Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Верно това е човекът! Дано е истина тая новина и го вземем. Висок, здрав и със силен шут. Ако наистина ще вземем 200 000 евро за Иса, то този трансфер е чудесен за нас. С тези пари и холандеца можем да вземем или Присо. Само дано не останем с един нападател, въпреки че наистина имаме достатъчно хора, които могат да играят на върха на атаката, но по-добре да го вземем този. По-добре казвам от своя гледна точка, треньора си знае
. Иначе Йовов може да играе на върха, Цветков в клипчетата, които му гледах си играеше баш нападател, Киров ако не го продадем, Младенов.. Все ми се струва обаче, че тези играчи биха били по-полезни на други позиции, особено като се сетя Йовов какви работи е изпускал :Х. . . . .

konvoec написа:Верно това е човекът! Дано е истина тая новина и го вземем. Висок, здрав и със силен шут. Ако наистина ще вземем 200 000 евро за Иса, то този трансфер е чудесен за нас. С тези пари и холандеца можем да вземем или Присо. Само дано не останем с един нападател, въпреки че наистина имаме достатъчно хора, които могат да играят на върха на атаката, но по-добре да го вземем този. По-добре казвам от своя гледна точка, треньора си знае. Иначе Йовов може да играе на върха, Цветков в клипчетата, които му гледах си играеше баш нападател, Киров ако не го продадем, Младенов.. Все ми се струва обаче, че тези играчи биха били по-полезни на други позиции, особено като се сетя Йовов какви работи е изпускал :Х. . . . .
Да големи нерви с Йовов отпред.Абе той си е за пенсия вече.Трябват играчи жадни за игра.
- blue avalanche
- Контакти:
"Сенегалски нападател пристига днес на проби в Левски, съобщава „7 дни спорт". Името му обаче се пази в тайна от шефовете на клуба. Разбра се, че футболистът е на 22 години и преди това е играл в друга страна от Европа. Той ще изкара няколко дни със сините, преди Георги Иванов-Гонзо да прецени дали ще му свърши работа.
Африканецът бил едрогабаритен футболист, можел да се справя и като крило, казаха източници от Герена. Сенегалецът е планиран да бъде първа резерва на новия таран Арс, който пристигна вчера и днес се очаква да подпише договор с Левски за две или три години. Той ще заеме мястото на Исмаил Иса, който миналата година беше резерва на Гара Дембеле, а сега чака трансфер в Турция."
Аз не искам ПЪРВА РЕЗЕРВА!Искам ТИТУЛЯРНО дясно крило или таран,ЗАЕДНО с Арс!!!

Африканецът бил едрогабаритен футболист, можел да се справя и като крило, казаха източници от Герена. Сенегалецът е планиран да бъде първа резерва на новия таран Арс, който пристигна вчера и днес се очаква да подпише договор с Левски за две или три години. Той ще заеме мястото на Исмаил Иса, който миналата година беше резерва на Гара Дембеле, а сега чака трансфер в Турция."
Аз не искам ПЪРВА РЕЗЕРВА!Искам ТИТУЛЯРНО дясно крило или таран,ЗАЕДНО с Арс!!!

- Middlesbrough
- Контакти:
тоя Бийзе :Д на клипчетата е 2 по - добър от Арс бе :Д ... ?

Офтопик:
- blue avalanche
- Контакти:
Middlesbrough написа:тоя Бийзе :Д на клипчетата е 2 по - добър от Арс бе :Д ... ?
Еми смятай,ако ги пуснем двамата отпред...

-
- Контакти:
Аз на 7 дни спорт нямам вяра.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Middlesbrough
- Контакти:
blue avalanche написа:Middlesbrough написа:тоя Бийзе :Д на клипчетата е 2 по - добър от Арс бе :Д ... ?
Еми смятай,ако ги пуснем двамата отпред...
ем ай де

Офтопик:
-
- Контакти:
Aбе да ги взимаме всички и тва е !
Мисля, че трябва да вземем пирсо и бийзе и ако стане тва сме 1000 % шампиони и в групите (да се надяваме че ще се впишат в отбора ) 

- Middlesbrough
- Контакти:
levskar4e_forever написа:Aбе да ги взимаме всички и тва е !Мисля, че трябва да вземем пирсо и бийзе и ако стане тва сме 1000 % шампиони и в групите (да се надяваме че ще се впишат в отбора )
аз докрай ще твърда че ни трябва и защитник

Офтопик:
-
- Контакти:
Едва ли Гонзо ще смени схемата, въпреки че нищо не се знае, но по-скоро съм склонен да не вярвам, че ще излизаме с двама нападатели.. Още един нападател обаче е задължителен ако ще се търси конкуренция по постовете, както и дясно крило и защитник. Иначе за да се появяват такива играчи при нас, които са вкарвали доста, значи е работено, гледани са, избирано е и т.н. Яд ще ме е ако Батков не даде пари за добро крило и вземем някой Слоровец, че и с Младенов там ще сме като миналата година, атака само от ляво, когато беше Жо или през центъра. Младенов вкара важни голове, да, обаче в доста мачове се криеше изолиран до тъч линията.