ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:"Шапки долу пред адмирал Балъков и бургаските корсари!".......Помните ли Тодоров???? Сега обърнахте плочата!
Молим ???... Другарю Дизел. Аз плочата никога не съм я сменял и когато намериш мое писание за шапки долу пак ме упомени. Аз винаги съм се радвал на хубавите дни в Бургаския футбол, радвал съм се и преди, и сега...И когато съм на стадиона ми е точно през крачола кой плаща масрафа за да гледам някой от представителния отбор на града ми. Бил съм обективен и никога не съм спестявал пошлото и хубавото...И за да съм искрен пак се надявам на добри дни. Никога не съм допускал омраза към съграждани да ми замъгли мозъка...И понеже си по-голям от мен и явно ще ти бъде по-лесно да ме разбереш, какво и как го мисля. За Черноморец съм се бил и са ме били. Това е моят отбор. Нефтохимик си ги гледам още от дете с дядо ми ( лека му пръст) и той е моят отбор. Въпреки, че с ръка на сърцето и ти ще признаеш, че Нафтата стана интересна за съгражданите ни през 90-те години. За децата родени след 1990 година няма как да искам да мислят, като мен, но ти определено ме изненадваш...
ПС: И за да съм в тон с питането. Другарю Дизел, вие не викахте ли за Събевия Нафтекс, когато аз не исках ???
Господин Тодоров,не съм искал да засегна никой лично,нито теб,нито ел греко за банера.Обърнах се в множествено число имайки предвид болшинството от феновете на Черноморец(не всички разбира се) Няма да забравим подигравките-"изгнийте си на село","вечно в селските групи" и други подобни.Кефеха се децата на петото място и боготворяха оня тъмно-син мангал.Ние казвахме че балона ще се спука и така и стана.Какво всъщност постигна Балъков?!-би 2 пъти Левски и 2 пъти ЦСКА и го направиха адмирал.А всъщност опъна 1 чувал с пари и едно голямо нищо.С такъв бюджет и ел греко и Тодоров да водиха отбора пак щеше да постигне подобни резултати.Тези футболисти трябваше да изорат терена и ако не шампиони,то поне да бяха класирали този тим в Европа.Ако за едно 5 място и 4 по-престижни победи Балъков става адмирал,а футболистите корсари,то тогава всички от Нефтохимик от 90-те са крале и тевтонски рицари.Да,Тодоров-подкрепях Нафтекс защото това е нашият отбор-Нефтохимик.Не ми харесваше името,още по-малко президента ни,но това е част от нашата история-хубава или лоша-няма как да я изтрием или да се отречем от нея.Разликата е голяма-ПСФК-то не е част от историята на Черноморец,и това го знаят доста хора.Щом сте си припознали този отбор-ваша воля! Но ние никога няма да уважаваме този тим заради който ни разгониха фамилията.Черноморец беше и мой отбор,е не колкото нафтата,но това не е нашия Черноморец