ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Iceberg » 25 юни 2011 20:39

Между другото, днес и Мартин Христов тренира с отбора и въобще не се представи зле. И много моля, без да сте гледали, само ей така, от излишен ентусиазъм не се изказвайте. Ей го къде е стадиона под моста, идете, погледайте и... нека чуем коментарите ви, ама тъй... тъпо е. Утре също ще има двустранна игричка, тренировката е от 15.30....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 25 юни 2011 20:44

Iceberg написа:Между другото, днес и Мартин Христов тренира с отбора и въобще не се представи зле. И много моля, без да сте гледали, само ей така, от излишен ентусиазъм не се изказвайте. Ей го къде е стадиона под моста, идете, погледайте и... нека чуем коментарите ви, ама тъй... тъпо е. Утре също ще има двустранна игричка, тренировката е от 15.30....

Ами колега, някой хора по цял ден са на работа и нямат никакво време, за това е форумът, всеки да си изказва мнението за отбора, кой какво мисли, видял, чул ;) иначе съм съгласен, че мнения от рода ''този'' или ''онзи'' е некадърник или пък да да го възхваляваш без да си го видял на живо как играе, е меко казано излишно
Последна промяна от Mourinio на 25 юни 2011 20:49, променено общо 2 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 юни 2011 20:48

Mourinio написа:
Iceberg написа:Между другото, днес и Мартин Христов тренира с отбора и въобще не се представи зле. И много моля, без да сте гледали, само ей така, от излишен ентусиазъм не се изказвайте. Ей го къде е стадиона под моста, идете, погледайте и... нека чуем коментарите ви, ама тъй... тъпо е. Утре също ще има двустранна игричка, тренировката е от 15.30....

Ами колега, някой хора по цял ден са на работа и нямат никакво време, за това е форумът, всеки да си изказва мнението за отбора, кой какво мисли, видял, чул ;)

Да , бе колега. И аз това казвам, ама приятно ли ти е да слушаш измишльотините на някой, който така убедително те убеждава в качествата на даден играч, който дори не си е направил труда да види? Ей така се заблуждаваме тука един друг и после се чудиме що така изведнъж нещата се обръщат на 180 градуса. Ами щото днес на стадиона под моста за жалост и срам имаше няколко папардака само...
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 юни 2011 20:51

Mourinio, ти и през уйкенда ли бачкаш по цял ден бе?! Еееее, кво ще ги праиш тея парички после, м?! :))))))))))))

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 25 юни 2011 20:52

Iceberg написа:
Mourinio написа:

Ами колега, някой хора по цял ден са на работа и нямат никакво време, за това е форумът, всеки да си изказва мнението за отбора, кой какво мисли, видял, чул ;)

Да , бе колега. И аз това казвам, ама приятно ли ти е да слушаш измишльотините на някой, който така убедително те убеждава в качествата на даден играч, който дори не си е направил труда да види? Ей така се заблуждаваме тука един друг и после се чудиме що така изведнъж нещата се обръщат на 180 градуса. Ами щото днес на стадиона под моста за жалост и срам имаше няколко папардака само...

Да, за това съм на 100% съгласен, иначе от това, което прочетох да казваш за Дийн, поне аз не се изненадвам, от визитката му си личеше за какво става въпрос и без да го гледаме, не знам защо Генов го е извикал на проби, само да го разкарват...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2011 20:56

Какво печелим от привличането на Ивелин Янев или Дийн примерно?
Какво ще дадът на отбора? Класа ли :mrgreen: ? Защото в тях няма, то е ясно.
Дупки ли ще пълнят?

Досега дупки пълнеха: Каптиевци, Будиновци, Герасим Заковци, Теодор Атанасовци, Георги Аврамовци и темподобни недоразомения от които нищо не става. Подобни аматьори да си ходят да ритат на село, не са за нас. НИЕ НЕ СМЕ ПРИЮТ ЗА БЕЗДАРНИЦИ БЕ.

Тази година е може би е последната за някой от младите ни "НАДЕЖДИ" с моряшкия екип: Т.Колев, Р.Николов или Ратников.
Пиша ги недежди защото май само надежди ще си останат, с оглед на показваното от тях. На вратата чука следващото поколение вече.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 юни 2011 21:00

Виж сега, това си е мое мнение, на някой може да му хареса :)))))))))) На вкус и цвет, товарищи нет, нали знаеш поговорката.:)))))) Видя ми се един такъв дървен, техника 0, даже 00 - две нули :)))))))) .Много посредствен според мен. Иначе атлетичен, бяга там, ама... На всичкото отгоре и алчен, не подава. А самочувствието... велико :((

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2011 21:12

Нямаме нормална трансферна политика, дори когато се говори и за свободни агенти.
Не ми се коментира даже, щото ми писна :mrgreen:.

Изображение

Това ми беше Любимото недоразимение идвало някога на проби при нас: Оуссени Мускелн Ломе Лабо - НАЦИОНАЛ нейде от Африка :mrgreen: .

http://www.moreto.net/novini.php?n=52956

http://www.ousseni-labo.com/index.php?id=36&L=1

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юни 2011 21:30

Паломино с 2 гола в двустранната игра още дошъл недошъл :lol: ,Уилям Уолъс с асистенция :lol: .Не знам какво да кажа...знам само,че от това видео видях играч с невиждан за България старт,при това за сравнително висок играч,здрав физически и много жилав,блъскат и ритат - не могат да го съборят,а дори и полупаднал може да пази топката.Може да е трансферен удар,може и да не е,но диаманта си личи както и да го скриеш,пак блести.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 юни 2011 21:33

ShooterMan написа:Паломино с 2 гола в двустранната игра още дошъл недошъл :lol: ,Уилям Уолъс с асистенция :lol: .Не знам какво да кажа...знам само,че от това видео видях играч с невиждан за България старт,при това за сравнително висок играч,здрав физически и много жилав,блъскат и ритат - не могат да го съборят,а дори и полупаднал може да пази топката.Може да е трансферен удар,може и да не е,но диаманта си личи както и да го скриеш,пак блести.

Ти беше ли на тренировката?! Видя ли, чу ли на живо нещата?!?!

Върни се в “Черно море”