Английска Висша лига 2011/12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2011/12

Мнениеот sMotLiO » 23 юни 2011 09:14

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qdtg9rNUyqk&feature=player_embedded[/youtube]
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 юни 2011 09:25

sMotLiO написа:Според Гардиън,Ашли Йънг е минал медицински прегледи вчера и днеска ще подпише :twisted:

Е това е то! Един от най-успешните трансфери това лято, ако не и най-успешният.
Вече крилата ни са много силни, а и имат нужният опит във ВЛ.

Това за Еден Азар не ми се вярва, защото то и за Санчез имаше такива слухове ...
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 23 юни 2011 09:49

AnalBreaker написа:
sMotLiO написа:Според Гардиън,Ашли Йънг е минал медицински прегледи вчера и днеска ще подпише :twisted:

Е това е то! Един от най-успешните трансфери това лято, ако не и най-успешният.
Вече крилата ни са много силни, а и имат нужният опит във ВЛ.

Това за Еден Азар не ми се вярва, защото то и за Санчез имаше такива слухове ...

Според мен докато не вземем плеймейкър, нямаме шанс за титла и ще се борим само за място в топ4. Имаме крещяща нужда от играч на този пост, а не само от житни бегачи.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 10:41

[center]Фалкао: Има възможност да отида в Челси[/center]

Звездата на Порто Фалкао разкри, че "има раздвижване" около неговия трансфер в Челси.

Изображение

"Оставил съм нещата в ръцете на агента ми. Мога да кажа, че вече има раздвижване около моя трансфер. Аз чакам смирено, но мога да кажа, че съм убеден в качествата си да играя в английското първенство. Ако Челси се интересува от мен, тогава да преговарят с Порто", коментира Фалкао, цитиран от "Скай спортс".

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 юни 2011 10:49

Повтарям си мнението, но няма как. За мен фалкао е един балон, който ще се спука в първия сериозен клуб. Нещо като Куарешма ми се струва че ще стане, и той беше новия Роналдиньо в Порто, а аз по-комичен играч от него и Кхарджа в Интер не съм гледал :roll: Неслучайно джитка в Бешикташ :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 10:59

Възможно е, но Куарешма е единичен случай. Има много примери и за обратното - Роналдо например :)
Куарешма е циркаджия и затова не успя нито в Англия, нито в Италия ... Той е за такива първенства като португалското, бразилското, холандското, дето да му се вържат на финтчетата. Между другото той май само това може ... :) И двата мача срещу ЦСКА беше доста смешен.
Последна промяна от Frankie Lampard на 23 юни 2011 11:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 юни 2011 11:05

Frankie Lampard написа:Възможно е, но Куарешма е единичен случай. Има много примери и за обратното - Роналдо например :)
Куарешма е циркаджия и затова не успя нито в Англия, нито в Италия ... Той е за такива първенства като португалското, бразилското, холандското и т.н.

И Роналдо беше циркаджия в Манчестър в първите години, но го стегнаха. А и той отиде много млад там и имаше време да си примени навиците ;) Фалкао има играта с глава и позициониране и дотам, не казвам, че не е добър нападател, но е много далеч от класата на Дрогба! :roll: В Англия трябва да имаш не две добри качества, а десет :roll: И Шамак играе добре с глава и се позиционира добре, ама... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 11:10

Роналдо е много по-комплексен от Куарешма. Куарешма няма нито шута, нито погледа, нито пасовете на Роналдо. Роналдо също така има физика и може да играе с глава, докато Куарешмата си беше само специалист по 1 vs 1 ... Аз друго от него не съм видял.

Колкото до Фалкао - той и Чичарито има пласиране и игра с глава, но си играе момчето, не може да се отрече. Нито може да подава, нито има и грам техника. Шамак има една игра с глава и нищо друго - това го знам още от Бордо.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 юни 2011 11:11

Frankie Lampard написа:Роналдо е много по-комплексен от Куарешма. Куарешма няма нито шута, нито погледа, нито пасовете на Роналдо. Роналдо също така има физика и може да играе с глава, докато Куарешмата си беше само специалист по 1 vs 1 ... Аз друго от него не съм видял.

Когато Роналдо дойде в Юнайтед, според мен не беше кой знае какво. Нищо повече от Нани в момента, да речем :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 11:18

Така е, но когато Роналдо отиде в Юнайтед беше млад талант, докато Куарешма в Интер беше вече завършен играч ... На 25 години също така :)

Върни се в “Архив”