Скандал - Стоичков реже общината за стадион "Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Скандал - Стоичков реже общината за стадион "Пловдив"

Мнениеот Пловдив1926 » 23 юни 2011 19:40

Кви софианци бе, Пловдив име некадърни кметове последните 20 години, които като не могат едно нещо като хората да свършат се оправдават със София, Слънчевите изригвания, позицията Земя-луна-марс, месечния цикъл на тъща си и тн...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юни 2011 20:27

Днес гледах интервю на Стоичков, в което ви описа и българските журналисти. Едни цървули, които пишат за това, което били чули от някъде и от някого и не обичат да проверяват информацията.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 23 юни 2011 22:24

Стоичков е напълно прозрачен - лобира за свои си интереси. В това няма нищо лошо, ако тези интереси съвпадат с интересите на пловдивчани. До момента Ицето не е казал какво искат испанците в замяна, както и не е уточнил какво точно дават/приказките за нов стадион са общи приказки/. След като твърди, че хората са построили 27 стадиона, то нека изброи поне 5-6 от тях за да можем да влезем в интернет и да се информираме за тези стадиони, както и за това срещу какво са построени. Не може да се говорят общи предизборни приказки без да се разясни на хората за какво става въпрос. Явно на Ицето му харесва да сменя партиите и личностите на които симпатизира според това кой му осигурява комфорт, ама на по-интелигентните тази работа не ни харесва.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 24 юни 2011 10:43

В България строежа на един стадион с капацитет над 10 000 човека няма никакъв смисъл и възвращаемост. Интересно ми е въпросните испанци как смятат да си "избият" вложените пари?

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юни 2011 14:46

ВИе да не би да сте очаквали нещо друго....

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 юни 2011 14:57

Чакай бе нали вашия човек Славчо много правеше за спорта, страшен кмет ала бала, кво стана - видяхте, че няма шанс на изборите и завъртяхте на където духа вятъра :mrgreen: Утре ако вземе че направи някой стадион срещу голямо парче земя из града пак ще му целувате краката независимо дали носи фес, чалма или синьо балонче с лъвче :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 24 юни 2011 15:18

Тука не става въпрос наши-ваши. Даваш обещание- изпълняваш. Иначе ставаш лъжец. И какво като е от Ботев- щом не върши никакава работа- вън!
На мен лично ми е неприятен от 2003 г., когато се яви пак за кмет от ВМРО (което разцепи миналата година). Викаше колко корумпиран бил Иван Чомаков, ама загуби- остана трети. И след като корумпирания стана кмет за втори път поред след балотаж с комуниста Захари, оня му предложи да стане кмет на район "Тракия". Цайса прие и корумпирания стана най-честния. Сега е същото- използва Боковите хора да стане кмет. После ги прогони, за да печели дивиденти от тройната коалиция- нали БС(к)П е в градската управа. След това задуха друг вятър- ей го, перчи се като спасител на Ботев (залага на тази карта в играта за изборите, ама няма да му мине номера), кипри се до властимеющите в държавата... Думата е ясна- политическа к***а. Какво добро да чакаме за града ни от такъвива хора...
И този стадион ще е за целия град. Както Гребния канал е на всички. Какво, като клуба по гребане носи името "Тракия"... някой да го е заплюл, че бил жълт (заради съвпадение на името) :?:
А цайса се опитва да играе неуспешно ролята на "пловдивски патриот". И от това страда целия град.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 юни 2011 16:25

Като ви остави в А група не ти беше неприятен на ли :) И Пешо Стоянов ви докара бате Митко, ама две години като ви държеше изкуствено в А с политически натиск пак не ти беше неприятен. "Цайса" както го наричаш е ясен на всички, разправя как като малък бил в агитката на Ботев, ама горкия си мисли, че ние ядем доматите с колците и няма да проверим коя година и на колко е завършил образованието си и как е дошъл на близо 30 години в Пловдив :twisted: За 4 години направи един паметник на хан Крум ни в клин ни в ръкав + едно паркче общо за 18 милиона. Вместо да прави НОВ паметник да беше направил стадион Пловдив, нали уж 20 милиона му трябвали - с радост щяхме да се откажем от 2та милиона за Локо и Ботев, които така или иначе ние измрънкахме от държавата, а не това мекотело. Ама вие сте безпринципни - тате е който клати мама - винаги със силните на деня. За това е на тоя хал спортната база в Пловдив, щото е важно да седи АФД-то в А група вместо да се разкара един боклук, който освен да трупа заеми за града друго не прави. Така, че айде само не ми го играйте солидарни и загрижени, защото всички знаем колко струвате.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 24 юни 2011 17:27

А ти случайно да се досещаш, че това, че съм от Ботев не ме прави автоматично гласоподавател и поддръжник на Главчо :?: Да си чувал случайно за партийни пристрастия... :?:
Не слагай всички под общ знаменател.
Даже ще ти кажа за кой съм гласувал на изборите за кмет на Пловдив: през 1999 г. гласувах за д-р Иван Чомаков. Де да го знам, че после ще осере пейзажа, а и още бяхме на вълна "преход и антикомунизъм". Какато и да е. През 2003 не гласувах на първия тур. На балотажа бяха той и Захари някой си от БС(к)П. Пуснах две бюлетини- невалиден вот. И двамата не заслужаваха да спечелят- единия мекере, другия комуняга. Там има някаква заигравка с хората, които не са гласували и за де не ми се подмени вота, пуснах невалиден плик. През 2007 г. не гласувах, защото бях в чужбина.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юни 2011 17:29

Пловдив1926 написа:Чакай бе нали вашия човек Славчо много правеше за спорта, страшен кмет ала бала, кво стана - видяхте, че няма шанс на изборите и завъртяхте на където духа вятъра :mrgreen: Утре ако вземе че направи някой стадион срещу голямо парче земя из града пак ще му целувате краката независимо дали носи фес, чалма или синьо балонче с лъвче :mrgreen:

Какво означава нашият човек бе мой? Да не би да се опитваш да ни убедиш,че няма локомотивци гласували за него? Я не се излагай! Като говорим за наши и ваши,Гърневски и ЧОмаков нещо направиха ли за вас? Нали големи Локомотивци бяха.А за Пловдив какво направиха? Айде недей приказвай глупости!

Върни се в “Черноморец”