Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 16:47

magga написа:
Blue_Girl написа:Абе, хора, вие още от сега го критикувате.
:evil:

Ще ти го обясня по възможно най-простия начин-ЦСКА взеха 4 жабаря миналото лято от серия Б,те не стават,ние взимаме футболист от 4 дивизия това май се пада Ц2 или нещо подобно,все едно да вземем нападател от НСА или Септември ... Толкова ли няма нападател поне при юношите

Мен ЦСКА не ме интересува и не е сигурно, че те като са ударили на камък и ние ще го сторим.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 юни 2011 16:50

Blue_Girl написа:
magga написа:

Ще ти го обясня по възможно най-простия начин-ЦСКА взеха 4 жабаря миналото лято от серия Б,те не стават,ние взимаме футболист от 4 дивизия това май се пада Ц2 или нещо подобно,все едно да вземем нападател от НСА или Септември ... Толкова ли няма нападател поне при юношите

Мен ЦСКА не ме интересува и не е сигурно, че те като са ударили на камък и ние ще го сторим.

- Каза, че идваш от Италия, това означава, че си играл в италиански отбор, кой е той?
- Играх в Локостровилио.
- Кой ти препоръча да дойдеш тук. Твоят мениджър ли?
- Да, моят мениджър.
- Той французин или италианец е?
- Не, той е българин. Казва се Диян.

Търся се мениджър да ми уреди проби в Левски :lol: тия са от най-анонимните отбори дари не съм ги чувал,а играя доста Еврофутбол по Италия,особено в ниските дивизии... Аз пак ти казвам тоя е се едно да вземем бате Бойко от Бистрица за нападател :lol: Даже май примиера играе в по-горно ниво

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юни 2011 16:51

magga написа:

[offtopic]Не си губи времето, акълът не е к*р, че да го вкарваш.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2011 16:56

Този сенегалец идва на проби. Ако е добър остава, ако не е добър си заминава. Вие започнахте да критикувате все едно сме го купили от четвърта италианска дивизия без никакви проби. Има отбори в България, в които ходят по 50-100 човека на проби, вие сте недоволни, че е дошъл 1 сенегалец.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юни 2011 16:58

blue avalanche написа:"Втори холандец чака повикване от Левски и при нужда ще дойде на Герена. Това е 26-годишният Коен ван дер Бийзен.
Той също играе във втора лига, гол­майстор е на тима Го Ахед Ийгълс. За последното пър­венство е играл в 32 мача, вкарал е общо 16 гола. Ван дер Бийзен обаче си има договор с клуба до 2012 г. и ще трябва да се плаща, ако бъде привлечен. Преди това той е иг­рал за Утрехт и Ден Бош.
Холандецът е вари­ант за ново попълне­ние в атака, ако не се намери по-евтин вариант. Мястото се освобождава заради трансфера на Исмаил Иса вТурция. При всички положения обаче Гонзо не иска да купува резерви, затова холандецът ще бъде купен само ако се налага да бъде титуляр за „сините”."
Изображение
Naam:Koen van der Biezen
Positie:Aanvaller(Нападател)
Geboren op:10 juli 1985 (Nuland)
Lengte:1,93 meter(Бравос)
Gewicht:85 kilogram(Уха-а-а)
Contract t/m:30 juni 2011
Vorige clubs:Nulandia
---------------TOP Oss
---------------FC Utrecht
---------------FC Den Bosch
26-годишен,1,93м,85кг.Гледам,че договорът му изтича...СЕГА!Нищо,че някакъв тъп журналист горе е написал,че е до 2012г.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U-4J__asgEE[/youtube]
ТОВА Е ЧОВЕКЪТ!

Тази новина вече ми хареса,ГИ да не се безпокои 4-3-2-1 винаги може да се трансформира във 4-3-1-2.Със сигурност този холандец заслужава повече внимание от сенегалчето

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2011 17:02

milen.hristov написа:Тази новина вече ми хареса,ГИ да не се безпокои 4-3-2-1 винаги може да се трансформира във 4-3-1-2.Със сигурност този холандец заслужава повече внимание от сенегалчето

Може, само че ние няма да сме с 4-3-2-1, за да я трансформираме. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 юни 2011 17:04

Какво се надпреварвате да кълвете като лешояди бе?,идва на проби 18годишно момче,нито е казано,че ще се разчита на него в титулярния състав,нито ще се плаща трансферна сума за него! Какво пречи да се привлече младо момче, което в бъдеще може да се наложи в състава и впоследствие да се изкара добра трансферна сума от него! Такава е просто политиката на клуба(никак не лоша),след като не можем да произвеждаме и да продаваме кадри от нашата школа
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 юни 2011 17:09

Левски търси централен защитник и дясно крило
24.06.2011 16:54
Това обяви днес треньорът на "сините" Георги Иванов-Гонзо

Браво бе Гонзи
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 17:10

BLUE CHAMPIONS написа:Какво се надпреварвате да кълвете като лешояди бе?,идва на проби 18годишно момче,нито е казано,че ще се разчита на него в титулярния състав,нито ще се плаща трансферна сума за него! Какво пречи да се привлече младо момче, което в бъдеще може да се наложи в състава и впоследствие да се изкара добра трансферна сума от него! Такава е просто политиката на клуба(никак не лоша),след като не можем да произвеждаме и да продаваме кадри от нашата школа

Нито сме го купили, но вече го плюят.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 24 юни 2011 17:15

Middlesbrough написа:
Левски търси централен защитник и дясно крило
24.06.2011 16:54
Това обяви днес треньорът на "сините" Георги Иванов-Гонзо

Браво бе Гонзи

Ама нали тва дясно крило няма да бъде тва негро.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Архив”