Мнениеот acmilan » 23 май 2009 15:08
Пичове,не се занимавайте с този малоумник Марианчо,той е много по-зле дори от га!Пълни глупости са написаните от него редове!Аз не мога да разбера защо трябва да се отричат успехите на който и да било български отбор?Аз не съм фен на Левски,но с чисто сърце мога да кажа,че аз се чувствах горд като българин по време на европохода на Левски!Та това е нещо непостижимо за нашите отбори,бе,драги ми Марианчо!Четвъртфинал за УЕФА и влизане в Лигата е уникално постижение за нашите стандарти!Разбира се,че като българин,се радвам много на всеки един наш успех,в това число и тези на ЦСКА.Победата над Ливърпул,отстраняването на Леверкузен и Шахтьор са поводи за гордост,но са несъпоставими с успехите на Левски през 2005-та и 2006-та година!Та в Удинезе играеха тогава Якинта,Куалярела,Ди Натале и Симоне Пепе,които в момента са нападението на световния шампион Италия!Киево беше най-силният възможен съперник за Левски от непоставените отбори,защото Левски беше ПОСТАВЕН!Ето защо аргумента,че трябвало сините да играят с по-силен съперник е неверен,защото те бяха поставени.В Оксер играеха Диаби и Саня от Арсенал,в Марсилия Рибери,Насри,който беше финтиран от Йовов при гола,Мамаду Нианг и т.н.,Динамо си е отбор от нашата черга,който беше победен,Артмедия победи Порто като гост в групите на Лигата,е,това не е ли успех,бе,Мариане,пернишки левент ненагледен?Нямам думи просто,ние,българите знаем само как да се закопаваме един друг,да си завиждаме,да бутаме към дъното сънародниците си...Жалко,наистина,жалко!Пожелавам успех на всички български представители в евротурнирите!Аз все още тая надежда,че и моят любим Локомотив ще се класира,но,уви,това вече не зависи само от нас самите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.