Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: помагайте
ringtv.bg/live по принцип там ги дават ама като са по едно и също време незнам.
Кокала оставя новия герой на Левски резерва
Наставникът на лидера в класирането на "A" група Левски Емил Велев няма да включи в титулярния състав на "сините" за гостуването на Славия новия герой на тима си - Иван Цачев. Младият нападател, който наниза хеттрик на Спартак (Варна) в последния кръг, а след това вкара и още три гола на дубъла на тима от морската ни столица, ще остане на резервната скамейка в най-старото столично дерби. Това ще стане за сметка на отпушилия се срещу ЦСКА и намиращ се в добра форма Георги Христов. Бившият топстрелец на Марица и Ботев ще бъде сам в атаката на "сините", като по двете крила ще му помагат Тиберканин и Зе Соарес, а със свободна роля зад гърба му ще действа Дарко Тасевски.
На вратата на Левски почти сигурно ще се завърне лидерът на тима Георги Петков, който след като се завърна от травма, ще замести представилия се на високо ниво в негово отсъствие Божо Митрев. Пред Петков ще действат Давид Бистрон и Рабех в центъра на отбраната и Живко Миланов и Веселин Минев съответно на десния и левия фланг на дефанзивния вал. Двойката в центъра на терена ще сформират Георги Сърмов и Владо Гаджев.
СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ (4-2-3-1):
Г. Петков
Миланов - Рабех - Бистрон - В. Минев
Сърмов - Гаджев
Зе Соарес - Тасевски - Тиберканин
Г. Христов
аз също мисля ,че това е оптималния състав ,вашите мнения какви са
На вратата на Левски почти сигурно ще се завърне лидерът на тима Георги Петков, който след като се завърна от травма, ще замести представилия се на високо ниво в негово отсъствие Божо Митрев. Пред Петков ще действат Давид Бистрон и Рабех в центъра на отбраната и Живко Миланов и Веселин Минев съответно на десния и левия фланг на дефанзивния вал. Двойката в центъра на терена ще сформират Георги Сърмов и Владо Гаджев.
СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ (4-2-3-1):
Г. Петков
Миланов - Рабех - Бистрон - В. Минев
Сърмов - Гаджев
Зе Соарес - Тасевски - Тиберканин
Г. Христов
аз също мисля ,че това е оптималния състав ,вашите мнения какви са

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Re: помагайте
ЦСКА - Локомотив (Сф), "А" група, 28 кръг БНТ 1
Славия - Левски, "А" група, 28 кръг ТВ 2
Спартак (Вн) - Черно море, "А" група, 28 кръг Ринг ТВ
Славия - Левски, "А" група, 28 кръг ТВ 2
Спартак (Вн) - Черно море, "А" група, 28 кръг Ринг ТВ
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
Re: Кокала оставя новия герой на Левски резерва
според мен цачев е в добра форма и може да замести тиберканин ако играе като предишния мач......дори съм 90% сигурен че ше го пусне по някое време в зависимост от това как се развива мача.ако Левски водят на почивката може 50-60 минута да пусне цачев
Re: Внимание-Славия!
Първо се научи да уважаваш достойния противник.Второ-да правиш разлика между чорбар и истински фен на ЦСКА.Трето-ако си мислиш,че като пишеш простотии се бараш за голям фен на Левски-забрави![/quote]
+1
+1

Re: Внимание-Славия!
Относно мача , очаква ни много труден двубой !!! 0-1 или 1-2 за ЛЕВСКИ !
-
- Контакти:
Ммда-а-а, това си е състава, другото ще го видим на мача
но мисля, че с наша помощ ще играят навито и съсредоточено и няма да имаме проблеми, а Цачев нека влезе резерва и пак хеттрик 

новия герой на левски???
баси смехорията 

Последна промяна от БАТ ГОЙКО на 23 май 2009 12:38, променено общо 1 път.