Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 юни 2011 17:15

Blue_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Какво се надпреварвате да кълвете като лешояди бе?,идва на проби 18годишно момче,нито е казано,че ще се разчита на него в титулярния състав,нито ще се плаща трансферна сума за него! Какво пречи да се привлече младо момче, което в бъдеще може да се наложи в състава и впоследствие да се изкара добра трансферна сума от него! Такава е просто политиката на клуба(никак не лоша),след като не можем да произвеждаме и да продаваме кадри от нашата школа

Нито сме го купили, но вече го плюят.
:evil:

Те и да го одобрят, пак няма да го купят а ще се плати няква смешна комисионна на мениджъра, която впоследствие може да се избие хилядократно, ама плювалниците трябва да се направят на мъже във форума
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 юни 2011 17:19

Blue_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Какво се надпреварвате да кълвете като лешояди бе?,идва на проби 18годишно момче,нито е казано,че ще се разчита на него в титулярния състав,нито ще се плаща трансферна сума за него! Какво пречи да се привлече младо момче, което в бъдеще може да се наложи в състава и впоследствие да се изкара добра трансферна сума от него! Такава е просто политиката на клуба(никак не лоша),след като не можем да произвеждаме и да продаваме кадри от нашата школа

Явно кълвящите :lol: можем да помислим и кажем,че 4та италианска е леко обидно,айде вие разбирачи ми кажете къде играе Табаков и дали тоя анонимник е по-добре от наш си юноша вкарал една камара голове по юношеските ни формации ? Цачев по-зле ли е ? Тука не е въпрос дали има качества,а е въпрос на самочуствие Ние сме ЛЕВСКИ,а не Бистрица.. Все едно да вземем играч от 4та английска дивизия-Торки например със сигурност ще е играч с качества :roll: В Левски трябва да играят или можещи българи,по възможност юноши,или качествени чужденци които да дигат нивото,ама пълнеж от чужденци аз съм гледал преди години-бразилци,еквадорци и тн

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 юни 2011 17:19

Blue_Girl написа:Аре бе, кво става с тоз Арс?

Подписа преди 5 минути за 3 години ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юни 2011 17:22

Tommi написа:
milen.hristov написа:Тази новина вече ми хареса,ГИ да не се безпокои 4-3-2-1 винаги може да се трансформира във 4-3-1-2.Със сигурност този холандец заслужава повече внимание от сенегалчето

Може, само че ние няма да сме с 4-3-2-1, за да я трансформираме. ;)

По мое мнение схемата трябва да си остане 4-3-3 и негови трансформации

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 17:24

BLUE CHAMPIONS написа:
Blue_Girl написа:

Те и да го одобрят, пак няма да го купят а ще се плати няква смешна комисионна на мениджъра, която впоследствие може да се избие хилядократно, ама плювалниците трябва да се направят на мъже във форума

Така е!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2011 17:24

1.Арс подписа.Бравос!
2.Сенегалецът идва на ПРОБИ за ЦЕНТЪР-НАПАДАТЕЛ.
3.Иванов каза,че се търси дясно крило и центр.защитник!
Надявам се всички да се успокоят малко и да гледат по-ведро!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 17:26

BLUE CHAMPIONS написа:
Blue_Girl написа:Аре бе, кво става с тоз Арс?

Подписа преди 5 минути за 3 години ;)

Ееее, да ни е честит, най-накрая!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2011 17:33

milen.hristov написа:
Tommi написа:
milen.hristov написа:Тази новина вече ми хареса,ГИ да не се безпокои 4-3-2-1 винаги може да се трансформира във 4-3-1-2.Със сигурност този холандец заслужава повече внимание от сенегалчето

Може, само че ние няма да сме с 4-3-2-1, за да я трансформираме. ;)

По мое мнение схемата трябва да си остане 4-3-3 и негови трансформации

Схемата ще е 4-2-3-1, без никакви трансформации, но на мен не ми се иска да е такава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 юни 2011 17:47

blue avalanche написа:1.Арс подписа.Бравос!
2.Сенегалецът идва на ПРОБИ за ЦЕНТЪР-НАПАДАТЕЛ.
3.Иванов каза,че се търси дясно крило и центр.защитник!
Надявам се всички да се успокоят малко и да гледат по-ведро!

мани половината форум е неадекватен , жалко че част от Левскарите са сред тях
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 юни 2011 18:17

magga написа:Аз какво казах взимаме някакъв бананов любител :lol: четвърта италианска :shock: Иса е класа в сравнение с него ... Ако Тонзо го одобри аз на мач на Левски няма да ида! Мен от сега ме е срам дори при мисълта такъв играч да идва на проби в ЛЕВСКИ :shock:

иса невероятната класа :lol: а човек ще каже, че си го гледал два месеца 18 годишното сенегалче, че го и определяш какъв е...
А що се отнася за мачовете... Никой не те кара на сила:!: Като не искаш, седи си у вас...

magga написа: Тука не е въпрос дали има качества,а е въпрос на самочуствие Ние сме ЛЕВСКИ,а не Бистрица.. Все едно да вземем играч от 4та английска дивизия-Торки например със сигурност ще е играч с качества :roll: В

1/2 играчи от 4 дивизия в Англия ще мачкат тук :lol: Те чорбата в най силния си сезон със сашо томов си продадоха капитана и най-добрия защитник, титуляр в националния отбор и тн в 3 та английска дивизия.. ти..
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”