Чуждата сметка и футболната равносметка...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Чуждата сметка и футболната равносметка...

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 24 юни 2011 15:56

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:"Шапки долу пред адмирал Балъков и бургаските корсари!".......Помните ли Тодоров???? Сега обърнахте плочата!

Молим ???... Другарю Дизел. Аз плочата никога не съм я сменял и когато намериш мое писание за шапки долу пак ме упомени. Аз винаги съм се радвал на хубавите дни в Бургаския футбол, радвал съм се и преди, и сега...И когато съм на стадиона ми е точно през крачола кой плаща масрафа за да гледам някой от представителния отбор на града ми. Бил съм обективен и никога не съм спестявал пошлото и хубавото...И за да съм искрен пак се надявам на добри дни. Никога не съм допускал омраза към съграждани да ми замъгли мозъка...И понеже си по-голям от мен и явно ще ти бъде по-лесно да ме разбереш, какво и как го мисля. За Черноморец съм се бил и са ме били. Това е моят отбор. Нефтохимик си ги гледам още от дете с дядо ми ( лека му пръст) и той е моят отбор. Въпреки, че с ръка на сърцето и ти ще признаеш, че Нафтата стана интересна за съгражданите ни през 90-те години. За децата родени след 1990 година няма как да искам да мислят, като мен, но ти определено ме изненадваш...
ПС: И за да съм в тон с питането. Другарю Дизел, вие не викахте ли за Събевия Нафтекс, когато аз не исках ???

Господин Тодоров,не съм искал да засегна никой лично,нито теб,нито ел греко за банера.Обърнах се в множествено число имайки предвид болшинството от феновете на Черноморец(не всички разбира се) Няма да забравим подигравките-"изгнийте си на село","вечно в селските групи" и други подобни.Кефеха се децата на петото място и боготворяха оня тъмно-син мангал.Ние казвахме че балона ще се спука и така и стана.Какво всъщност постигна Балъков?!-би 2 пъти Левски и 2 пъти ЦСКА и го направиха адмирал.А всъщност опъна 1 чувал с пари и едно голямо нищо.С такъв бюджет и ел греко и Тодоров да водиха отбора пак щеше да постигне подобни резултати.Тези футболисти трябваше да изорат терена и ако не шампиони,то поне да бяха класирали този тим в Европа.Ако за едно 5 място и 4 по-престижни победи Балъков става адмирал,а футболистите корсари,то тогава всички от Нефтохимик от 90-те са крале и тевтонски рицари.Да,Тодоров-подкрепях Нафтекс защото това е нашият отбор-Нефтохимик.Не ми харесваше името,още по-малко президента ни,но това е част от нашата история-хубава или лоша-няма как да я изтрием или да се отречем от нея.Разликата е голяма-ПСФК-то не е част от историята на Черноморец,и това го знаят доста хора.Щом сте си припознали този отбор-ваша воля! Но ние никога няма да уважаваме този тим заради който ни разгониха фамилията.Черноморец беше и мой отбор,е не колкото нафтата,но това не е нашия Черноморец
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юни 2011 15:19

Виж сега. Ако трябва да съм точен аз не припознавам нито този Черноморец, нито този Нефтохимик, но пък ги признавам...Признал съм ги за себе си и живея в синхрон с околните...Пък и животът е толкова кратък, илюзорен и прост, че да си го усложнявам с омраза и реваншизъм и то за една опорочена игра в настоящия момент...не, благодаря. Нямам никакво време да гоня Михаля. И в тази връзка, като не си припознаваме Бургаските отбори кой отбор да поддържаме ? на чии мачове да ходим ? А и не виждам как си помагаме с омраза и обругаване помежду си. Хард феновете и на двата отбора се засипват с пепел и от това на никой не му става по-хубаво, нито по-весело. То във форума всички сме лъвове, ама когато трябва да действаме и да отстояваме сме мишки...Впрочем, някой от всички нас пишещите тук има ли идея как аджеба истинските ни отбори да се върнат на местата си и то така, че да са състоятелни и поне малко конкурентно способни на БГ "грандовете". Честно казано аз нямам идея, а пък и каквито и съвети да давам помня една приказка: "Акъл не искам - пари ми дай". Иначе с XBOX-a на детето ми правя чудеса на ФИФА 2011. Там е по-лесно даже и от форумните "въстания".За съжаление в реалността с геймпад -а дори сол не мога да си купя. :)
ПС: Дизел, ти поне знаеш: Колко трансформации са имали нашите ( не само бургаските де) отбори и аджеба след коя или по-времето на коя трансформация трябва/ше да ги чувствам по-свои ???...Преди да ми отговориш изхождай от факта, че двамата с теб сме гледали един и същ Черноморец, един и същ Нефтохимик ( не Нафтекс ) и сме си драли гърлата долу - горе по-едно и също време включая и на сегашния Нефтохимик .
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 юни 2011 10:58

ntodorov написа:Виж сега. Ако трябва да съм точен аз не припознавам нито този Черноморец, нито този Нефтохимик, но пък ги признавам...Признал съм ги за себе си и живея в синхрон с околните...Пък и животът е толкова кратък, илюзорен и прост, че да си го усложнявам с омраза и реваншизъм и то за една опорочена игра в настоящия момент...не, благодаря. Нямам никакво време да гоня Михаля. И в тази връзка, като не си припознаваме Бургаските отбори кой отбор да поддържаме ? на чии мачове да ходим ? А и не виждам как си помагаме с омраза и обругаване помежду си. Хард феновете и на двата отбора се засипват с пепел и от това на никой не му става по-хубаво, нито по-весело. То във форума всички сме лъвове, ама когато трябва да действаме и да отстояваме сме мишки...Впрочем, някой от всички нас пишещите тук има ли идея как аджеба истинските ни отбори да се върнат на местата си и то така, че да са състоятелни и поне малко конкурентно способни на БГ "грандовете". Честно казано аз нямам идея, а пък и каквито и съвети да давам помня една приказка: "Акъл не искам - пари ми дай". Иначе с XBOX-a на детето ми правя чудеса на ФИФА 2011. Там е по-лесно даже и от форумните "въстания".За съжаление в реалността с геймпад -а дори сол не мога да си купя. :)
ПС: Дизел, ти поне знаеш: Колко трансформации са имали нашите ( не само бургаските де) отбори и аджеба след коя или по-времето на коя трансформация трябва/ше да ги чувствам по-свои ???...Преди да ми отговориш изхождай от факта, че двамата с теб сме гледали един и същ Черноморец, един и същ Нефтохимик ( не Нафтекс ) и сме си драли гърлата долу - горе по-едно и също време включая и на сегашния Нефтохимик .

Фантастичен пост ,човече!!!Мечтая си за дерби Черноморец-Нефтохимик,което ще решава титлата-дано го доживея!!!Само Черноморец!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 юни 2011 19:25

Докога фенове на мазута ще си пишат теориите за конспирации във форума на Черноморец Бургас :?:
Докога питам , АЗ и отговор не очаквам :!:
мерси :!:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 юни 2011 22:00

Bartolomej написа:Докога фенове на мазута ще си пишат теориите за конспирации във форума на Черноморец Бургас :?:
Докога питам , АЗ и отговор не очаквам :!:
мерси :!:

Ако имаш мен предвид ще ти отговоря: " Пази ме, като зеницата на окото си, защото ако не съм аз форумът НИ ще се затрие. Последно време всеки пост в него е, като слънчев лъч в мечи гъз ...
Иначе в случай, че не знаеш или не си разбрал : аз съм фен на Мастер, Нефтохимик, Черноморец, Порт, Атлетик и всьо отбор, който играе/ше и защитаваше името на Бургас. Готов съм да бия шамари на всеки отричащ другия. :) пък бил той мазутче или акулка.
Мерси.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 28 юни 2011 11:50

Бартоломео Диаз ( :mrgreen: ) от кой "Черноморец" е :?: Ако е от Дражевия- той значи е единствения фен. Ако пък е от Събевия, то значи не е фен на "Черноморец" (щото отбора вече го няма), ами си е чиста проба фен на "Вихър" 1919 (Айтос).
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 юни 2011 18:15

А ти на кого си фен - на Металик Сопот???????

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 29 юни 2011 15:55

k.dimitrov написа:А ти на кого си фен - на Металик Сопот???????

На дюлевата ракия.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 юни 2011 18:02

Не знаех, че в Сопот има дюли???????

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 юни 2011 20:07

Тодоров, истини много си написал да ти кажа честно, само твоите поустове чета и мога да ти кажа, че все едно пиша аз. Едно голямо браво, че има мислещи реално като зрели хомосапиенс, а не като австралопитеци. Ще се видим все някога по стадионите, с мачкащи бургаски отбори, е освен ако не ни бастиса 2012 година декември.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”