Уимбълдън 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уимбълдън 2011
Е как мач с Мюлер ще е по труден от мач с Раонич не ми е ясно
Първата седмица е отсяването.През втората нема лабаво.
federer90 написа:Е как мач с Мюлер ще е по труден от мач с Раонич не ми е ясно
Раонич влезе с травма на Уимбълдън , която срещу Мюлер се оказа решаваща . Срещу Надал с тази травма няма никакъв шанс !
-
На линияblue avalanche
- Контакти:
Джокера бие!И Анито бие!Бравос!!
- milan199440barca
- Контакти:
zaqwsxd написа:Погледнете реалистично , за човека казал , че Григор и Дел Потро ще играят полуфинал ( или поне аз така разбрах) .. Те са в различни половини от схемата , следователно полуфинален мач между тези тенисисти е невъзможен..Надал срещу Раонич - поредния лесен мач за световния номер едно , Надал стещу Мюлер - по-труден мач отколкото този с Раонич .. Просто като седна да чета в този форум ми се изпълва душата и няма нужда да чета повече вицове , че да ме разсмеят !
Объркал съм схемата, но това за Григор бе шега. Искам да стигне 1/2 финал, но едва ли ще го направи, както и Дел Потро. Аржентинецът не е стигал далеч в миналите си участия на Уимбълдън. Стискам палци на Дел Потро да стигне до мач с Надал и да го отстрани, както на US Open. За Гришо - всяка победа е добре дошла. Времето е пред него. Ще играе достатъчно полуфинали. (1-1 в първия сет с Тсонга). Защо да не бие и французина? Пожелавам му да стигне до мечтания мач с Федерер още тук.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Пускайте Хюит-Сьодерлинг 2:2 сета,предстои им 5-и.Австралиецът водеше с 2:0,става доста добър мач 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Мачът на циците завърши за Серена жалко бяха за Халеп
.

На Ли отпадна очаквано от силно играещата напоследък Сабине Лизицки
Браво на Лисицки,много се радвам за нея 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.