Не,не е Генко Славов!
Казва се Християн Славов на 21г.Играл е за Созопол и Поморие.
Лудогорец Разград-всичко за отбора
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора
d345 написа:Не,не е Генко Славов!
А Мартин Дечев, Златковски къде са?
south_division написа:d345 написа:Не,не е Генко Славов!
А Мартин Дечев, Златковски къде са?
Дечев си е в ЦСКА.
Зоран Златковски пред Novsport.com: От догодина искам да играя зад граница
Novsport - 15 Юни 14:09
„С Наков начело бе ясно, че Пирин няма да го бъде”
Юношата на Пирин Зоран Златковски призна пред Novsport.com, че през този трансферен прозорец може да заиграе в клуб от чужбина.
В момента той има договор с Лудогорец (Разград) до декември, но при оферта за него никой няма да му прави спънки да си тръгне през лятото.
Македонецът с български паспорт заяви, че съдбата му ще стане ясна след десет дни.
„Ако остана в Лудогорец, ще направя всичко възможно да се преборя за титулярното място. В клуба тепърва ще се привличат класни футболисти, тъй като целите на отбора са много високи.
Там се правят проекти, които са невъзможни за другите клубове в България.
Имам договор до декември с Лудогерец, но съм се разбрал с ръководството, ако се получи оферта за мен, да не ми пречат.
Остана ли в България, по всяка вероятност ще бъда преотстъпен в друг клуб, но се надявам да заиграя в чужбина”, коментира нападателят.
Явно има оферта
[center]
[/center]

stannn написа:Зоран Златковски пред Novsport.com: От догодина искам да играя зад граница
Novsport - 15 Юни 14:09
„С Наков начело бе ясно, че Пирин няма да го бъде”
Юношата на Пирин Зоран Златковски призна пред Novsport.com, че през този трансферен прозорец може да заиграе в клуб от чужбина.
В момента той има договор с Лудогорец (Разград) до декември, но при оферта за него никой няма да му прави спънки да си тръгне през лятото.
Македонецът с български паспорт заяви, че съдбата му ще стане ясна след десет дни.
„Ако остана в Лудогорец, ще направя всичко възможно да се преборя за титулярното място. В клуба тепърва ще се привличат класни футболисти, тъй като целите на отбора са много високи.
Там се правят проекти, които са невъзможни за другите клубове в България.
Имам договор до декември с Лудогерец, но съм се разбрал с ръководството, ако се получи оферта за мен, да не ми пречат.
Остана ли в България, по всяка вероятност ще бъда преотстъпен в друг клуб, но се надявам да заиграя в чужбина”, коментира нападателят.
Явно има оферта
Чакай де, нали ДомуЗчиев вади големите оферти, или от неговите пари такива '''звезди'' се замайват и искат вече при червените дяволи?!

FCH написа:
Явно има оферта
Чакай де, нали ДомуЗчиев вади големите оферти, или от неговите пари такива '''звезди'' се замайват и искат вече при червените дяволи?!

Ако имаш придвид Дечев мога да ти кажа само едно. ЦСКА си е ЦСКА. А и в Разград няма къде да се ходи вечер. Все пак е малък град. Не е София. За Златковци идея си нямам. Някой който следи какво става там може да каже. Аз си следя моя отбор. Мисля, че се вижда кой е той.
[center]
[/center]

Аз незнам кой кой е,но на Дечев изобщо не му се прибираше при чорбата.Ама си е тяхна собственост.Както и същото се отнася и за Дреновички.
Лудогорец ще играе първите си мачове на стадиона на Литекс
Ремонтът на стадиона на Лудогорец се оказва по-сериозен от очакваното, заради което на новаците в елита ще им се наложи да изиграят първите си три домакинства далеч от дома. Собственикът на клуба Кирил Домусчиев най-вероятно ще се спре на родния си град Ловеч. Бизнесменът има добри отношения с управата на Литекс и няма да е проблем да договори Лудогорец да играе на новия стадион на шампионите.
Другите варианти са "Тича" във Варна или стадион "Раковски" в Севлиево. Ако в кръговете, в които трябва да домакинства далеч от Разград, Лудогорец срещне Левски или Литекс, мачът може да е и на "Армията".
http://sportline.bg/news/79068

И после не били сателит на никого... Защо точно са си харесали стадионите на грандовете Ловеч и ЦСКА? Поредният отбор еднодневка - спонсор, играчи и мениджмънт отвън... сега и домакинства далеч от града... Има ли смисъл от подобни отбори? Не пуснаха Поморие, заради нещо недоказано, а Светкавица без стадион ще играе в елита...
FCH написа:И после не били сателит на никого... Защо точно са си харесали стадионите на грандовете Ловеч и ЦСКА? Поредният отбор еднодневка - спонсор, играчи и мениджмънт отвън... сега и домакинства далеч от града... Има ли смисъл от подобни отбори? Не пуснаха Поморие, заради нещо недоказано, а Светкавица без стадион ще играе в елита...
Кой ти каза,че тази статия е вярна ? Аз пък ти гарантирам,че няма да домакистват в Ловеч,ако стадионът им не е готов до началото на шампионата,вариантите са Търговище,Варна,Русе,Търново.Лудогорец щели да бъдат сателит на Ловеч и ЦСКА