Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 20:16

tatusindo написа:
milen.hristov написа:
levski_shampion написа:мога до утре да споря,че тои беше наи-добрият от тримата бразилци!

Аз също,затова и го направих по този начин скрито,да видя колко човека ще искат да го привлечем ;)

Всички сме го виждали какво прави по терена с екипа на Левски,така че айде у лево ...........

Мое мнение,до ден днешен ме е яд,че го изпуснахме този нападател,пък и ако колегата не ме беше разкрил друго щяхте да говорите

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 23 юни 2011 20:17

Мен не ... Още помна мача с Бате мисла,когато на няколко пъти от 6,7 -8 метра не може да нацели топката,нито като сила ,нито като точност .... А тогава беше момента да се наложи ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 23 юни 2011 20:18

milen.hristov написа:
tatusindo написа:
levski_shampion написа:мога до утре да споря,че тои беше наи-добрият от тримата бразилци!

Аз също,затова и го направих по този начин скрито,да видя колко човека ще искат да го привлечем ;)

Всички сме го виждали какво прави по терена с екипа на Левски,така че айде у лево ...........

Я дайте инфо къде играе сега тоя и колко гола е вкарал.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 23 юни 2011 20:20

flo написа:Я дайте инфо къде играе сега тоя и колко гола е вкарал.

И какъв е смисъла :? Да вкарва като луд в Узбекистан и това е .... :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 20:25

tatusindo написа:Мен не ... Още помна мача с Бате мисла,когато на няколко пъти от 6,7 -8 метра не може да нацели топката,нито като сила ,нито като точност .... А тогава беше момента да се наложи ....

Абе той Гонзо тогава направи слаб мач...Но няма смисъл да спорим на тази тема,просто правото в теб и другите които не го харесват.

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 23 юни 2011 20:25

на оня палячо със снимката на фк изкривени джуджета(Барселона) дето оспорва качествата на да му кажа,че Зе и ЖО почнаха да играят на втората година...тва че някои не се е наложил ж даден отбор не означава че е слаб футболист....тои беше бърз,техничен,комбинативен и играеше с лице към вратата и да припомя че вкара 11 гола в 17 мача така между другото!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 23 юни 2011 20:28

levski_shampion написа:на оня палячо със снимката на фк изкривени джуджета(Барселона) дето оспорва качествата на да му кажа,че Зе и ЖО почнаха да играят на втората година...тва че някои не се е наложил ж даден отбор не означава че е слаб футболист....тои беше бърз,техничен,комбинативен и играеше с лице към вратата и да припомя че вкара 11 гола в 17 мача така между другото!

Оня палячо си има мнение различно от твоето .... Радвай му се щом искаш на Жоанчо .... ;) Аз мойто мнение не мога си го промена и за мен си остава слаб нападател ....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 20:28

flo написа:
milen.hristov написа:
tatusindo написа:Аз също,затова и го направих по този начин скрито,да видя колко човека ще искат да го привлечем ;)

Я дайте инфо къде играе сега тоя и колко гола е вкарал.

http://en.wikipedia.org/wiki/Associa%C3 ... de_Futebol
В този отбор играе,ново попълнение

pfcls
Контакти:

Мнениеот pfcls » 23 юни 2011 21:03

Иначе новия холандец малко наподобява на Нифлор

Върни се в “Архив”