ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот зеления » 24 юни 2011 02:16

morqche написа:
DanielGeorgiev написа:----------------------------------26.Пиргов----------------------------------
25.Сашо Александров---15.Ал.Александров---55.Р.Колев---3.НОВ
-----------------------5.Камазола---21.Г.Илиев(c)-----------------------
10.НОВ--------------------------------------------------8.Дончо Атанасов
---------------------------------27.Ратников---------------------------------
-----------------------------9.Хермес Паломино-----------------------------

Утре не забравяйте, всички в 16:00 ДА СА НА ТИЧА !!! ;)

само недейте слагайте Ратников титуляр...

Не се притеснявай. Даниел просто малко се е поизхвърлил с титулярното място на Ратника за сметка на Жоро Божилов. Той явно още не е разбрал отношението на Чечо към Божилов. А Генов с всеки изминал ден доказва, че има глава на раменете си за разлика от предния , който имаше само прическа. Марадончо пък просто няма как да се вмести в "новия" Черно море като титуляр. Там най-вероятно ще заиграе венецуелеца нищо, че е по-добър ( поне от клиповете, които съм гледал ) в дясно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 24 юни 2011 05:01

зеления написа:Не се притеснявай. Даниел просто малко се е поизхвърлил с титулярното място на Ратника за сметка на Жоро Божилов. Той явно още не е разбрал отношението на Чечо към Божилов. А Генов с всеки изминал ден доказва, че има глава на раменете си за разлика от предния , който имаше само прическа. Марадончо пък просто няма как да се вмести в "новия" Черно море като титуляр. Там най-вероятно ще заиграе венецуелеца нищо, че е по-добър ( поне от клиповете, които съм гледал ) в дясно.

не просто едно птиче ми кацна на рамото и ми прошепна във ушето, че Даннйил си избирал в кои мачове да играе..... след което ми падна в очите тва момче, то явно е тука само да пие и да шиба (с извинение)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 24 юни 2011 12:08

Стефан Генов е много добър тренер.Моето мнение е , че се опитва да извлече максимума на всеки от играчите,въпреки че е запознат със слабостите на всеки. Всички видяхме какво направи с Божилов.Данийл няма никакво влияние нито върху Генов,нито върху който и да било от клуба,за да си избира мачовете в които да играе.До миналата година дори не знаеше кой е Колио Спасов.Според мен има дни в които не е във форма,Генов му знае проблемите и не го пуска,за да не се излага.За другото си прав колега. :)
А за Марадончо писна ми да му гледам проспуските от чисти положения,по-добре да си стои резерва.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 24 юни 2011 14:40

Малко късно се сещам да напомня, но... Тренировката започва след час и половина - в 16:00ч. ;) Който може да се вдигне до Тича.
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 юни 2011 16:59

Нищо интересно, както и предполагах, само млади играчи на проби за първата тренировка ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 юни 2011 19:52

Черно море започна с 8 нови и общо 33-ма футболисти
Източник: http://www.ole-bg.com 17:35 / 24.06.2011

Черно море стартира лятната си подготовка 33-ма футболисти. Осем от тях са нови, като всички са на проби, а някои от тях досега са били преотстъпени на други отбори. На "Тича" се появиха преотстъпените досега на "Добружда" юноши Камен Трифонов, Николай Илиев и Николай Колев, както и дадения под наем в "Лудогорец" Даниел Граматиков. Освен тях към заниманията на "моряците" се включи и бившият защитник на "Етър" Ивелин Янев. Явиха се още Цветан Йотов от "Спартак" (Пловдив), младежкият национал Християн Попов, който идва от "Сливен" и капитанът на "Добруджа" Симеон Симеонов. Радостната новина в тима на варненци е, че нападателят Мирослав Манолов ще започне подготовка наравно с другите в отбора. Утре към Черно море трбва да се присъединят и двама чуждестранни нападатели – венецуелецът Хермес Паломино и шотландецът Дийн Шийлдс. Идването на младежкия национал Веселин Марчев в "Черно море" е пред провал, тъй като полузащитникът най-вероятно ще подпише с полски клуб, където в момента е на проби. Стефан Генов иска да намали групата на 24-ма футболисти до неделя.

......ясно е, че повечето ще отпаднат..... но някой има ли представа кои биха успели да останат на Тича, защото за мен играчите са доста безисвестни ...в смисъл, че не съм ги гледал изобщо и не им знам качествата и дали биха могли да помогнат с нещо на отбора в този момент :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 юни 2011 21:23

ogrizko написа:Черно море започна с 8 нови и общо 33-ма футболисти
Източник: http://www.ole-bg.com 17:35 / 24.06.2011

Черно море стартира лятната си подготовка 33-ма футболисти. Осем от тях са нови, като всички са на проби, а някои от тях досега са били преотстъпени на други отбори. На "Тича" се появиха преотстъпените досега на "Добружда" юноши Камен Трифонов, Николай Илиев и Николай Колев, както и дадения под наем в "Лудогорец" Даниел Граматиков. Освен тях към заниманията на "моряците" се включи и бившият защитник на "Етър" Ивелин Янев. Явиха се още Цветан Йотов от "Спартак" (Пловдив), младежкият национал Християн Попов, който идва от "Сливен" и капитанът на "Добруджа" Симеон Симеонов. Радостната новина в тима на варненци е, че нападателят Мирослав Манолов ще започне подготовка наравно с другите в отбора. Утре към Черно море трбва да се присъединят и двама чуждестранни нападатели – венецуелецът Хермес Паломино и шотландецът Дийн Шийлдс. Идването на младежкия национал Веселин Марчев в "Черно море" е пред провал, тъй като полузащитникът най-вероятно ще подпише с полски клуб, където в момента е на проби. Стефан Генов иска да намали групата на 24-ма футболисти до неделя.

