Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-Славия първите мачове?
Пожелавам ти да гледаш на живо ЛЕВСКИ в Шампионската лига 

- Keanu^Reeves
- Контакти:
Re: Боримиров: Левски взима Кривия, ако продаде Тасевски
Аз ти казвам, че с този Без-Дарко Левски няма да прокопса в Европа!
Тука в България е лесно да бележи голове, но айде нека отидем в Европа да играем да го видим какво ще ви направи тоз вашият любимец Бездарко!!!!
Много бързо забравихте, че докато Футболисти като Седрик Бардон играеха в Левски, отбора ни беше с класа в Европа и мачкаше наред, още при дебюта си Седрик Бардон показа, че има невероятна класа и отбора се вдигна нагоре!!! А с тоз Бездарко не ми се мисли какво ни чака в Европа!
На Левски му трябва класен ХАЛФ на мястото на Бездарко, който да е мотора на отбора и да дава Европйеска Класа, а не само за България - такива каквито бяха Седрик Бардон и Сашо Александров на младини преди 10 години!
Пак ви казвам тоз Бездарко ви е замъглил тотално зрението поради слабата А-група! Аз съм човек, който вижда нещата обективно и ви казвам не бива заради някаксъв си наемник за пари какъвто е тоз Бездарко да се връзвате, че той прави Левски по-силен! В момента освен ГОНЗО няма друга фигура в Левски, която да придава Класа!
А преди това бяха на 1-во място Седрик Бардон като Офанзивен Халф играещ на мястото на БезДарко и Ричард с Боримиров играещи като Упорни Халфове, плюс Станислав Анегелов, който също помагаше на отбора!
А сега сте ми тръгнали да ми величаете напразно Бездарко и ви разбирам мъглата в очите порради факта, че Левски ще стане Шампион, но в момента Левски и ЦЕСЕКА са слаби!
А пък А-група е още по-слаба като противници от преди 2-3 години, да не говорим за преди 10 години!
Така, че скоро в Европа, дано не греша, но Левски ако не намери заместник на тоз БезДарко не купим някой ХАЛФ тип Седрик Бардон, няма да стигнем до никъде!
Кой игра срещу Жилина и БАТЕ - Миро Иванов ли ви бе поредния Виновен! А не виждате, че точно заради вашия БЕЗДАРКО Левски не можа да играе нищо, защото Футбола се гради в ХАЛФОВАТА линия, и за нападателя е целта да бележи голове! А Левски последните 2 години нямаше никаква, по-точно безобразна ХАЛФОВА линия в ЕВРОПА, затова бяха провалите, щото ми хвалите и величате някакво Македонско лике, дето му иде да си бие шута д априбере парите и дим да го няма!
Такива най-ги мразя като този Влах -Дарко ли е БезДарко ли е! Няма място в ЛЕВСКИ!!!
Такива като Седрик Бардон са малко! Това за мен е истински Халф!
А колкото до Фелипе да Коща и копче не може д ами кажете за неговата класа, след като Емил Велев досега в нито един мач не го постави да играе на мястото на БезДарко, защото на Фелипе Да Коща мястото му е зад Нападателя, като ОФАНЗИВЕН ХАЛФ, който гради играта в Стил СЕДРИК БАРДОН!!!
СЕДРИК БАРДОН е най-класния Чужденец играл някога в България, не само в ЛЕВСКИ!!!!!!
Тука в България е лесно да бележи голове, но айде нека отидем в Европа да играем да го видим какво ще ви направи тоз вашият любимец Бездарко!!!!
Много бързо забравихте, че докато Футболисти като Седрик Бардон играеха в Левски, отбора ни беше с класа в Европа и мачкаше наред, още при дебюта си Седрик Бардон показа, че има невероятна класа и отбора се вдигна нагоре!!! А с тоз Бездарко не ми се мисли какво ни чака в Европа!
На Левски му трябва класен ХАЛФ на мястото на Бездарко, който да е мотора на отбора и да дава Европйеска Класа, а не само за България - такива каквито бяха Седрик Бардон и Сашо Александров на младини преди 10 години!
Пак ви казвам тоз Бездарко ви е замъглил тотално зрението поради слабата А-група! Аз съм човек, който вижда нещата обективно и ви казвам не бива заради някаксъв си наемник за пари какъвто е тоз Бездарко да се връзвате, че той прави Левски по-силен! В момента освен ГОНЗО няма друга фигура в Левски, която да придава Класа!
А преди това бяха на 1-во място Седрик Бардон като Офанзивен Халф играещ на мястото на БезДарко и Ричард с Боримиров играещи като Упорни Халфове, плюс Станислав Анегелов, който също помагаше на отбора!
А сега сте ми тръгнали да ми величаете напразно Бездарко и ви разбирам мъглата в очите порради факта, че Левски ще стане Шампион, но в момента Левски и ЦЕСЕКА са слаби!
А пък А-група е още по-слаба като противници от преди 2-3 години, да не говорим за преди 10 години!
Така, че скоро в Европа, дано не греша, но Левски ако не намери заместник на тоз БезДарко не купим някой ХАЛФ тип Седрик Бардон, няма да стигнем до никъде!
Кой игра срещу Жилина и БАТЕ - Миро Иванов ли ви бе поредния Виновен! А не виждате, че точно заради вашия БЕЗДАРКО Левски не можа да играе нищо, защото Футбола се гради в ХАЛФОВАТА линия, и за нападателя е целта да бележи голове! А Левски последните 2 години нямаше никаква, по-точно безобразна ХАЛФОВА линия в ЕВРОПА, затова бяха провалите, щото ми хвалите и величате някакво Македонско лике, дето му иде да си бие шута д априбере парите и дим да го няма!
Такива най-ги мразя като този Влах -Дарко ли е БезДарко ли е! Няма място в ЛЕВСКИ!!!
Такива като Седрик Бардон са малко! Това за мен е истински Халф!
А колкото до Фелипе да Коща и копче не може д ами кажете за неговата класа, след като Емил Велев досега в нито един мач не го постави да играе на мястото на БезДарко, защото на Фелипе Да Коща мястото му е зад Нападателя, като ОФАНЗИВЕН ХАЛФ, който гради играта в Стил СЕДРИК БАРДОН!!!
СЕДРИК БАРДОН е най-класния Чужденец играл някога в България, не само в ЛЕВСКИ!!!!!!
Re: Славия - Левски прогнози
Мачо е 4:0 за нас естествено... Цачко ще влезне и пак хетрико
ебавка.3-4:0 обаче е мачаа 

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ-Славия първите мачове?
мс много дано се сбъдне а татко искаше да ме води на левски цска ама и така не отидохме

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Re: Кокала оставя новия герой на Левски резерва
така трябва, момчето да трупа самочувствие, ще го пуснат по някое време. Не е необходимо да го натоварват с чужди отговорности още отсега, иначе е втори Ники Димитров - много шум за нищо.
- Бижутера
- Контакти:
Re: Кокала оставя новия герой на Левски резерва
Цачев е добър,но не трябва да го хвърля директно в битката!
Тиберканин игра добре срещу Спартак,не знам защо твърдите обратното...Иначе състава е очакван
Тиберканин игра добре срещу Спартак,не знам защо твърдите обратното...Иначе състава е очакван

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Боримиров: Левски взима Кривия, ако продаде Тасевски
lakito7 написа:Много ми е интересно,защо Да Коща ще стои,а Тасевски ще го продават.
Защото Да Коща няма кой да го купи

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Всички левскари на Обча купел!!!
Много се изкефих като през 2007 станахме шампиони няколко кръга преди края и на последния мач на Цска на Армията срещу Родопа имаше 79 човека!Един приятел лично ги е броил 

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: БЕЗСИЛИЕТО ВОДИ ДО ДЪНОТО
Не е за пренебрегване факта, че Левски стигна на четвъртфинал за купата на УЕФА след 14 мача.....та това си е един полусезон в българското първенство
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Внимание-Славия!
R.S.F. написа:Първо се научи да уважаваш достойния противник.Второ-да правиш разлика между чорбар и истински фен на ЦСКА.Трето-ако си мислиш,че като пишеш простоти и се бараш за голям фен на Левски-забрави!
+1

Браво! Потребител с 6 поста, да даде пример на тези с многото изписано и нищо неизречено. Поздравявам те пич и пожелавам на форума, повече справедливи като твоето мнения, като се уважаваме един-друг!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]