Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

11_best
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот 11_best » 24 юни 2011 21:23

Не съм съгласен че отборът ще се гради наново - 7 нови попълнения, но от тях само един ще е сигурен титуляр - Зику.
А и той наистина е суперкласа, стига да го мотивираме и да няма контузии. Самите румънци твърдят, че това е най-техничният им играч в момента. Костов ще има от кой да се учи.
Много съм доволен от стратегията на клуба този трансферен прозорец. Обраха каймака от неполучилите лиценз отбори в България и Румъния без пари. Взеха се голям брой перспективни играчи - 3-ма от тях да станат титуляри след 2-3 години и всичко ще е оправдано.
Това се иска - група от 25 играчи - ядро от 10-ина по-опитни и още 15-на младоци. А като сметнем, че към по-опитните се считат Делев, Бандаловски, Нелсън, Караджов, Коце Стоянов, то "старците"(над 27г.) остават Тошко Янчев, Мишел, Галчев, Маркиньос(ако остане) и Апостола.
Има неприятно дублиране на някои позиции и Виданката, Акуаро и Трифонов, бая ще трябва да се потрудят, за да играят, Вероятно няма да помиришат терен, дано само не правят интриги, на което първите двама са способни.
Само не разбрах, кои футболисти са се събрали за първа тренировка и никъде не ги изписаха. За мен групата 25-26 футболисти е ясна, освен ако не продадем някой.

Караджов, Макенджиев, Стойчев
Бандаловски, А.Попов, Стоянов, Трифонов, Адемар, Виданов, Дечев, Акауаро, Дюлгеров
Т.Янчев, Галчев, Маркиньос, Нелсън, Якимов, Костов, Карачанаков, Т.Костадинов(или П.Стоянов), Радулович(или Садула), Живец, Зику, Делев, Платини и Мораеш

Остава да намерим място на Садула и П.Стоянов и да стискаме палци Портланд и Локо Сф да се раберат с Шеридън(макар че ми харесва като играч) и К.Янев.

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 25 юни 2011 11:14

11_best написа:Не съм съгласен че отборът ще се гради наново - 7 нови попълнения, но от тях само един ще е сигурен титуляр - Зику.
А и той наистина е суперкласа, стига да го мотивираме и да няма контузии. Самите румънци твърдят, че това е най-техничният им играч в момента. Костов ще има от кой да се учи.
Много съм доволен от стратегията на клуба този трансферен прозорец. Обраха каймака от неполучилите лиценз отбори в България и Румъния без пари. Взеха се голям брой перспективни играчи - 3-ма от тях да станат титуляри след 2-3 години и всичко ще е оправдано.
Това се иска - група от 25 играчи - ядро от 10-ина по-опитни и още 15-на младоци. А като сметнем, че към по-опитните се считат Делев, Бандаловски, Нелсън, Караджов, Коце Стоянов, то "старците"(над 27г.) остават Тошко Янчев, Мишел, Галчев, Маркиньос(ако остане) и Апостола.
Има неприятно дублиране на някои позиции и Виданката, Акуаро и Трифонов, бая ще трябва да се потрудят, за да играят, Вероятно няма да помиришат терен, дано само не правят интриги, на което първите двама са способни.
Само не разбрах, кои футболисти са се събрали за първа тренировка и никъде не ги изписаха. За мен групата 25-26 футболисти е ясна, освен ако не продадем някой.

Караджов, Макенджиев, Стойчев
Бандаловски, А.Попов, Стоянов, Трифонов, Адемар, Виданов, Дечев, Акауаро, Дюлгеров
Т.Янчев, Галчев, Маркиньос, Нелсън, Якимов, Костов, Карачанаков, Т.Костадинов(или П.Стоянов), Радулович(или Садула), Живец, Зику, Делев, Платини и Мораеш

Остава да намерим място на Садула и П.Стоянов и да стискаме палци Портланд и Локо Сф да се раберат с Шеридън(макар че ми харесва като играч) и К.Янев.

