Любо спри!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Любо спри!

Мнениеот Боримечката » 23 май 2009 22:09

Проблем има,да!Любо,като го гледам кви ги дроби,нищо добро не го чака.Обяснявам защо:
1.От доста време насам се опитва да прикрие слабата игра на отбора със съдийски грешки.Голяма грешка,освен,ако в съблекалнята не им говори друго и това е само за пред медийте.
2.Изявлението му,че отборът върви нагоре,е меко казано несериозно!Защо?Защото и на кьоравия му е ясно,че нищо не играем!Като казвам нищо-ама нищо.
Хване ли я защитник,рита бате,та ще и изкара плондера.Видях 2-3 атаки единствено след смените,да си я подадат,да я изнесът нормално от халвовете.
Хора,всеки мач го гледам за да видя някакъв напредък и не мога.Е бате Любо де го видя тоя напредък-не разбирам :?
Разбира се ако съм такъв голям капацитет нямаше сега да пиша във форума,ама щом аз го виждам,незнам кви специалисти са!
Аре,че много се разписах.Лека!

mile_bg8
Контакти:

Re: Любо спри!

Мнениеот mile_bg8 » 23 май 2009 22:16

Любчо има психичен проблем ! Положението му почти е неспасяемо .

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 23 май 2009 22:20

Боримечката написа:Проблем има,да!Любо,като го гледам кви ги дроби,нищо добро не го чака.Обяснявам защо:
1.От доста време насам се опитва да прикрие слабата игра на отбора със съдийски грешки.Голяма грешка,освен,ако в съблекалнята не им говори друго и това е само за пред медийте.
2.Изявлението му,че отборът върви нагоре,е меко казано несериозно!Защо?Защото и на кьоравия му е ясно,че нищо не играем!Като казвам нищо-ама нищо.
Хване ли я защитник,рита бате,та ще и изкара плондера.Видях 2-3 атаки единствено след смените,да си я подадат,да я изнесът нормално от халвовете.
Хора,всеки мач го гледам за да видя някакъв напредък и не мога.Е бате Любо де го видя тоя напредък-не разбирам :?
Разбира се ако съм такъв голям капацитет нямаше сега да пиша във форума,ама щом аз го виждам,незнам кви специалисти са!

Може и да се прав,приятел,но продължавам да си мисля,че Любо Пенев знае какво прави...пак ви казвам-търпение и всичко си идва на мястото. ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 23 май 2009 22:23

Може и да се прав,приятел,но продължавам да си мисля,че Любо Пенев знае какво прави...пак ви казвам-търпение и всичко си идва на мястото.

Чул те Господ :(

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 23 май 2009 22:24

Дайте време на Супата... според мен още 2 години ще са му напълно достатъчни да доразкрие потенциала си на треньор, а дотогава ще заговори като Тройчо за говедата, съдията, може да удари пак в масата, а и нищо чудно да каже и за конспирацията... синьото БФС, Камен Костадинов... с което още повече ще ви се издигне в очите... :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 23 май 2009 22:28

sedem_!_dva написа:Дайте време на Супата... според мен още 2 години ще са му напълно достатъчни да доразкрие потенциала си на треньор, а дотогава ще заговори като Тройчо за говедата, съдията, може да удари пак в масата, а и нищо чудно да каже и за конспирацията... синьото БФС, Камен Костадинов... с което още повече ще ви се издигне в очите... :lol: :lol: :lol:

Рогашвили,след мача ви срещу същият отбор само четях ревливите ви постове и дума не написах!Затова минотавърче,ако обичаш в обора!В обора казах, не в отбора :)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 23 май 2009 22:30

Любо нали каза,че отбор се гради за 4-5 години.Очаквайте след 4-5 години да се борите за титлата :) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 23 май 2009 22:31

Дайте време на Супата... според мен още 2 години ще са му напълно достатъчни да доразкрие потенциала си на треньор, а дотогава ще заговори като Тройчо за говедата, съдията, може да удари пак в масата, а и нищо чудно да каже и за конспирацията... синьото БФС, Камен Костадинов... с което още повече ще ви се издигне в очите

А между другото Стойчо квото клатене ви е заформял,ням,а друг такъв!
Преби ви с 16 точки и онагледи рефрена от една позната песен на червената агитка!
Брито,Бритооооооооо! :)
Заяждам само с теб :evil:

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 23 май 2009 22:34

Red_champions написа:
Боримечката написа:Проблем има,да!Любо,като го гледам кви ги дроби,нищо добро не го чака.Обяснявам защо:

Може и да се прав,приятел,но продължавам да си мисля,че Любо Пенев знае какво прави...пак ви казвам-търпение и всичко си идва на мястото. ;)

И според мен на Любо му трява време, за да направи добър отбор, а и нови играчи, защото с половината от тези няма да стане ;)

Потребителски аватар
cska_evropeiski
Контакти:

Мнениеот cska_evropeiski » 23 май 2009 22:36

Локо Сф. бие Левски
Левски бие ЦСКА
ЦСКА бие Локо Сф.
И после ми кажете, че във футбола има някаква логика.
А относно Любо според мен човека не от вчера е във футбола и знае какво говори, а и то се знае, че в момента БФС е синьо
Последна промяна от cska_evropeiski на 23 май 2009 22:39, променено общо 1 път.
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя

Върни се в “ЦСКА”