Фен на ЦСКА удари играч на Локо Сф с юмрук в главата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emo

Re: Фен на ЦСКА удари играч на Локо Сф с юмрук в главата

Мнениеот emo » 23 май 2009 21:00

madhool написа:Ами каквато държавата такъв и футбола и полицията и све-на мача Славия-Левски 10-тина фенове Пребиха един човек-"голямо героиство" на 2м?! от полицията и те гледат все едно са на кино-какво очаквате.Наказание :) 1000 глоба и и ако не това и ако не беше ЦСКА можеше,ама не

за какво става въпрос?я разкажи

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 май 2009 21:03

Видях кадрите.Този цървул Пасков показваше средни пръсти и плюеше върху фен.Този мангус заслужава поне 10 мача наказание за това.Абсолютен селянин и простак.Не може играч да си позволява такова отношение към публиката.И да го бяха пребили може би щяха да имат право след това което направи тоя
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 23 май 2009 21:19

Sagittarius написа:Видях кадрите.Този цървул Пасков показваше средни пръсти и плюеше върху фен.Този мангус заслужава поне 10 мача наказание за това.Абсолютен селянин и простак.Не може играч да си позволява такова отношение към публиката.И да го бяха пребили може би щяха да имат право след това което направи тоя

Мани ги тея лумпени,иначе евала зе ми думите от устата :evil:

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Мнениеот neznaiko » 23 май 2009 21:24

май от слънцето всички са изтрещяли на националния, барабар с чичовото :) Като си имат Дуче за шеф на агитката, ще си плащат глоби до посиняване :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 май 2009 21:29

Sagittarius написа:Видях кадрите.Този цървул Пасков показваше средни пръсти и плюеше върху фен.Този мангус заслужава поне 10 мача наказание за това.Абсолютен селянин и простак.Не може играч да си позволява такова отношение към публиката.И да го бяха пребили може би щяха да имат право след това което направи тоя

Пасков получава наказание и ЦСКА получава наказание. Това е редно да се направи в момента.
Изображение

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 23 май 2009 21:38

Sagittarius написа:Видях кадрите.Този цървул Пасков показваше средни пръсти и плюеше върху фен.Този мангус заслужава поне 10 мача наказание за това.Абсолютен селянин и простак.Не може играч да си позволява такова отношение към публиката.И да го бяха пребили може би щяха да имат право след това което направи тоя[/quote

И на стадиона се видя че Пасков си го изпроси едва ли не ама сега всички сини мишоци скачат какво щяло да е наказанието.Ами аз предлагам да закрият ЦСКА завинаги та да мирнете един път завинаги и да си гледате във синия обор та да видим тогава какви простотий ще говорите.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 23 май 2009 21:41

benquick написа:
Sagittarius написа:Видях кадрите.Този цървул Пасков показваше средни пръсти и плюеше върху фен.Този мангус заслужава поне 10 мача наказание за това.Абсолютен селянин и простак.Не може играч да си позволява такова отношение към публиката.И да го бяха пребили може би щяха да имат право след това което направи тоя[/quote

И на стадиона се видя че Пасков си го изпроси едва ли не ама сега всички сини мишоци скачат какво щяло да е наказанието.Ами аз предлагам да закрият ЦСКА завинаги та да мирнете един път завинаги и да си гледате във синия обор та да видим тогава какви простотий ще говорите.

а дано ви закрият.дано.престъпници мръсни

alfonso

Мнениеот alfonso » 23 май 2009 21:41

Абе на кой му пука за наказанието ви бе? И в хола на чичовото да играете пак сте пълна скръб! Левски шампион оле оле!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 май 2009 21:57

Не симпатизирам на грандовете никак,най-вече заради това как ги пазят отгоре,но в случая да накажат ЦСКА не е редно.Пасков е за наказание.Не може футболист да си позволява такова отношение към публиката и такива вулгарни провокации.Феновете са свещена крава,могат да пеят и викат каквото си искат и не може някакъв сульо да маха средни пръсти и да ги плюе в буквалния смисъл на думата.Заради хората по трибуните този мушмул има професия и яде хляб.Поне 10 мача минимум!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 23 май 2009 22:22

Sagittarius написа:Не симпатизирам на грандовете никак,най-вече заради това как ги пазят отгоре,но в случая да накажат ЦСКА не е редно.Пасков е за наказание.Не може футболист да си позволява такова отношение към публиката и такива вулгарни провокации.Феновете са свещена крава,могат да пеят и викат каквото си искат и не може някакъв сульо да маха средни пръсти и да ги плюе в буквалния смисъл на думата.Заради хората по трибуните този мушмул има професия и яде хляб.Поне 10 мача минимум!

Кажи им на говедата ,че те като са сложили тея сини очила и не виждат нищо
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Върни се в “ЦСКА”