Напълно съм съгласен с твоето виждане и аз смятам, че отборът ни сега (след привличането на новите) е много по-силен и класен, с много голяма конкуренция и ако се запази добрия климат в тима мисля, че ще се радваме на големи успехи :)
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 юни 2011 11:50

Аз също не смятам, че големият брой нови означава много промени в титулярния състав. От тези 7 души много малко биха могли да бъдат титуляри. Радуканов недвусмислено намекна, че някои младоци ще бъдат преотстъпени, тъй като броят на играчите действително е прекалено голям засега, което ме навежда на мисълта, че трите нови "орлета" вероятно няма да попаднат в групата от 25 души, за която треньорът спомена.
От останалите 4 нови само Адемар и Зику за мен имат шанс веднага да станат титуляри, но дори тогава изключвам напълно вариант, в който основните им конкуренти Трифонов и Маркиньос да бъдат забравени от Радуканов.
Колкото до Живец и Мораеш, много трудно ще се преборят с тройката Неслън - Платини - Делев, която се справи блестящо през пролетния полусезон. За Живец съм малко скептичен. Дано не се окажа прав, но си мисля, че може би той ще е издънката на селекцията ни. Предполагам, че в някои мачове дори няма да влиза в основната група от 18 души. Колкото до Мораеш, за него имам високи очаквания, но трудно ще се наложи като титуляр, ако Платини продължава да е в добра форма. Освен това, и Живец, и Мораеш в свои интервюта споменаха, че доста месеци не са играли футбол - при Мораеш бяха 6, а при Живец цели 11, ако правилно съм запомнил. Няма как това да не се е отразило на формата им, така че трудно може да се очаква да бъдат титуляри от самото начало.
Определянето на група от 25 играчи също ще бъде доста тъежка задача за треньора, тъй като има голям брой млади играчи без много опит, част от които неизбежно ще бъдат преотстъпени: Карачанаков, Якимов, Дюлгеров, Стойчев, Радулович, Амзин, Бахъров, Т. Костадинов.
Сигурен съм обаче, че всеки треньор си мечтая да има точно такъв "проблем" - голяма конкуренция за всички постове. Предполагам, че и някои ще бъдат продадени, което все пак малко да улесни Радуканов в избора му на 25 играчи. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 25 юни 2011 20:45

http://www.blitz.bg/sport/article/97003

Щом Вальо казва за Мораеш, че е най-добрия значи е така... :!:

Взехме 3-ма изключително класни чужденци :!:
За Адемар нямам съмнения, че много бързо ще се адаптира и Румен ще остава често на пейката през полусезона, освен ако не вдигне сериозно нивото си по време на подготовката ....На Мораеш (който не е играл от 6 месеца) и Зику ще им е малко по-трудно, но един играч от голяма класа блесва навсякъде...

Според мен чужденците не могат да се оплачат... :lol: Двамата нови бразилци си имат 2-ма сънародници от настоящия тим, които ще им помогнат с адаптирането...
За Зику пък е чудесно, че старши треньорът говори румънски и така ще може да разбира прекрасно какво се иска от него и то веднага...За Нелсън пък сигурно е супер новина, че част от подготовката ще бъде в Холандия....

За новите от Пирин освен от играта на Тони Карачаканов нямам подробни впечатления....Чух, че ще се преотстъпват повечето от младите играчи....

Моето мнение е, че ако и тази година не пускат в игра Станислав Костов ( което е твърде вероятно при наличието на Платини, Делев, Зику и Мораеш ) е по-добре да го преотстъпят, тъй като в противен случай ще забавят развитието му а той е безспорен талант...

Иначе смятам, че в отбора трябва да останат задължително Томи Костадинов, Мартин Дечев и Антон Карачанаков...Тези три момчета има с какво да помогнат на отбора в дългия сезон, който предстои....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 юни 2011 21:35

Yasso написа:http://www.blitz.bg/sport/article/97003

Щом Вальо казва за Мораеш, че е най-добрия значи е така... :!:

Взехме 3-ма изключително класни чужденци :!:
За Адемар нямам съмнения, че много бързо ще се адаптира и Румен ще остава често на пейката през полусезона, освен ако не вдигне сериозно нивото си по време на подготовката ....На Мораеш (който не е играл от 6 месеца) и Зику ще им е малко по-трудно, но един играч от голяма класа блесва навсякъде...

