ПФК Черно море: Играем феърплей, затова не искахме отлагане
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: ПФК Черно море: Играем феърплей, затова не искахме отлагане
Майтап няма,но точно такъв пример се дава на хората.Прави каквото си искаш,неспазвай законите,край пиян,карай без книжка...няма проблеми бе,даже си голям мъж така,издигаш се висооооко висооооко над тъпоумниците,които си спазват законите,че даже може и да ги газиш с колата си ако поизгубиш контрол.1 човек,Статев каза да се спазват законите и овцете зомбирани го оплюха.Правилно,такива трябва да се плюят.Ако ги слушаме тях онова руско говедо щеше да е през следващите 10 годинки в затвора,може и ред да има току-виж....но не,не е удобно да се спазват законите,нищо,че са писани именно,за да се спазват от всички.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
nikola79 написа:Ааааа, така ли.Аз като говорех факти,вие също си ги смукахте от пръстите,не си признавате нищо,и кой е по -лицемерен от вас незнам.
Вие драги ми смехърко!!!Вие сте най -лицемерните безгръбначни мекотели!Кой изпълнява песента\"всички византийци при...\"?ВИЕ!Ваши мнения по форумите след убийството на Павлов:Ха-ха еба им се майката на зелените к..ви,...Чудесна новина....всигхки да идат при него...да ги видим сега титли митли...и още много такива!Кой сега е по- лицемерен?Прочети една подобна клетва по нашите форуми...няма!Тук пишат хора.И ръководството на клуба не е съгласно да се отложи само нашия мач.Нека отложат всички,както е по наредба?!?В една друга тема за БФС дадох мнение какво би се случило!За омразата...дано ви топли в идните \"МЕГА ДЕРБИТА\" с Добруджа,Каварна,Волов,Приморско,Полски тръмбей и други подобни...Успех!
vivedan написа:nikola79 написа:Ааааа, така ли.Аз като говорех факти,вие също си ги смукахте от пръстите,не си признавате нищо,и кой е по -лицемерен от вас незнам.
Вие драги ми смехърко!!!Вие сте най -лицемерните безгръбначни мекотели!Кой изпълнява песента\"всички византийци при...\"?ВИЕ!Ваши мнения по форумите след убийството на Павлов:Ха-ха еба им се майката на зелените к..ви,...Чудесна новина....всигхки да идат при него...да ги видим сега титли митли...и още много такива!Кой сега е по- лицемерен?Прочети една подобна клетва по нашите форуми...няма!Тук пишат хора.И ръководството на клуба не е съгласно да се отложи само нашия мач.Нека отложат всички,както е по наредба?!?В една друга тема за БФС дадох мнение какво би се случило!За омразата...дано ви топли в идните \"МЕГА ДЕРБИТА\" с Добруджа,Каварна,Волов,Приморско,Полски тръмбей и други подобни...Успех!
виведанчо,прочети ми подписа и умувай!
САМО СПАРТАК ВАРНА
Sagittarius написа:Майтап няма,но точно такъв пример се дава на хората.Прави каквото си искаш,неспазвай законите,край пиян,карай без книжка...няма проблеми бе,даже си голям мъж така,издигаш се висооооко висооооко над тъпоумниците,които си спазват законите,че даже може и да ги газиш с колата си ако поизгубиш контрол.1 човек,Статев каза да се спазват законите и овцете зомбирани го оплюха.Правилно,такива трябва да се плюят.Ако ги слушаме тях онова руско говедо щеше да е през следващите 10 годинки в затвора,може и ред да има току-виж....но не,не е удобно да се спазват законите,нищо,че са писани именно,за да се спазват от всички.
и на теб ти казвам същото,утре ще се видиш в ролята на ......този за когото съм писал на подписа си!
САМО СПАРТАК ВАРНА
то бива бива ама чак такова зелено безобразие няма никъде.Ставаше въпрос за феърплей те тука половината пак неразбрали,за алкохолици ми говорят,за отнети книжки и тем подобни глупости.За лицемерие,несъпричастност,изкривяване на реалноста,хора с душевни разтройства,и прокурорите щях да забравя-всичко това може да се каже за "МОРЯЦИТЕ",които явно плават под чужд флаг. А за ония "стрелеца",момко.вземи си един диазепам,че влез в час.То бива бива ама изписа историята на България.
САМО СПАРТАК ВАРНА
Аве дайте да го поебем тоя никола може да се успокои най-накрая това безмозъчно лапе
nikola79 написа:vivedan написа:nikola79 написа:Ааааа, така ли.Аз като говорех факти,вие също си ги смукахте от пръстите,не си признавате нищо,и кой е по -лицемерен от вас незнам.
виведанчо,прочети ми подписа и умувай!
Затапи ме!Сигурно имаш мноо голем куифицент на ентилигентнуст?Има един представител от Добруджанската циркова трупа!Ваню Пеев са казва.Догодина общуването ви ще е празник за всички четящи форумните ви престрелки!!!
ludiq1913 написа:Аве дайте да го поебем тоя никола може да се успокои най-накрая това безмозъчно лапе
лапе е майка ти докато я клатех!

САМО СПАРТАК ВАРНА
nikola79 написа:ludiq1913 написа:Аве дайте да го поебем тоя никола може да се успокои най-накрая това безмозъчно лапе
лапе е майка ти докато я клатех!
клатил си на баща си каруцата в Каменар
аз съм мега възмутен от ръководство на Черно Море, как можаха да откажат да се отложи мача, има много по-важни неща от фубтола...
елементарна човещина можеше да се прояви, ако мрояците се бяха съгласили да се отложи мачът, бфс нямаше какво да кажат и как да възразят...
елементарна човещина можеше да се прояви, ако мрояците се бяха съгласили да се отложи мачът, бфс нямаше какво да кажат и как да възразят...