Veso1913 написа:greenpeak написа:Veso1913 написа:Ивелин Янев е на 30г,с доста опит по нашите терени.Ляв бек е момчето и въобще не лош.Лошото е че отново няма алтернатива за този пост.Доколкото разбрах днес,Тояго няма да се връща.
Дийн най вероятно ще играе дясно крило-халф.Това което ме впечатлява при него е че гола му иска.А да имаме крило-голаджия си е богатство от където и да го погледнеш.Интересното предстои!
Veso1913, Ивелин Янев e абсолютен некадърник, ама с опит казвам аз.
Как разбра, че на Дийн - "гола му искал". И за какъв голаджия в негово лице говориш.
Питам защото се чудя как ги коментирате без да сте ги видяли въобще чужденците.
Дийн ако имаше някакви достоинства, въобще нямаше да хови в Малтаа щеше да си е у дома в Шотландия.
Превърнахме се на приют за бездарници последните години.
Откъде разбрах че гола му иска ли?Ами от интернет,откъде другаде.Нали не си мислиш че съм звънял до Шотландската асоциация да питам.189 мача 49 гола.Според теб дали не му иска гола?Дърво бил,алчен бил,само папардаци имало под моста.Другият бил абсолютен некадърник,ама с опит.Да имаш да кажеш нещо положително?Ако не,запази си черногледството поне до края на есенния полусезон.И на мен не ми харесват много неща по селекцията и политиката на клуба,но понеже не давам аз парите за издръжката се старая да не мрънкам много.Само когато нещо наистина боде очи,тогава се включвам в хора на недоволните.Иначе се старая да съм приятелскио настроен.Все пак става въпрос за НАШИЯТ ОТБОР И НАШИТЕ ФЕНОВЕ.Явно според теб ,,папардаците" не са фенове на този отбор,който има нужда само от млади подръжници.Между другото на колко години си?
Весо, нещо се бъркаш бе приятел!