Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
124

Re: Внимание-Славия!

Мнениеот 124 » 22 май 2009 22:58

Е прощавай, ама, ако заглавие от рода на: "Внимание - Славия" не е насиране, ще те помоля да ми обясниш какво трябва да значи насиране преди мач тогава??? :mrgreen: Хероина го оставяй без каквото искаш, това е метафора, понеже същия води до депресия, а като те гледам какви ги пишеш, тя теб те е ударила здраво, без значение дали кафевото е причината и, всъщност още по-зле, ако не е подбудена от нищо! :mrgreen:[/quote]

Интересно,когато на 8 май написах"Левски е обречен да победи",такива като тебе ги нямаше.Айде много ентусиасти станаха ден по-късно!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!

Мнениеот mormona » 22 май 2009 23:00

Бистрон си ходи няма начин.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Re: Поздрав..

Мнениеот psiho » 22 май 2009 23:01

Атака на Овча купел утре
Мачкай лавинаааааааааааааа
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 22 май 2009 23:06

Мощнооооооо сините......
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 май 2009 23:09

СинЕкстремист написа:
124 написа:Аз съм последният,който ще се насере!Гледам реално и знам за какво става дума.А хероина го оставям без коментар...

Е прощавай, ама, ако заглавие от рода на: "Внимание - Славия" не е насиране, ще те помоля да ми обясниш какво трябва да значи насиране преди мач тогава??? :mrgreen: Хероина го оставяй без каквото искаш, това е метафора, понеже същия води до депресия, а като те гледам какви ги пишеш, тя теб те е ударила здраво, без значение дали кафевото е причината и, всъщност още по-зле, ако не е подбудена от нищо! :mrgreen:

Ае приятел аре по спокойно,човека гледа реално на нещата и е абсолютно прав!Ти остави пристрастията и помисли малко(ако имаш малко мозък) и ще разбереш! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Мнениеот WALENTINAAA » 22 май 2009 23:10

Невероятнааа 8-)
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 май 2009 23:10

Еее да сме шампиони аа тoва shtе ме надъха най-мнооого
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 май 2009 23:11

124 написа:Славия съвсем не е случаен отбор!По традиция Левски играе много трудно на "Овча купел",но в момента белите имат сериозен футболен потенциал,който може да ни създаде големи главоболия!Да не забравяме,че те,заедно с Ботев бяха единствените,които се опълчиха на победния ход на ЦСКА.На "Армията" Славия изигра много силен мач,като единствено адекватната намеса на рефера ги лиши от победата.Загубите от по-слаби отбори не трябва да ни залъгват-психологията на белите е да чакат срещите с лидерите,подценявайки другите мачове!Те играят много грамотно и опростено,имат добри изпълнители и треньор,който изгради облик на отбора.Ако ги подценим,сме дотам!Гледах мачовете им с Литекс и ЦСКА,да знаете-голям зор ще е да ги бием!В момента Славия играе най-добрия си футбол от много години насам и заслужават уважение.А това,дали червените ще дават премии,или не,е без значение-Славия ще си играе този мач,както играха и в Борисовата градина.
Забележете,че не се изхвърлят с изказвания преди мача,закриха си тренировките,възстановиха си контузените-въобще чака ни проблем!Но пък който е тръгнал да става шампион,трябва да минава през проблемите-предизвикателствата са за силните!

Благодаря за оценката ти за Белия отбор.
Аз си мисля, че реално шансовете са на страната на сините. Освен това, залогът на Левски в този мач, е шампионската титла. Дори и да бяхме по-добри, което не е така, винаги щеше да се намери път, към сърцето на нашия президент, така че мача да завърши, съобразно потребностите на сините. Затруднявали сме Левски преди, изминаха се не една и две години. Последните няколко години доказват това. Специално в последния мач между двата отбора - есента, който загубихме с 1:0, се получи интрига, най-вече през второто полувреме, когато Левски беше и с човек повече, ние можеше реално да си изравним, а сините се защитаваха, сякаш нямаха числено приемущество. Да не говорим, че спечелиха с гол след нарушение, в началото на мача.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 22 май 2009 23:14

124 написа:Интересно,когато на 8 май написах"Левски е обречен да победи",такива като тебе ги нямаше.Айде много ентусиасти станаха ден по-късно!

Колега, аз се регистрирах преди 3-4 дена, наистина ме е нямало тогава :mrgreen: Интересно е това което си написал, понеже място за паника е имало по-скро тогава, от колкото сега, предвид мача ни със Сливен, загубата на Гонзо и още доста контузени титуляри. Аз пък още след мача с Локо на Герена който всички знаем как завърши, казах, че въпреки всичко сме шампиони този сезон :lol: Тъй че, мен не ме слагай в графата от новоизлюпени ентусиасти след победата над Цесека - Панчаревска комуна.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 22 май 2009 23:16

http://www.vbox7.com/play:4220d5fb
поздрав и от мен :)

Върни се в “Архив”