СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

macko_razbivach
Контакти:

Re: СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?

Мнениеот macko_razbivach » 26 юни 2011 12:59

Подобни сметки едва ли си правят, защото ако не отидем ние, ще отидат сърбите. А те не бих казал, че са по-слаби от нас. Общо взето сме на едно ниво с тях. Затова си мисля, че на руснаците им е все едно. Но ще видим :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 юни 2011 13:02

сега се загледах, че и КУБА са като Япония - не домакинстват в родината си :)

В първите срещи: Италия - Куба 3:0 и 3:2
айде и сега искам така да стане, а на нас ще ни е нужна само една чиста победа с 3:0 или 3:1 над Русия

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 26 юни 2011 13:32

Всичко си зависи от нас. Трябва да бием Русия. Ако не можем да ги бием поне един път, за какво да ходим на финали ? На финалите няма да играем с Камбоджа и Египет, там няма да срещнем по- слаб отбор от Русия.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юни 2011 13:47

LaRgO написа:Всичко си зависи от нас. Трябва да бием Русия. Ако не можем да ги бием поне един път, за какво да ходим на финали ? На финалите няма да играем с Камбоджа и Египет, там няма да срещнем по- слаб отбор от Русия.

Що да не срещнем по-слаб отбор? Чи те в момента единствени са без загуба в тая Световна Лига :idea: Си кажете слаба група - е да ама ние в същата слаба група при очакван успех срещу япония ще сме с 19т, а те с 29! ;)
Тя и на сърбите на пръв поглед е доста слаба групата - ама едвам кретат на 2 място с 15т ;) Руснаците са си класа освен Бразилия другите евентуални финалисти наистина са къде малко къде повече по-слаби от тях в момента! ;) Една Аржентина къде си я сравняваш с Руснаците примерно?

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 26 юни 2011 14:35

runnersa написа:
LaRgO написа:Всичко си зависи от нас. Трябва да бием Русия. Ако не можем да ги бием поне един път, за какво да ходим на финали ? На финалите няма да играем с Камбоджа и Египет, там няма да срещнем по- слаб отбор от Русия.

Що да не срещнем по-слаб отбор? Чи те в момента единствени са без загуба в тая Световна Лига :idea: Си кажете слаба група - е да ама ние в същата слаба група при очакван успех срещу япония ще сме с 19т, а те с 29! ;)
Тя и на сърбите на пръв поглед е доста слаба групата - ама едвам кретат на 2 място с 15т ;) Руснаците са си класа освен Бразилия другите евентуални финалисти наистина са къде малко къде повече по-слаби от тях в момента! ;) Една Аржентина къде си я сравняваш с Руснаците примерно?

Да, прав си, малко преувеличих. Има по-слаби отбори от Русия. Аржентина и Италия са по-слаби от Русия, но с тази игра е много съмнително дали ще ги бием.
Бразилия - Няма смисъл от коментар.
Полша - Традиционно труден съперник са ни и ще имат домакинско предимство.Ще ни е толкова трудно, колкото и с Русия.
САЩ - Ще ни е толкова трудно, колкото и с Русия.
Куба - Ще ни е толкова трудно, колкото и с Русия. Миналата година Бразилия направи цирк, само и само да не играят с тях.
Италия - Не са за подценяване.
Да, явно има и добри варианти - Италия и Аржентина, но пак казвам с тази игра и тях няма да победим.

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 26 юни 2011 15:28

LaRgO написа:Да, явно има и добри варианти - Италия и Аржентина, но пак казвам с тази игра и тях няма да победим.

Това ми звучи малко като "моята дума е закон" .

Гледал ли си мачове на Аржентина и Италия в лигата?Откъде си толкова сигурен кой ще победим и кой не?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2011 16:05

За съжаление, най-неприятното се случи и САЩ победи чисто Бразилия ... Както и да смятаме и каквото и да говорим, нужна е поне 1 чиста победа над Русия, а най-вероятно дори 2 :roll: И аз не вярвам руснаците да се лигавят, така че мачовете ще са тежки.
В другите групи трябва да следим внимателно Сърбия и Куба, които днес гостуват съответно на Португалия и Франция, дано загубят точки. След това двата отбора имат мачове с лидерите в групите си - сърбите приемат Аржентина, а кубинците играят с Италия :) Хубавото за нас е, че и Аржентина и Италия имат за какво да играят, защото ако допуснат 2 чисти загуби, могат да се смъкнат на вторите места, за разлика от Русия, която ние няма как да изместим ;)
Та това е, дано днес си вземем нова чиста победа и да има добри резултати в другите мачове, дано тези 2 загуби от Германия не ни изядат главата накрая :roll: Хубавото е, че всичко си зависи от нас - при 2 победи над Русия, дори и двете с по 3:2, няма как да ни изместят ;)
Изображение

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 26 юни 2011 16:13

m_fuel написа: Руснаците нямат интерес да ни пуснат да отидем ние,ако ни отстранят още във Варна така им отпада един костелив орех за финалите,отбор който във финални фази винаги им е правил проблеми.Мисля ,че руснаците ще доидат за победи.
:lol: :lol: :lol: Хайде, хайде. Прекалено ни надценяваш. Специално ние сме им такива абонати на руснаците, че не е истина. Където ни хванат, там ни блъскат като прани гащи, като изключим 2-3 мача преди 2-3 години. Крив противник сме на бразилците, но не и на руснаците. Според мен наистина ще дойдат на море във Варна. А и да не забравяме доброто приятелство мужду Стойчев и Алекно ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2011 16:16

Другото, което не помислихме, е дали бразилците няма да спретнат номер на американците и да отбият номера в мачовете с Полша, защото САЩ победи Бразилия на 2 пъти вече, така че онези бразилски тарикати могат да решат да изхвърлят янките от финалите :roll: Което ще е в наша полза де :)
Изображение

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 26 юни 2011 16:20

phoenix написа:
m_fuel написа: Руснаците нямат интерес да ни пуснат да отидем ние,ако ни отстранят още във Варна така им отпада един костелив орех за финалите,отбор който във финални фази винаги им е правил проблеми.Мисля ,че руснаците ще доидат за победи.
:lol: :lol: :lol: Хайде, хайде. Прекалено ни надценяваш. Специално ние сме им такива абонати на руснаците, че не е истина. Където ни хванат, там ни блъскат като прани гащи, като изключим 2-3 мача преди 2-3 години. Крив противник сме на бразилците, но не и на руснаците. Според мен наистина ще дойдат на море във Варна. А и да не забравяме доброто приятелство мужду Стойчев и Алекно ;)

Не знам дали руснаците ще ни ги дадат,но не съм убеден дали ние ще можем да си ги вземем.Миналата година бразилците играха доста пестеливо срещу нас във Варна ,но ние не можахме да си вземем бонуса.Сега дори и руснаците да не се напъват много,много все пак ще играят по силно отколкото бразилчетата в "моноспектакъла" който ни врътнаха на световното.

Върни се в “Волейбол”