Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 26 юни 2011 16:47

imn написа:Aз пък мисля че лукас бе най-добрия халф ,мейрелеш няма да е голяма загуба за отбора не че е лош играч, но по скоро е ефективен от колкото ефектен и чарли адам ми се струва че ще свърши повече работа :) лично мое мнение

Лукас е спечелил най-много единоборства във Висшата лига през миналия сезон....това говори достатъчно само по себе си...(въпреки факта че и аз не го харесвах никак до този сезон)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 26 юни 2011 16:54

Gil-galad написа:
imn написа:Aз пък мисля че лукас бе най-добрия халф ,мейрелеш няма да е голяма загуба за отбора не че е лош играч, но по скоро е ефективен от колкото ефектен и чарли адам ми се струва че ще свърши повече работа :) лично мое мнение

Лукас е спечелил най-много единоборства във Висшата лига през миналия сезон....това говори достатъчно само по себе си...(въпреки факта че и аз не го харесвах никак до този сезон)

Tака или иначе трябва да има дълбочина в състава ,сезона е дълъг и да не се продаде мейрелеш още по добре един класен играч в повече...

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 26 юни 2011 17:13

По нова информация ако Ливърпул предложи 20 милиона за Ленън той ще дойде при нас. Надявам се тази сделка да се осъществи.
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 юни 2011 18:05

Стюърт Даунинг е крилото с най-много точни центрирания във Висшата Лига през миналия сезон :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 юни 2011 18:29

Gil-galad написа:Стюърт Даунинг е крилото с най-много точни центрирания във Висшата Лига през миналия сезон :)

Е тая година ще чакаме Даунинг да сложи възможно най-много центрирания на главата/краката на Керъл, пък може и голмайстор да стане момчето.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 26 юни 2011 18:41

john barnes написа:мейрелеш е поставен във трансферната листа...явно тоя дървар адам ще го вземаме за негов заместник! нямам думи направо.... :evil:

+1, съвсем ще се ограничи нестандартността и фантазията в средната линия, освен биткаджии трябва да има и артисти.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 юни 2011 19:03

john barnes написа:мейрелеш е поставен във трансферната листа...явно тоя дървар адам ще го вземаме за негов заместник! нямам думи направо.... :evil:

ай стига си нареждал момчето ..а и не го вземаме за сметка на мейрейлеш ..нека да останат и двамата ! ти за хендерсън дето по му отива думата дърводелец не се ядосваш ,че го взехме и то за 20 млн !!! ми нареждаш адам дето може да я спре, да ти я подаде, гол да ти вкара еееее и аз нямам думи вече за нашите фенове ...май само наизуст говорите ..ай да погледате малко мачове и тогава да коментирате !!!
Последна промяна от suareshampion на 26 юни 2011 21:22, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 26 юни 2011 19:28

Сухите статистики не са най-важните. Всеки човек, който разбира от футбол и следи Премиършип ще ви каже, че Мейрелеш е класи над Лукас. Даже очаквах, ако някой успорва твърдението кой е бил най-добрият халф на Ливърпул през миналия сезон, да ми каже, че това е бил Макси, но не и Лукас Лейва. Не твърдя, че е слаб футболист, просто не е абсолютно нищо особено и дори ви трябва по-добър на неговата позиция, ако ще гоните шампионска титла ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 юни 2011 22:48

Очаква се утре да бъде обявена сделката за Адам.

Също така се очаква утре агента на Даунинг да е на Мелууд за преговори :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 юни 2011 23:38

Paralel написа: Всеки човек, който разбира от футбол и следи Премиършип ще ви каже, че Мейрелеш е класи над Лукас.

Сравнения не могат да се правят.Все пак играят на различни постове.Единия си има едни задачи/очаквания към него на терена,а другия други.

Gil-galad написа:Очаква се утре да бъде обявена сделката за Адам.

Дано.

Върни се в “Ливърпул”