Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levskar4e_forever
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот levskar4e_forever » 24 юни 2011 11:21

Съгласен съм че ни трябва и защитник, ама ... :( :x

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2011 11:23

konvoec написа:Едва ли Гонзо ще смени схемата, въпреки че нищо не се знае, но по-скоро съм склонен да не вярвам, че ще излизаме с двама нападатели.. Още един нападател обаче е задължителен ако ще се търси конкуренция по постовете, както и дясно крило и защитник. Иначе за да се появяват такива играчи при нас, които са вкарвали доста, значи е работено, гледани са, избирано е и т.н. Яд ще ме е ако Батков не даде пари за добро крило и вземем някой Слоровец, че и с Младенов там ще сме като миналата година, атака само от ляво, когато беше Жо или през центъра. Младенов вкара важни голове, да, обаче в доста мачове се криеше изолиран до тъч линията.

Младенов важните голове ги вкара,когато се "правеше" на нападател.Иначе,по крилото си беше пълна нула!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2011 11:26

konvoec написа:Едва ли Гонзо ще смени схемата, въпреки че нищо не се знае...

Дано Гонзо смени схемата и заиграем с двама нападатели 4-4-2, че това с тарана, понякога не изглежда като офанзивна, а като дефанзивна схема. Гонзо бе сам на върха на атаката толкова време и знае какво е да зависи отбора от един човек... Дано се е сетил.
Не помня кога за последно сме излизали истинско 4-4-2, а не някакви "вариации по тема", които както и да го погледнеш все с един човек напред бяхме само.
Последна промяна от metodito на 24 юни 2011 11:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 юни 2011 11:27

Не знам дали ниското ниво на футбола в родното ни първенство ми занижи критерия, или в холандската втора дивизия играят по- добре, но на мен и този ми хареса. Даже повече от Арс. При това със свободен транфер. Усещам, че се заформя чудесен тандем. Май ще направим един малък Милан от онези времена. Тези, които се спомнят, знаят какво удоволствие беше да ги глада човек. Пък и мачкаха наред. Колкото по- силно играеха, толково повече се настървяваха. И в Левски имаше подобни играчи. Колко прехвалини защите са отнасяли 5, 6, 7, 8 парцала. Онези от Рейпас инкасираха 12. Защо да не се върнат онези времена. А Сашко Киров не го мислете. Той практикува футбол тип "Валери Божинов"- недоспива, не тренира и тича по фусти. Футболист от него явно няма да стане, а стриптийзьорката при първа по- добра оферта ще смени компаньона. Но за него ще е късно вече. Сега очаквам и препоръчаният от Бардон класен защитник. И до година- в груповата фаза на Шампионска лига.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2011 11:28

Ако този сенегалец идва ДНЕС,значи ДНЕС ще разберем.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 11:30

blue avalanche написа:
konvoec написа:Едва ли Гонзо ще смени схемата, въпреки че нищо не се знае, но по-скоро съм склонен да не вярвам, че ще излизаме с двама нападатели.. Още един нападател обаче е задължителен ако ще се търси конкуренция по постовете, както и дясно крило и защитник. Иначе за да се появяват такива играчи при нас, които са вкарвали доста, значи е работено, гледани са, избирано е и т.н. Яд ще ме е ако Батков не даде пари за добро крило и вземем някой Слоровец, че и с Младенов там ще сме като миналата година, атака само от ляво, когато беше Жо или през центъра. Младенов вкара важни голове, да, обаче в доста мачове се криеше изолиран до тъч линията.

Младенов важните голове ги вкара,когато се "правеше" на нападател.Иначе,по крилото си беше пълна нула!

Еми ще го приквалифицира Гонзо на нападател и няма нужда от нов. :mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2011 11:34

Blue_Girl написа:Младенов важните голове ги вкара,когато се "правеше" на нападател.Иначе,по крилото си беше пълна нула!

Еми ще го приквалифицира Гонзо на нападател и няма нужда от нов. :mrgreen:[/quote]
Ще му звънна!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 юни 2011 11:47

В холандската втора дивизия едва ли играят по-добре, но това не пречи да има силни единици и ние да се възползваме и да вземем някои от тях. Иначе някои играчи не са чак с върховни качества, но пък са професионалисти и идват за да си практикуват професията, а не да ходят по ку*ви. Всички знаем, че се изисква постоянство, а понякога и повече, не само качества, а и професионализъм. Що се отнася до схемата, на мен ми харесва много тази, с която играем. В евротурнирите ни дава сигурност поне до някаква степен, с двама дефанзивни халфа пред защитата(стига единият да не е Огнянов). За нашето първенство обаче спокойно можем да излезем с 4-1-4-1 или 4-4-2, особено срещу разни отбори, които се нагъчкват в наказателното си. На мен този Присо ми допадна от клипчето, но не видях да играе като дясно крило, а за другия африканец нищо не се знае. Дано в близките дни всички нови да са готови и да тренират, че да не стане като миналата година...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юни 2011 11:54

Blue_Girl написа:Еми ще го приквалифицира Гонзо на нападател и няма нужда от нов. :mrgreen:

И кой ще играе на крилото, о гений на футболната мисъл? Ариен Робен може би?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 11:58

blue avalanche написа:
Blue_Girl написа:Младенов важните голове ги вкара,когато се "правеше" на нападател.Иначе,по крилото си беше пълна нула!

Еми ще го приквалифицира Гонзо на нападател и няма нужда от нов. :mrgreen:

Ще му звънна![/quote]
И чакам отговорът му.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!