Според мен чужденците не могат да се оплачат... :lol: Двамата нови бразилци си имат 2-ма сънародници от настоящия тим, които ще им помогнат с адаптирането...
За Зику пък е чудесно, че старши треньорът говори румънски и така ще може да разбира прекрасно какво се иска от него и то веднага...За Нелсън пък сигурно е супер новина, че част от подготовката ще бъде в Холандия....

За новите от Пирин освен от играта на Тони Карачаканов нямам подробни впечатления....Чух, че ще се преотстъпват повечето от младите играчи....

Моето мнение е, че ако и тази година не пускат в игра Станислав Костов ( което е твърде вероятно при наличието на Платини, Делев, Зику и Мораеш ) е по-добре да го преотстъпят, тъй като в противен случай ще забавят развитието му а той е безспорен талант...

Иначе смятам, че в отбора трябва да останат задължително Томи Костадинов, Мартин Дечев и Антон Карачанаков...Тези три момчета има с какво да помогнат на отбора в дългия сезон, който предстои....

:o :o Никакво преотстъпване на Костов, много очаквам от него и Карачанаков.По-добре резерви в ЦСКА, отколкото титуляри в ....Етър..примерно
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 26 юни 2011 08:37

И аз смятам, че не трябва да се преотстъпва Костов!!! Той може да се включва чудесно като резерва в мачовете и постепенно да вдига нивото си ;) Смятам, че и Томи Костадинов, Дечев и поне едно от новите момчета от Пирин трябва да останат и да помагат на отбора!!! Колкото до Мораеш, Зику и Адемар съм сигурен, че ще вдигнат класата на тима много!!! Но ако продадем Маркиньош, както се очертава, мисля, че трябва да се помисли върху привличането на един вътрешен (офанзивен халф) задължително или от друга страна това ще даде поле за изява на младите!!!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 26 юни 2011 09:03

***cska*** написа:Цените на новите попълнения на ЦСКА според transfermarkt.de:
Адемар - 250 000 евро
Янис Зику - 1 600 000 евро
Жуниор Мораеш - 1 800 000 евро
Саша Живец - 400 000 евро

"Адемар - 250 000 евро"
Като играч на Ч.море
"Янис Зику - 1 600 000 евро"
Като играч на Тимишоара
"Жуниор Мораеш - 1 800 000 евро"
Като играч на Металург
"Саша Живец - 400 000 евро"
Като играч на Приморие.
"Става въпрос за новопривлечените Янис Зику, Жуниор Мораеш, Адемар и Саша Живец, с които червените автоматично се превръщат в българския отбор с най-скъпите футболисти."
Дрън-дрън...Като им намериш цените като футболисти на ЦСКА,пак се обади.Току виж,цената им паднала. :o
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 26 юни 2011 09:24

Един от собствениците на ЦСКА - Иво Иванов, бе потърсен във връзка с информациите за преговорите му с бившия играч на Левски и настоящ на Касъмпаша Николай Димитров -Хичо. На въпрос вярно ли е, че се е виждал със синия юноша и е говорил с него за преминаването му на "Армията", Иванов отговори пред "Тема спорт":

"Мечтата на всеки млад български футболист е да играе в ЦСКА. Но за конкретния случай, за който ме питате, няма нищо вярно. В материала, който четох, пише, че съм се виждал с въпросния футболист на морето, а аз от три години не съм ходил на море. Това трябва да ви е достатъчно, за да разберете доколко в поместената информация за интерес на ЦСКА към Николай Димитров има нещо вярно", лаконичен бе Иванов.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 юни 2011 10:11

deepblue1963 написа:Дрън-дрън...Като им намериш цените като футболисти на ЦСКА,пак се обади.Току виж,цената им паднала. :o

А ако след година цените са дори по високи ще ми е интересно мнението ти синьо злобарче.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 26 юни 2011 10:14

Някой знае ли каква е причината Металург да не може да извади работна виза на Мораеш?Да не се окаже подобна пречка и тук?

Върни се в “Архив”