levski/viewtopic.php?f=1&t=15973
толкова от мен
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БРАВО на макариев
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
Re: БЕЗСИЛИЕТО ВОДИ ДО ДЪНОТО
Е от ГА по-голям идиот няма.Просто той е най-големия смешник,който винаги вижда някакви уговорки,наско и ко,синьо бфс,юнеско,уницев ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
мдаа любителю на статистики,един от махленските отбори победени от ЦСКА до полуфиналите е ЛивърпулYoda написа:пичове нали знаете , че аз съм любител на статистиките !!! Да им извадя ли на ония статистики след победи над какви махленски отбори са стигали до полуфинали ....![]()
![]()

hlucho написа:Не омаловажавайте успехите на ЦСКА! Просто тогава такъв е бил формата! А по отношение на автора на статията в ММ, всяко стадо си има мърша! Противника трябва да се уважава! Със слаб ЦСКА има слаб Левски и обратното!
Никой не омаловажава успехите на ЦСКА, просто не бива заради тях да се омаловажават успехите на Левски, които са по-мащабни отколкото единичните победи.
psiho написа:По повод статията на един драскач
Приятелю, не се ядосвай!
Въпросният ... не е тема за коментар, правиш му добро като го споменаваш. За радост има все още достатъчно живи свидетели на футбола от 50-те и по-късните му години, написано също, така че пасквилите на този и такива като него трудно ще минат.
Приятелю, не се ядосвай!
Въпросният ... не е тема за коментар, правиш му добро като го споменаваш. За радост има все още достатъчно живи свидетели на футбола от 50-те и по-късните му години, написано също, така че пасквилите на този и такива като него трудно ще минат.
- delqnski47
- Контакти:
Re: "Усмивки от старите /червените/ ленти! "
Yoda написа:..... играете "Ганкиното " :
ХРОНИКА НА ПОЗОРА:
56/57 Цървена Звезда ЦСКА 3:1
57/58 Вашаш ЦСКА 6:1
59/60 Барселона ЦСКА 6:2
60/61 Малмьо ЦСКА 1:0
61/62 ЦСКА Прибрам 4:4
Прибрам ЦСКА 2:1
62/63 Андерлехт ЦСКА 2:0
69/70 Ференцварош ЦСКА 4:1
71/72 Бенфика ЦСКА 2:1
72/73 ЦСКА Аякс 1:3
Аякс ЦСКА 3:0
73/74 Байрен ЦСКА 4:1
73/74 Ювентус ЦСКА 2:0
76/77 Сейнт Етиен ЦСКА 1:0
78/79 Валенсия ЦСКА 4:1
79/80 Динамо Киев ЦСКА 2:1
80/81 Ливърпул ЦСКА 5:1
УАУ!Как можеме да отпаднем от Цървена Звезда,Барселона,Андерлехт,Бенфика,Аякс,''Байрен''(

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
той марианчо ако и хаидук кула ако станат шампиони на сърбия веднага ще ги вкара в списъка на "грандовете" отстранени от цска - ха ха ха СМЕШНИК
Внимание-Славия!
Славия съвсем не е случаен отбор!По традиция Левски играе много трудно на "Овча купел",но в момента белите имат сериозен футболен потенциал,който може да ни създаде големи главоболия!Да не забравяме,че те,заедно с Ботев бяха единствените,които се опълчиха на победния ход на ЦСКА.На "Армията" Славия изигра много силен мач,като единствено адекватната намеса на рефера ги лиши от победата.Загубите от по-слаби отбори не трябва да ни залъгват-психологията на белите е да чакат срещите с лидерите,подценявайки другите мачове!Те играят много грамотно и опростено,имат добри изпълнители и треньор,който изгради облик на отбора.Ако ги подценим,сме дотам!Гледах мачовете им с Литекс и ЦСКА,да знаете-голям зор ще е да ги бием!В момента Славия играе най-добрия си футбол от много години насам и заслужават уважение.А това,дали червените ще дават премии,или не,е без значение-Славия ще си играе този мач,както играха и в Борисовата градина.
Забележете,че не се изхвърлят с изказвания преди мача,закриха си тренировките,възстановиха си контузените-въобще чака ни проблем!Но пък който е тръгнал да става шампион,трябва да минава през проблемите-предизвикателствата са за силните!
Забележете,че не се изхвърлят с изказвания преди мача,закриха си тренировките,възстановиха си контузените-въобще чака ни проблем!Но пък който е тръгнал да става шампион,трябва да минава през проблемите-предизвикателствата са за силните!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
-
- Контакти:
Re: Внимание-Славия!
Какво си се насрал не мога да разбера? Отбора на Славия по никой показател не може да ни е конкуренция. Както каза Гонзо, до края, ако не спечелим някой двубой, ще е само защото не сме показали пълните си възможности. С класи сме над белите иначе не им е лош отбора, но само толкова, класирането го показва. Имаме най-добрата защита тоя сезон и най-доброто нападение, това е статистиката. А Славия кои са и за какво се борят? Ебати хероин-паниката си!
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!!

- Red_champions
Re: Внимание-Славия!
Да,така е прав си,Славия е добър отбор и затова очаквам интересен мач.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !