Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот RedMagic » 26 юни 2011 12:52

BultraStyle написа:http://www.metro.co.uk/sport/867489-aaron-lennon-targeted-for-spurs-to-liverpool-transfer#ixzz1QMyS1sU0 :roll:

За феновете на Ленън - това е вярно ! Доста източници го потвърдиха, включително и официалния сайт на Ливърпул. Там някои фенове не са доволни от тази новина, защото неможел да центрира. Е, какво от това ? Даунинг и Адам са перфектни в това, така че Ленън го взимаме за скорост в отбора, каквато за сега липсва и каквато може би само Суарес може да ни достави... Мен ми харесва изключително много, така че явно състава за следващия сезон става такъв: GK: Reina ; RB: Johnson, CB: Carragher, CB: Agger/Skrtel, LB: Clichy ; CM: Adam, CM: Gerrard, LM: Downing, RM: Lennon; SS: Suarez, CF: Carroll... Subs: GK: Gulacsi; CB: Agger/Skrtel, CM: Henderson, CM: Lucas, RM: Kuyt; CF: Wickham
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 юни 2011 13:22

RedMagic написа:
BultraStyle написа:http://www.metro.co.uk/sport/867489-aaron-lennon-targeted-for-spurs-to-liverpool-transfer#ixzz1QMyS1sU0 :roll:

За феновете на Ленън - това е вярно ! Доста източници го потвърдиха, включително и официалния сайт на Ливърпул. Там някои фенове не са доволни от тази новина, защото неможел да центрира. Е, какво от това ? Даунинг и Адам са перфектни в това, така че Ленън го взимаме за скорост в отбора, каквато за сега липсва и каквато може би само Суарес може да ни достави... Мен ми харесва изключително много, така че явно състава за следващия сезон става такъв: GK: Reina ; RB: Johnson, CB: Carragher, CB: Agger/Skrtel, LB: Clichy ; CM: Adam, CM: Gerrard, LM: Downing, RM: Lennon; SS: Suarez, CF: Carroll... Subs: GK: Gulacsi; CB: Agger/Skrtel, CM: Henderson, CM: Lucas, RM: Kuyt; CF: Wickham

Да си имаме уважението - само не Клиши моля. Уикъм също е твърде, твърде недоказан и малък за парите които му искат Ипсуич. Пак казвам - Пачеко ще ни свърши пъти по-голяма работа от англичанина.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 26 юни 2011 14:11

wolf написа:
RedMagic написа:

Да си имаме уважението - само не Клиши моля. Уикъм също е твърде, твърде недоказан и малък за парите които му искат Ипсуич. Пак казвам - Пачеко ще ни свърши пъти по-голяма работа от англичанина.

Добре де, ама явно ще е Клиши, аз не отговарям за това, просто казвам, че вероятно ще е той, защото към него сме си насочили усилията и не знам дали сме предлагали някакви пари за друг ляв бек. Пък за Уикъм и аз не съм съгласен. Има доста бедна визитка, пък Ипсуич му искат страшно много пари за възрастта и явно за качествата...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 26 юни 2011 15:29

Oх писна ми от спекулации ,постоянно влизам уж за некоя новинка но уви ...много бих се радвал за мата ,адам и сапата .Пък за ляв бек най-много искам бейнс ама за него дори спря и да се спекулира вече нали бил фен на ливърпул от малък както и цялото му семейство ....

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 26 юни 2011 15:46

Чета, че преговорите между Мейрелеш и Пуул са пропаднали, защото вашите хора не искат да му повишат заплатата. Ще е огромна грешка да го пуснете само след един сезон, все пак беше най-добрият халф на "мърсисайдци" за миналия сезон.

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 26 юни 2011 15:53

Aз пък мисля че лукас бе най-добрия халф ,мейрелеш няма да е голяма загуба за отбора не че е лош играч, но по скоро е ефективен от колкото ефектен и чарли адам ми се струва че ще свърши повече работа :) лично мое мнение

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 26 юни 2011 15:55

За мен също ще е голяма грешка да пуснем Мейрелеш защото игра доста добре миналия сезон, но все пак ако Кени е решил че Адам и Хендерсън вършат по-голяма работа на отбора от него както и Аквамен да го продават.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 26 юни 2011 15:58

imn написа:Aз пък мисля че лукас бе най-добрия халф ,мейрелеш няма да е голяма загуба за отбора не че е лош играч, но по скоро е ефективен от колкото ефектен и чарли адам ми се струва че ще свърши повече работа :) лично мое мнение

Лукчо трябва да направи още 3 такива силни сезона ,за да заличи посредственото си представяне откакто е в Пуул . Аз хич не го долюбвам ,но не мога да отрека ,че изнесе доста силни мачове това първенство .

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 26 юни 2011 16:14

BultraStyle написа:
imn написа:Aз пък мисля че лукас бе най-добрия халф ,мейрелеш няма да е голяма загуба за отбора не че е лош играч, но по скоро е ефективен от колкото ефектен и чарли адам ми се струва че ще свърши повече работа :) лично мое мнение

Лукчо трябва да направи още 3 такива силни сезона ,за да заличи посредственото си представяне откакто е в Пуул . Аз хич не го долюбвам ,но не мога да отрека ,че изнесе доста силни мачове това първенство .

Виж и на мен ми бе адски противен ,дори повече от полусен да си кажа честно но му свалям шапка ,от как кени дойде просто е ГОЛЯМ

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 юни 2011 16:41

мейрелеш е поставен във трансферната листа...явно тоя дървар адам ще го вземаме за негов заместник! нямам думи направо.... :evil:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”