Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: Към всички левскари!

Мнениеот anakin » 23 май 2009 19:24

аз постояннов превключвах.. но.. тазо дузпа,която не дадоха за локо софия .. беше... :|
САМО ЛЕВСКИ

yasen
Контакти:

Re: Дайте ни титлата срещу Миньор!

Мнениеот yasen » 23 май 2009 19:25

kartago написа:Мисля, че съм те цитирал ! За какво заяждане говориш ? Ако реша да го правя, ще го направя много по-качествено ! Изненада ме, че фен на сините е решил да гледа мач на ЦСКА ! Ти го каза !

Ок, разбрахме се! Естествено, че гледах Левски, просто хвърлях по едно око на другия телевизор, но там просто беше един жалък мач, в който ЦСКА не показаха нищо, което и очаквах.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 23 май 2009 19:27

Добре, ква е тая простотия? Другия кръг пак всички мачове са от 17:00. Защо ръководството на Левски не помолят мача да се играе от 19:30 да кажем, та да се види какво ще направят цска и евентуално титлата да дават..?
Изображение

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 23 май 2009 19:30

yasen написа: Просто най-нормалното нещо, като гледах днес ЦСКА, е да не бият Литекс другата седмица, а ако това стане, то едва ли Левски ще загуби точки срещу Миньор.

yasen ,
не е много yasen .
Все пак да не забравяме ,че ЦСКА игра с претендент за зона УЕФА ( биха Л( 0:3 насред терен "Герен" ) а Л( игра с отбор от средата на класирането.
"Миньор" СЪЩО БИЯТ този кръг, а Ловеч едва-едва Х със "Сливен"
Преди мача в Ловеч обаче питомците на Мърий ще са играли 120 мин. финал за Купата.
Пък и "Пирин" бият Л( често напоследък :geek:

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 23 май 2009 19:35

Kak razbra ,4e ne e podprel? Pri polojenie 4e igrahme po edno i sashto vreme?

за разлика от коментаторите от БНТ, повечето хора имат телевизор, радио, интернет и не е проблем да си в течение на всички мачове които се играха. специално столичните мачове ги предаваха бНТ и ТВ2. успях да видя гола на Марков, червения картон и положението за дузпа, дори след края на мача да чуя поредния бисер на Супата - „От съдията вземете интервю”. е няма такава наглост и 'гьонсуратлък'
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 23 май 2009 19:35

KA®O написа:
yasen написа: Просто най-нормалното нещо, като гледах днес ЦСКА, е да не бият Литекс другата седмица, а ако това стане, то едва ли Левски ще загуби точки срещу Миньор.

yasen ,
не е много yasen .
Все пак да не забравяме ,че ЦСКА игра с претендент за зона УЕФА а Л( игра с отбор от средата на класирането.
"Миньор" СЪЩО БИЯТ този кръг, а Ловеч едва-едва Х със "Сливен"
Преди мача в Ловеч обаче питомците на Мърий ще са играли 120 мин. финал за Купата.
Пък и "Пирин" бият Л( често напоследък :geek:

А Левски с кой Пирин ще играе?те няма ли да са играли обявените от теб 120 мин? и геройски загубили бих вметнал,
Изображение

ludfen
Контакти:

Мнениеот ludfen » 23 май 2009 19:47

Да, прав си че съдята подпря ЦСКА и не даде чиста дузпа за Локото, но защо не казваш на мача Славия -Левски как съдията подпря Левски и не изгони играч на Левски, който спря с нарушение голова атака на Ортега, който се откъсваше сам срещу вратаря. Нека да бъдем коректни, като казваш че съдията е подпрял ЦСКА, кажи и това, че съдията подпря и Левски

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 23 май 2009 19:47

270 мин. ЦСКА без гол в А група :lol:

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 23 май 2009 19:53

Ортега не беше се откъсваше сам срещу вратаря. пред него имаше мисля поне още 2ма защитници :geek:
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 май 2009 19:53

anakin написа:Предлагам ви да спрем да гледаме отборът на цска.Видя се как съдията ги подпря адски брутално днес.Нека се радваме на собствените ни победи..а накрая ще се види,кой какъв е.И кога играят Литекс-Цска и Левски-Миньор,защото съм 1000% СИГУРЕН,ЧЕ ЦСКА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ В ЛОВЕЧ!

Да и аз съм съгласен да си гледате отбора ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”