......ясно е, че повечето ще отпаднат..... но някой има ли представа кои биха успели да останат на Тича, защото за мен играчите са доста безисвестни ...в смисъл, че не съм ги гледал изобщо и не им знам качествата и дали биха могли да помогнат с нещо на отбора в този момент :roll:

Най сигурният според ситуацията е Ивелин Янев.Вероятно и Хермес и Дийн ще останат.За другите най голяма вероятност да останат имат Симеонов и поне двама централни защитника,поради факта че имаме един и половина засега,а теси които са на проби са неопитни повечето.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 юни 2011 21:36

Защо да е най-сигурен Ивелин Янев? За първи път го чувам тоя :shock:
ляв защитник ли играе, ако да - значи може би наистина е сигурен донякъде :roll:
можем ли изобщо да очакваме кой знае какво от тия футболисти.... освен да запълват дупките като се наложи... да видим шотландеца, бразилеца и венецуелеца като се появят..... а Димитър Илиев сега защо не го вземаме, след като стана свободен агент, нали това чакахме :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 24 юни 2011 22:27

Ивелин Янев е ляв бек, но честно казано аз хич не съм убеден, че ще остане при нас. Навремето игра в Нафтекс, после в Сливен. Мина през Черноморец Балчик и Етър за да стигне до тук. Като цяло нищо особено, а предвид възрастта му (29 години), не виждам за къде напред ще се развива. Според мен напълно излишен трансфер. Ако го вземаме за резерва на Марко Тиаго, то по-добре да налагаме нашия Мурадов.

От останалите нови според мен Цветан Йотов и Християн Попов със сигурност ще останат. И двамата са от Пловдив, Чечо много добре ги познава. Даже мисля, че Попов е израстнал под негово ръководство в школата на Локомотив. Не случайно ги вика. Йотов е централен бранител, а ние на практика нямаме алтернатива на Александров и Росен Колев. До колкото разбрах днес на сбора, май и не търсим нови бранители. Попов пък е вътрешен полузащитник, опция на Камазола и Макето. За Симеон Симеонов от Добруджа нищо не мога да кажа, тъй като не го знам какъв е.

От тези, които бяха преотстъпени пък, според мен с най-големи шансове да остане е Даниел Граматиков. Понатрупа вече доста опит в Б група с Черноморец Балчик и Лудогорец (има към 80 мача) и заслужава да получи шанс да се наложи в родния си клуб. Положителното при него е, че е доста универсален. Може да играе като централен защитник, десен бек и дефанзивен халф. Навремето го брояха за голям талант, беше твърд титуляр в юношеския национален тим, но ми се струва, че така и не получи достатъчно шансове в първия отбор. Не блести с височина, но е пъргав и отскоклив. Освен това притежава завидна техника за бранител и умее да изнася топката, а не я изритва безцелно.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 юни 2011 23:04

Християн Попов е младежки национал и за мене 100% остава.Симеон Симеонов говорих с един добричлия каза ми,че бил техничарче,плеймйекър,най-добрия играч на Добруджа-явно ще е алтернатива за Жоро Илиев и евентуално Божилов.Чух,че офанзивен полузащитник от Бразилия ще идва,явно между него и Симеонов ще се избере единия,който да се конкурира с Жоро или пък да играе с него заедно,защото си мисля,че Сър-а ще залага от тук насетне на схема с 3- вътрешни халфа пак,но 2-ма ще са офанзивните вече.Досега липсата на нападатели ни притискаше да играем по-защитно,но за мене пристига класен нападател-Паломино,Миро се оправи...класните нападатели ИЗИСКВАТ класни офанзивни хлафове и Сър-а го знае това,мисля,че ще се върнем към схемата от времето на медалите с Жоро и Кривия и зад тях Борносузов/М.Петков....днес отзад ще е Камазола/Гравесена,така поне си мисля.Колкото до левия бек-проблема остава.След Периш не се намери класен играч там,класен напред,класен назад...Мурадов му излязаха слаби ангелите нещо щом не можа да запише и минута,по-добре да отиде да рита 1 година в Добруджа.Междудругото ако задържим шотландеца бих посъветвал там да отиде и единия измежду Николов и Капитанов,няма да остане място и за двамата,а те трябва да играят!Същото важи и за Виктор Митев-той трябва да играе,а вляво Марадончо,Тошко...дебела става и за него...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”