Почивка в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

milen_4o0o
Контакти:

Re: Почивка в България

Мнениеот milen_4o0o » 26 юни 2011 13:15

Чудим се къде да отидем на почивка ... дали в Цигов Чарк или край Смолян ... според вас кой вариант е по-добър ? И ако знаете някои забележителности там ... моля споделете :)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 26 юни 2011 13:17

radko piratko написа:Къде в Троян, имаш ли нещо на идея, защото аз съм от там и мога да те ориентирам

Ще е добре, мерси. Ами главно в града сега резервирахме едно хотелче ( няма да казвам име да не излезе като реклама, ама е готино), понеже нямам собствен превоз та да обикаляме из околностите, което щеше да е хубаво. Та ако можеш да кажеш нещо за гледане, забележителности, кухня и прочие в самия град ще съм ти благодарен. ;)

[/quote]Имах впредвид хотелче извън града - в с. Чифлика - минерлни басийни и т.н. В Троян няма кой знае какво да разглеждаш - един Троянски манастир, който изобщо не е близо до града /за без превоз/[/quote]

Еми здраве да е тогава, поне ще се надишаме на чист въздух, пък по-натам като постегна возилото може пак да наминем за повечко обикаляне, мерси все пак ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

pachovr85
Контакти:

Мнениеот pachovr85 » 26 юни 2011 13:17

За почивка по морето бих се спрял на две места едното е Приморско съчетава планина и море две в едно, няма много хора и плажа е сравнително чист, и другото място което препоръчвам горещо е село Крапец - това е най-северната точка на нашето черноморие. Прекрасно място все ще недокоснато от Бетонните гладиатори, плажа е девствен (дори няма спасители) и не е никак скъпо. За планина предпочитам Узана или Врачанския бълкан све пак съм от там..... Приятна почивка Ви желая :) :)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 26 юни 2011 14:03

Созопол, Несебър.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 юни 2011 14:14

На мен много ми допадна Албена като курорт-ограден целия, има пропусквателен режим, няма да ми се размотават знайни и незнайни по плажа и бе сравнително спокойно :) Друго хубаво място по черноморието ни е Приморско :) На Златни пясъци и Слънчев бряг има доста забавления, но поне мен ме ядосва лудницата по улиците там :x За планина най-добрите места, където съм бил са Велинград, Троянския балкан и с. Огняново (близо е до Г. Делчев) :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 юни 2011 14:31

Чифлика,Цигов Чарк,Иракли,Шкорпиловци :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юни 2011 15:37

http://www.sarafovo-bg.com/sub/hotels/a ... vation.htm

Морето е близо, плажът е спокоен откъм блъсканица, а до хотела има рок клуб, където човек може и да се храни на добри цени! Домакините са страхотни хора, без да преувеличавам ни най-малко!
От 31-ви юли съм там за десетина дни. Ако някой иска, може да дойде да пием по много бири и да се радваме на рок прекарване!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

falcon

Мнениеот falcon » 26 юни 2011 16:00

spartaka написа:Някой да каже нещо за Троян, понеже мислим с половинката да се отправим натам август месец? Чувал съм, че е готинко, дано е така ;) :?:

Ако искаш спокойствие и тишина на 20 километра от Троян има местност с няколко хижи и хотелчета наречена Беклемето ;) Там е страхотно и може да си починеш идеално от ежедневието и мръсния град :)

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 26 юни 2011 17:49

Трявна,Дряново.Страхотна природа и спокоиствие.На море добре е в Ахтопол.Не е много застроено и на 5/6 километра от там има хубави плажове.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2011 01:43

slavia_forever написа:http://www.sarafovo-bg.com/sub/hotels/alexa/reservation.htm

Морето е близо, плажът е спокоен откъм блъсканица, а до хотела има рок клуб, където човек може и да се храни на добри цени! Домакините са страхотни хора, без да преувеличавам ни най-малко!
От 31-ви юли съм там за десетина дни. Ако някой иска, може да дойде да пием по много бири и да се радваме на рок прекарване!

Подкрепям напълно ;)

Върни се в “Свободна зона”