Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 25 юни 2011 18:13

milen.hristov написа:Браво на Гонзо,за бързото решение,то беше ясно на повечето още с идването на сенегалчето.Ще си позволя един съвет към ГИ,просто другият викнат на проби ако ще е аматьор да е някой от форума ;)

Ми то се създава впечатление,че Гонзо снощи се прибрал, чел форума на гонг и тази сутрин взел решение :o как може да прецениш даден играч като го гледаш как прави обиколки на игрището? Като искаш да вземаш 2ри холандец в атаката, какво ти пречи винаги да си имаш под ръка едно младо момче на резервната скамейка, за което не си дал пари,не те смучи за голяма заплата и което може да развиеш и след 2-3 год. да ти и титуляр или да продадеш?! това ни е големия проблем, мислим само за днешния ден и за следващия сезон, а след 2 сезона??...кой да ти мисли за след 2 сезона, той дори сам за себе си е убеден,че няма да е в Левски след 2 сезона та за какво му е да мисли и гради в перспектива?! Всичката ни работа такваз-ден за ден... :evil:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 25 юни 2011 18:17

Blue Mind написа:
blue avalanche написа:1.Арс подписа.Бравос!
2.Сенегалецът идва на ПРОБИ за ЦЕНТЪР-НАПАДАТЕЛ.
3.Иванов каза,че се търси дясно крило и центр.защитник!
Надявам се всички да се успокоят малко и да гледат по-ведро!

Да не избързваме с оценките за отбора..........мисля че привлякоха правилните хора а и на постовете които търсат все още имаме крещяша нужда.Да пожелаем късмет на Гонзо и сините лъвове за новия сезон

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 юни 2011 18:20

няма да има друг нападател!!!Чакат евентуално десния халф и централен бранител...
Много ми е интересно,кой ще бъде конкурента на Арс? Защото за поста на централния нападател е само той.Някой ще каже, че това ще е Цветков, но тогава кой ще се конкурира с Дарко? Ами,ако че го продадат- тази позиция остава тотално вакантна, а би трябвало да има поне два варианта за нея.Както и за всяка друга.Това и Гонзо,и Батков твърдяха преди време, когато говореха за плановете за селекцията.
Според скромното ми мнение е крайно необходимо привличането на още един "таран", споменатите вече хиляди пъти външен халф и бранител.Същевременно, освобождаване на няколко души(всички знаем кои) и привличане на по-добри от тях играчи.Но няма да стане явно.Догодина ще гледаме ЕКТ по телевизията, а Гонзо мисля,че ще да е до Нова година на тази длъжност.Неприятно ми е да изказвам такава констатация,но нещата вървят натам.Не става само с "навикване" и мотивиране на играчите, трябва много повече от това.В момента селекцията, а и отбора като цяло, е една голяма загадка и потенциална "бомба със закъснител", за съжаление...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 юни 2011 18:31

Гонзо избърза ми се струва.
Трябваше да го остави до 2-ри!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 юни 2011 18:44

погледнете отбора ни по постове и се опитайте да "селектирате" играчите така, че да има по двама души (равностойно силни,а не просто бройки) за всяко място.Само за вратарският пост е задължително да са трима играчите...Препоръчвам да не се включват играчи като Станчев,Балтанов,Огнянов,Киров и пр.,за които няма вече място - просто го показаха това достатъчно през годините...И не мога да проумея логиката на Гонзо, а и изобщо на "важните" фактори в Левски- защо едни играчи седят в отбора 2,3,4,че даже и 5 години и ги чакат да се "развият", а други с една или няколко тренировки се отпращат (последен пример е със сенегалеца).Това говори за тотална липса на всякаква далновидност в мисленето.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 юни 2011 18:51

:? Аз ли не съм в час или ние сега ще имаме 3ма леви бека- Щърков,Старокин и Видович и само един нападател :? централните ни защитници са само 2ма при условие,че не броим юношите,които само ги мъкнат по разни лагери.. май имаме най много дефанзивни халфа :lol: Не знам дали хората,които са в Левски сега са равностойни на титулярите,но докато не изнесат един-два цели мача ще си останат пълна загадка,може и да са много некадърни,но с 15 минути на сезон е тъпотия да се гонят,а някои и толкова не играят... Ако Гонзо е решил за резервен таран да ползва някой юноша това е ок,но ако ще правим от Йовов и Грийн тарани айде не :lol:

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 25 юни 2011 21:04

Толкова ревахте , ето освободиха го :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 юни 2011 21:53

Хубаво ще е да вземете евроквота догодина :o ...с тази семпла селекцийка. :roll: .пак ще трябва да прецакате някой с лиценза или да плащате на Локо Сф. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юни 2011 22:08

B__A__N__DA__TA написа:Хубаво ще е да вземете евроквота догодина :o ...с тази семпла селекцийка. :roll: .пак ще трябва да прецакате някой с лиценза или да плащате на Локо Сф. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Спокойно баце, ще вземем квота за 2 предварителен кръг на ШЛ :)
Само Левски!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 25 юни 2011 22:08

B__A__N__DA__TA написа:Хубаво ще е да вземете евроквота догодина :o ...с тази семпла селекцийка. :roll: .пак ще трябва да прецакате някой с лиценза или да плащате на Локо Сф. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ми най-вероятно така ще да е с оглед звездните селекции на цска и Лудогорец :lol: Треперим от откраднатите юноши на Пирин :lol: Милост!

Върни се в “Архив”