delqnski47 написа:koko_1914 написа:Аз съм за това, Пенев да стои по-дълго начело на ЦСКА
На едно мнение сме братБат Любо залага много на юноши и след време ЦСКА ще има най-добре развита школа не мислиш ли!
Не,защото няма условията ...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:koko_1914 написа:Аз съм за това, Пенев да стои по-дълго начело на ЦСКА
На едно мнение сме братБат Любо залага много на юноши и след време ЦСКА ще има най-добре развита школа не мислиш ли!
koi4i написа:delqnski47 написа:koko_1914 написа:Аз съм за това, Пенев да стои по-дълго начело на ЦСКА
Не,защото няма условията ...
И аз мисля като теб! Нека Супата си ви е треньор! Много си ви отива и вие на него! Такава школа ще ви развие,че свят ще ви се завие! Те и пичовете от Титан-ик,толкова мангизи дават,че направо сте си супер!delqnski47 написа:koko_1914 написа:Аз съм за това, Пенев да стои по-дълго начело на ЦСКА
alfonso написа:И аз мисля като теб! Нека Супата си ви е треньор! Много си ви отива и вие на него! Такава школа ще ви развие,че свят ще ви се завие! Те и пичовете от Титан-ик,толкова мангизи дават,че направо сте си супер!delqnski47 написа:koko_1914 написа:Аз съм за това, Пенев да стои по-дълго начело на ЦСКА
Е по критерийте на Левскарите де,ама какво ни дреме на нас ,че вие сте заблудени! Ясно е поне едно: Че поне веднъж има консенсус между нас! СУПАТА ЗАВИИНАГИ В ЧОРБАТА!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта