Порто, не Спортинг. ;)

Ти на кого вярваш - мениджърът на Спас или Спортала ? :)

Да, а Бандаловски отива в Лацио :lol: Иначе-на никого от тея не вярвам ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 26 юни 2011 18:44

Раул Мейрелеш напуска Ливърпул

Изображение

Една от големите звезди на Ливърпул Раул Мейрелеш почти сигурно няма да започне следващия сезон в мърсисайдският колос. Английските медии информират, че преговорите за нов договор между "червените" и португалският халф на практика са се провалили.

Новите американски шефове на "червените" са отказали да плащат заплатата и по този начин Мейрелеш почти сигурно ще напусне Ливърпул. Силна оферта за правата на полузащитника са отправили от италианския гранд Ювентус.

В Ливърпул пък вече не считат оставането на Мейрелеш в клуба за толкова наложително. Както е известно, тимът на Кени Далглиш вече привлече Джордан Хендерсън от Съндърланд, а до дни се очаква да парафират още Чарли Адам и Стюард Даунинг.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 юни 2011 18:46

Проблемът не беше ли, че жената на Мейрелеш не могла да свикне с живота в Англия ?
Не виждам какъв проблем може да е договора му, след като го взехте преди година ... Едва ли е подписал за под 4 години.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 юни 2011 19:22

Мейрелеш напуска а идват Дж.Хендерсън и Ч.Адам , поредната простотия на Пуул . Махат супер класен играч взимат 1 недоказан младок (за огромна сума) който може и нищо да не направи (дори и резервите на Пуул -Шелви и Спиъринг биха играли на същото ниво ако бяха играчи на Съндърланд) и посредствен играч от типа лидер на село "с извинение", като Ч.Адам . Не знам но Мейрелеш ми се струва от друга класа в сравнение с 2-та .

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 26 юни 2011 19:58

Arsene Wenger claims Arsenal are doing all they can to keep Gael Clichy at Emirates Stadium.

Inter Milan are attempting to hijack Arsenal's move for Velez Sarsfield starlet Ricardo Alvarez with a €12million bid.

Вероятно Венгер разчита, че ще убеди Клиши да продължи договора си...скоро не съм попадал на слухове на ляв бек.
Излезе информация, че Интер са предложили по-висока оферта за Рики Алварез и се превръщат във фаворити за подписа му.
За Жервиньо изглежда, че преговорите са в застой /ако изобщо могат да се нарекат "преговори"/.
За Самба искат повече пари, отколкото сме склонни да предложим.

Всичко върви по план.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 юни 2011 20:04

Cesc Fabregas написа:Ебати смешника ми е тоя, още преди да знам къде ще отиде ми е противен :roll: Готов е да си продаде гъза където ще да дадат най-много пари... :roll:

: ) на мен още от миналата година ми стана много антипатичен с изказванията си и шума около него ;) Най ще съм доволен да си остане в Бразилия като е такъв тарикат ;0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”