Те да бяха се хванали замесените 4-5 отбора и да си направят едно турнирче всеки срещу всеки

P.S. Своге от кого загубиха първия си бараж?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
RUSE написа:Абе те така нямаше да срещнат никакви затруднения и предния път, но се нагълтаха с 3 парцала...
stg333 написа:aisogludingfioler написа:Deluxx написа:Искам Видима да си остане в А групаА ако Светкавица не получи лиценз ще се играе бараж Етър - Своге
Бараж Етър - Своге, Своге пада, но Етър не взима лиценз и шоколадите влизат в "А" група след общо три загубени баража.
това ще е добро ама не виждам как Етър може да бие Своге освен на табла
stg333 написа:това ще е добро ама не виждам как Етър може да бие Своге освен на табла
Двата отбора завършиха само с 1 точка разлика помежду си (чувал съм даже, че последните мачове на Спортист са били меко казано съмнителни), така че не виждам защо Етър да не бият Своге.
Kolovatigb1987 написа:А на мен ми е интересно , след като казаха , че б-групите ще са по 10 отбора следващия сезон , към момента в в западната са 12 , с тези 2 отбора повече какво ще правят , а пък в източната са 8 , утре има бараж нефотхимик - тервел и след него ще станат 9 и после щяло да има още един бараж между други незнайни засега отбори![]()
пияна работа като цяло
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта