Коментари, прогнози и всичко относно 1/8 финала на УИМБЪЛДЪН между българката и американката тук в тази тема!
Значи като начало, ще кажа, че няма да прогнозирам нищо, защото не искам да уручасам Цвети.
Коментарът ми е, че Цвети има сили да пребори Винъс. Тя е с положителен баланс срещу американката и изглежда, че не й е чак толкова тежък съперник. Все пак Уилямс си е Уилямс и във всеки момент може да разпилее всяка друга тенисистка ако й потръгне играта, но НАШЕТО Цвете е уникално и съм убеден, че няма да се даде на черничката.. Цвети, успех, имаш страхотен шанс, използвай го максимално!
Цвети Пиронкова e нa четвъртфинал на Уимбълдън !!!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цвети Пиронкова - Винъс Уилямс
има сили да я бие . аз вярвам че ще бие . 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Като се има на предвид, че в неделя е почивен ден, най-вероятно в понеделник!
В понеделник....дано Цвети има късмет в мача, а после може би ще играе с Квитова, която е в много добра форма и има силен сервиз...там ще е тегаво, но нека първо мине през Винъс 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Alternative
- Контакти:
Пиронкова е играла 3 пъти срещу Винъс Уилямс, като води с 2-1 победи.
2005 ISTANBUL CLAY V.Williams 6-1 6-3
2006 AUSTRALIAN OPEN HARD T. Pironkova 2-6 6-0 9-7
2010 WIMBLEDON GRASS T. Pironkova 6-2 6-3
Очаквам интересен мач. Добри шансове за Пиронкова.
2005 ISTANBUL CLAY V.Williams 6-1 6-3
2006 AUSTRALIAN OPEN HARD T. Pironkova 2-6 6-0 9-7
2010 WIMBLEDON GRASS T. Pironkova 6-2 6-3
Очаквам интересен мач. Добри шансове за Пиронкова.
Цвети има всички шансове да запише отново с златни букви своето име в историята.Днес показа много добра игра от основната линия.Точно там според мен ще е разковничето на мача.Ако се задържа в разиграването предвид силните удари на Винъс,ще я принуди да вкарва максимално дълбоки удари и да търси линиите,с което ще идват и непредизвикани грешки.На сервис стой много стабилно засега за три мача,днес във вторият сет загуби за първи път подаването си.Може да вдигне малко% на вкаран първи сервис още,но и притежава много добър лифтиран втори с който често печели разиграванията.Винъс се завърна преди 10 дена след 6мес прекъсване и набързо спечели победи над състезателки като Иванович,Петкович,допусна загуба от Хантукова в 3 сета,и се измъкна срещу Кимико.Определено е във форма но все пак Цвети има своите шансове,лично според мен ще се поздрави с успеха и ще зарадва цяла България.Успех Цвети!
- shotgun blues
- Контакти:
има шансове,Уилямс не е това страшилище което беше,разбира се тя е една велика тенесистка,но ако играта на ПИРОНКОВА потръгне има всички шансове да победи
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]