Скандал - Стоичков реже общината за стадион "Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Paco_1912
Контакти:

Re: Скандал - Стоичков реже общината за стадион "Пловдив"

Мнениеот Paco_1912 » 23 юни 2011 16:47

този път мн евтин Пиар си направиха ми се струва ;) подиграха се с тема болна на вс пловдивчани
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 23 юни 2011 16:51

Избори идат, а Главчо се опитва да печели някаква показност край Боко Шланга и картата "софиянци са винаги против пловдивчани" (то това си е така, ама Главчовата кратуна не увира, че тоя номер няма да мине този път, защото е най-слабия и бездарен кмет, който Пловдив някога е имал), Камата се отсърди на "цървулите"- плещи интервюта напред-назад и накрая стана рекламно лице на Боковата партия...
И от цялата работа патим ние. Приказки, обещания и като трябва да се действа- не били всички документи пратени. Ай сикана- аман от филми драги зрители!
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 юни 2011 16:56

Labros написа:Избори идат, а Главчо се опитва да печели някаква показност край Боко Шланга и картата "софиянци са винаги против пловдивчани" (то това си е така, ама Главчовата кратуна не увира, че тоя номер няма да мине този път, защото е най-слабия и бездарен кмет, който Пловдив някога е имал), Камата се отсърди на "цървулите"- плещи интервюта напред-назад и накрая стана рекламно лице на Боковата партия...
И от цялата работа патим ние. Приказки, обещания и като трябва да се действа- не били всички документи пратени. Ай сикана- аман от филми драги зрители!

ще ме прощаваш ама предните двама преди Славчо бяха по-зле.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 23 юни 2011 16:58

Мен най-неприятен ми стана Тотев с цялото тва слагане на Бойко че направо думи нямам,но пък и от него др не се е очаквало
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 23 юни 2011 17:02

Абе не случихме на кметове последните 15-20 години, това е истината. Града ни вместо да се подобрява отива на по-зле, всичко е в батака, ей това е най-лошото...а ние и за стадион мечаем...

Преди малко пак слушах Стоичков по Дарик. Ако наистина тези испанци дадат гаранции че ще направят чисто нов стадион примерно за 2-3 години съм съгласен да им дадем шанс. Няма значение че ще е с по-малък капацитет от моментния, искам да имаме читав стадион в Пловдив, ако ще и за 20 000 да е.
Последна промяна от fena на 23 юни 2011 17:04, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 23 юни 2011 17:04

Аз също бях вчера на стадиона и слушах.
Добре..Стоичков го отхвърлим..какво правим тогава?
Ако чакаме на общината видяхте, че няма да е.Тия некадърници един пеещ фонтан не могат да възстановят 4 години, камо ли стадиона да оправят в близките сто.Държавата в лицето на Бойко директно се оттегли поради липса и на пари в хазната.Човека си каза в прав текст ,че и в София няма да се строи нов стадион именно по тая причина.
Какво ни остава тогава????
1.Да чакаме стадион "Пловдив" да падне от само себе си поради невъзможгността общината да го поддържа.
2. Да се надяваме на ония бандити Търев-Гигов да подпишат концесията някой ден ли...Тях нима ги имате за по сериозен инвеститор от испанците?
3. Да чакаме някой мастит пловдивски бизнесмен от рода на Гергов да се заеме и да довърши ненаправеното:).
4. Държавата да ни помогне ли?
Това са възможните сценарии, но нито един не е реализируем в обозримо бъдеще.
Човека ни е дошъл на крака и ни предлага нов стадион.Какво губим ако дойдат испанците и се сключи договор взаимоизгоден и за двете страни.
Все пак тия хора са построили 27 стадиона и да не са ги строили някъде в Гренландия където няма общини.Същите тия общини как са работили с тия испанци???
Какво пречи на същите тия общини от наша страна да се изпрати запитване относно тия инвеститори и начина по който се е работило с тях?
Защо трябва с лека ръка да отхвърляме всеки един проект? По тая логика кой ще дойде да инвестира в Пловдив???

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 23 юни 2011 17:09

А кой всъщност е другаря Тотев :?: Мекернце, титулуващо себе си "инженер" (никакъв инженер не е- завършил е компютърни системи и технологии в ТУ- филиал Пловдив), което яхна вълната ГЕРБ. И като околийски никаква не е върши. Бие се в гърдите с летището, ама неговата заслуга е твърде малка. Да не говорим как една дума не обели насекано с/у очилатата змия Дянков и подигравката на правителството с най-стария град в Европа (това софиянци никога няма да могат да преглътнат! Никога!). То пък за това е виновен другаря офицер (и той с очила!) Главчо...
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 23 юни 2011 17:11

1.Да чакаме стадион "Пловдив" да падне от само себе си поради невъзможгността общината да го поддържа.

То това се цели. Падне ли край- молче, хотелче, жилищни комплексчета... Веднага и другата концесия, която чака 4 години- "Балона" ще бъде лапната от "бъдещия инвеститор". И всичко отиде по дяволите.

А и този стадион им е трън в очите на софиянци. Няма да забравя как откраднаха осветлението му през 1990 г. и го сложиха на "Васил Левски". И всичко това в опит да съботират провеждането на Световното първенство по лека атлетика за юноши. Добре, че армията разположи прожектори по стадиона, та не успяха с тая си гяволия.

1912

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 юни 2011 19:34

:lol:

Пичове, още онзи ден написах, че ако Стоичков и Бойко Борисов построят нов стадион в Пловдив, аз ще стана космонавт и ще полетя в космоса ! :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 юни 2011 19:37

Labros написа:....... А и този стадион им е трън в очите на софиянци. Няма да забравя как откраднаха осветлението му през 1990 г. и го сложиха на "Васил Левски". И всичко това в опит да съботират провеждането на Световното първенство по лека атлетика за юноши. Добре, че армията разположи прожектори по стадиона, та не успяха с тая си гяволия.

Боже-е, колко мъка има по тоя свят, Боже-е! :o :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Черноморец”