Интересно,когато на 8 май написах"Левски е обречен да победи",такива като тебе ги нямаше.Айде много ентусиасти станаха ден по-късно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
СинЕкстремист написа:124 написа:Аз съм последният,който ще се насере!Гледам реално и знам за какво става дума.А хероина го оставям без коментар...
Е прощавай, ама, ако заглавие от рода на: "Внимание - Славия" не е насиране, ще те помоля да ми обясниш какво трябва да значи насиране преди мач тогава???Хероина го оставяй без каквото искаш, това е метафора, понеже същия води до депресия, а като те гледам какви ги пишеш, тя теб те е ударила здраво, без значение дали кафевото е причината и, всъщност още по-зле, ако не е подбудена от нищо!
124 написа:Славия съвсем не е случаен отбор!По традиция Левски играе много трудно на "Овча купел",но в момента белите имат сериозен футболен потенциал,който може да ни създаде големи главоболия!Да не забравяме,че те,заедно с Ботев бяха единствените,които се опълчиха на победния ход на ЦСКА.На "Армията" Славия изигра много силен мач,като единствено адекватната намеса на рефера ги лиши от победата.Загубите от по-слаби отбори не трябва да ни залъгват-психологията на белите е да чакат срещите с лидерите,подценявайки другите мачове!Те играят много грамотно и опростено,имат добри изпълнители и треньор,който изгради облик на отбора.Ако ги подценим,сме дотам!Гледах мачовете им с Литекс и ЦСКА,да знаете-голям зор ще е да ги бием!В момента Славия играе най-добрия си футбол от много години насам и заслужават уважение.А това,дали червените ще дават премии,или не,е без значение-Славия ще си играе този мач,както играха и в Борисовата градина.
Забележете,че не се изхвърлят с изказвания преди мача,закриха си тренировките,възстановиха си контузените-въобще чака ни проблем!Но пък който е тръгнал да става шампион,трябва да минава през проблемите-предизвикателствата са за силните!
124 написа:Интересно,когато на 8 май написах"Левски е обречен да победи",такива като тебе ги нямаше.Айде много ентусиасти станаха ден по-късно!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта