1:3 - (3 гола на Жоро Христов) и сме шампиони колкото и да им е болно на некои.
А чорбата и Локо са Х2
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-Славия първите ма4ове?
Sedrik777 написа:Не се заяждай на дребно за една буква,писах набързо и съм сложил 4 вместо Ч,ОК?Ще редактирам щом ви пречи...........
Ако пишеш на фонетика "ч"-то е на "`" !

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
а мача от 5 или от 6 е
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Да знам,поправих се вече .Просто по-бързо написах затова използвах 4-ка и 6-ца
.А по въпроса ми май никой няма данни..................някой славист няма ли да се намеси 

от 17-00 ТВ2
аз съм на мача

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ-Славия първите мачове?
мерси много за инф и за съжеление съм от хисар и немога да хода много на мачове 

Re: Кокала оставя новия герой на Левски резерва
головете не са всичко във футбола.....а при цачев си личи че има и качества като пласиране и дрибъл.съшо има и много желание........а това е достатъчно на сектор Б за да скандира името му.жив и здрав
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Боримиров: Левски взима Кривия, ако продаде Тасевски
Keanu^Reeves написа:Много бързо забравихе за САШО АЛЕКСАНДРОВ какъв голям Левскар беше, който мразеше ЦЕСЕКА и Обичаше Левски, за Левски беше готов да даде Живота си! Има дори песен, кояти написа специално за Левски! Беше истинска Атракция! Такъв като него е един ИСТИНСКИ Българин с Главно "Б"!
САШО АЛЕКСАНДРОВ е ЛЕГЕНДА !!!
И дарко тасевски никога няма да го настигне! Второ тасевски е един наемник дошъл да играе срещу пари! Трето Сашо играеше с емоции в Левски, винаги готов до последната минута да се бори и даде всичко от себе си за каузата ЛЕВСКИ!!!
НИКОЙ НЕ ОТРИЧА КРИВИЯ!!! Голям левскар с много футболни достойнства! Но да дойде на 34 години малко непреспективно ми се вижда...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Славия - Левски прогнози
Трудна победа за ЛЕВСКИ с 1-0,и сме шампиони!!!
Re: Боримиров: Левски взима Кривия, ако продаде Тасевски
Keanu^Reeves написа:Аз пък мнооооого ще се радвам Македонеца Тасвески да се махне най-после от Герена! Аз съм от малкото Щастливци от тази Страхотна за моите уши новина! Много ще се радвам Тасевски да стои далеч от Левски!
А колкото до Фелипе Да Коща, това е идеална възможност за него да покаже на какво е способен като ОФАНЗИВЕН Халф!
Убеден съм на 100%, че Фелипе Да Коща е с 3 класи над Македонеца!!!
Keanu^Reeves написа:Много бързо забравихе за САШО АЛЕКСАНДРОВ какъв голям Левскар беше, който мразеше ЦЕСЕКА и Обичаше Левски, за Левски беше готов да даде Живота си! Има дори песен, кояти написа специално за Левски! Беше истинска Атракция! Такъв като него е един ИСТИНСКИ Българин с Главно "Б"!
САШО АЛЕКСАНДРОВ е ЛЕГЕНДА !!!
И дарко тасевски никога няма да го настигне! Второ тасевски е един наемник дошъл да играе срещу пари! Трето Сашо играеше с емоции в Левски, винаги готов до последната минута да се бори и даде всичко от себе си за каузата ЛЕВСКИ!!!
Keanu^Reeves ли си какъв ли си незнам ама мислиш доста повърхностно. Първо това дето казваш за Да Коща засега няма никакво покритие. Каква е ползата, че според теб Да Коща е 3 класи над Дарко като за момента това го виждаме само в твоите думи, не и на терена където Да Коща трябва да го докаже. И второ неуместни са сравненията между Дарко и Кривия. Да истина са думите, с които охарактеризираш Кривия, но все пак Дарко е отскоро в Левски и тепърва също може да докаже, че много обича отбора. Докато Кривия... видяхме го и срещу ЦСКА и срещу нас... вече е само един циркаджия, който дори и да метне 2-3 хубави паса през останалото време само се търкаля по терена и се разправя със съдията. Аз поне това видях от тези два мача. А сравнението между Борето на стари години и Кривия също е неуместно... все пак Борето изкара доста години в Германия а Кривия в Турция и физически Боримиров до последния си мач беше на топ ниво докато при Кривия нещата не стоят съвсем така в момента...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...