Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Боримиров: Левски взима Кривия, ако продаде Тасевски
Аз пък споделям мнението за Да коща! Пича е футболист от класа! Дарко също е добър..най-вече защото бележи голове! Иначе по цял мач го няма на терена! Много бих искал да се даде шанс на Да Коща! ЗА КАКВО ГО ВЗЕХМЕ ИНАЧЕ?!?! Кривия няма да се върне в Левски да знаете...Тимаджиите си знаят работата и няма да го пуснат!
XARHTNA написа:Аз пък споделям мнението за Да коща! Пича е футболист от класа! Дарко също е добър..най-вече защото бележи голове! Иначе по цял мач го няма на терена! Много бих искал да се даде шанс на Да Коща! ЗА КАКВО ГО ВЗЕХМЕ ИНАЧЕ?!?! Кривия няма да се върне в Левски да знаете...Тимаджиите си знаят работата и няма да го пуснат!
Дарко е футболистът който е тичал най-много от всички на мача със Спартак. Мисля казаха някъде около 12км и съм сигурен, че това не е само на този мач.
- benquick
- Контакти:
Re: Всички левскари на Обча купел!!!
demy26 написа:Преди месец на домакинствата на Левски ходеха по 500 човека, сега всички се юрнаха.
ХА ХА ХА,така е братче така е.Като падаха никакви ги нямаше тея от "най-вярната публика в България",а сега като ще стават шампиони всичките станаха големи фенове.СМЯХ
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Re: Славия - Левски прогнози
crazy_civic написа:ми аз може да заложа или на равенство или победа с 1 или 2 на нула за левски гарант
Голяма прогноза

- benquick
- Контакти:
Re: Всички левскари на Овча купел!!!
veteran1972 написа:Бели пеперудки
Славия стартира лягането на Левски - Стевица "контузи" всички, които могат да вкарат гол
19 май 2009 | 13:40
От: Агоп Вартанян
София. От "Овча купел" дадоха ясно да се разбере, че ЦСКА и 20 милиоона евро да им дадат, Славия няма как да скочи на Левски. Днес наставникът на "белите" Стевица Кузмановски се оплака, че Дениран Ортега, Дубала, Ристич, Бето и Попара са контузени и трябва да се положат страшни усилия от лекарския щаб, зада бъдат вдигнати на крака. Куриозното е, че това са хората, вкарали 95 процента от головете за Славия този полусезон.
През този век "белите" само веднъж се опънаха на Левски, побеждавайки го на "Герена", но тогава и без друго ЦСКА на Стойчо Младенов вече бе капарирал титлата.
СЪВСЕМ ОЧАКВАН ФЕЪРПЛЕЙ , ВЕНЦИ ДЕБЕЛИЯ ТЪРБУХ ДА СКОЧИ НА ЛЕВСКИ , ХАХА АМА ДРУГ ПЪТ ТОВА НЕ Е БИЛО НИКОГА , ДА МУ ПРИСЕДНЕ НА ДЕБЕЛИЯ ШРЕК МУ ПОЖЕЛАВАМЕ ПАРИТЕ КОИТО ЩЕ ВЗЕМЕ ОТ БУРАТИНОВ
Не бе брат Слабия не влиза в уговорки никога само дето букмейкърите им вадят всички срещи от тиражите .А пък заблудените дето не знаят че Леффски отдавна е спечелил тоя мач нека ходят да си го гледат.Да им е честита победата
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
- sedem_!_dva
Re: Всички левскари на Обча купел!!!
benquick написа:demy26 написа:Преди месец на домакинствата на Левски ходеха по 500 човека, сега всички се юрнаха.
ХА ХА ХА,така е братче така е.Като падаха никакви ги нямаше тея от "най-вярната публика в България",а сега като ще стават шампиони всичките станаха големи фенове.СМЯХ
Ей смешник, най-малкото за вярност вашата публика има правото да говори... Преди мача със Спартак ВН на Герена идваха по 4000 човека, на Кочината ви ходеха по 2000, като ЦСКА поведе в класирането след загубата ни от Локо СФ се пръкнахте и на кочината 8000-9000 човека на мача със Славия... айде ще ви видим днес колко ще сте на Националия стадион, моята прогноза е 1500 човека общо фенове на двата отбора, а последния кръг с Локо МЗ, когато вече Левски ще е шампион ще сте 200 човека най-много... За каква вярност си взел да говориш бе прасе...

NON MOLLARE MAI
- benquick
- Контакти:
itsko17 написа:Това ако е вярно,значи Боримиров и Той не е добре с мозъка си ! Просто Тасевски Е един невероятен играч и няма смисъл да бъде продаван за някакъв си пенсионер.. !
Колега той никога ам никога не е имал мозък.Само чуй някое интервю с тъпия влах и ходи му разбери нещо.заприличал е на нашия любимец чичо Митко

- benquick
- Контакти:
XARHTNA написа:Аз пък споделям мнението за Да коща! Пича е футболист от класа! Дарко също е добър..най-вече защото бележи голове! Иначе по цял мач го няма на терена! Много бих искал да се даде шанс на Да Коща! ЗА КАКВО ГО ВЗЕХМЕ ИНАЧЕ?!?! Кривия няма да се върне в Левски да знаете...Тимаджиите си знаят работата и няма да го пуснат!
Дааааааааа трябваше да си го вземете преди 2 год.,ма Мърката се направи на голям треньор и не го взе.Сега всички виждаме че мъкне целия отбор на моряците на гърба си,но тая майна е горделива и няма да се върне при вас ,вижте че отказа да играе и за национала а ние такав играч там не сме имали от времето на Лечков и Балъков.
помагайте
Къде ще може да се гледа мача на Левски със Славия online.Не ми се пропуска тоя мач.Благодарности предварително на всички
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: помагайте
Оправи си заглавието на темата.