Да...И да се изпоприбият на тази трева...Футбола се играе с бутонки,а тениса с маратонки...Знаеш ли как се хлъзгат на трева,а особено ако е мокроlastsentinel написа:Какво им пречи да играят в дъжд ? Даже си мисля, че ще стават доста изненади и ще е по-интересно. В футбола като завали да не би да се прибират на сушина
LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- boston celtics
- Контакти:
Re: LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- lastsentinel
- Контакти:
Еми да сложат по един покрив над корта ебаси или изобщо да не се играе тенис в тая Великобритания. Ем знаят, че всеки ден вали, ем, че в тениса не може да се играе на дъжд и турнири ми организират 
- milan199440barca
- Контакти:
Гришо играе много добре. Дано да върне пробива след прекъсването. А Цонга да продължава с непредизвиканите грешки.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
- boston celtics
- Контакти:
Няма начин..Има покрив само над централният корт...И то от 2010 година...Ти какво искаш-да сложат над всички 20 корта покриви ли?lastsentinel написа:Еми да сложат по един покрив над корта ебаси или изобщо да не се играе тенис в тая Великобритания. Ем знаят, че всеки ден вали, ем, че в тениса не може да се играе на дъжд и турнири ми организират
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Чакаме ги да почнат.Браво на Гришата, дано да спре дъжда по-бързо .. 
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- lastsentinel
- Контакти:
Някой да има инфо колко се очаква да продължи дъждът
Сложат ли покриви се губи от магията на Уимбълдън...
Успех на Гришо. 
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- Neron
- Контакти:
Гришо не трябва да дава този сет на Цонга когато и да се играе мача даде ли му го според мен шансовете намаляват драстично.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- boston celtics
- Контакти:
Абе в момента играе ли се на централният корт и ако да кои играят?
Нали там има покрив...
lastsentinel написа:Някой да има инфо колко се очаква да продължи дъждът