Лятна подготовка и контроли - официална тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Лятна подготовка и контроли - официална тема

Мнениеот fena » 22 юни 2011 00:17

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yeXkcR8D_sI[/youtube]
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локо (Пд) уреди контрола с Лацио

Мнениеот Ванко_Ултраса » 22 юни 2011 01:59

radovasto
Аз предлагам да ходите с мотори - харчат по-малко.

Моторът е по-подходящ за селата, така че на теб по-ще ти влезе в употреба.
Вие по селата освен мотори и селскостопански машини, друго МПС - не признавате. :mrgreen:
Изображение

razer
Контакти:

Re: Локо Пд с контроли срещу Лацио, Киево и Арис Солун в Австрия

Мнениеот razer » 22 юни 2011 09:10

Irish stout написа:
razer написа:Апропо?!Периоди!?Признания?!Истината е по стадионите и вие си я знаете много дорбре каква е...малко по горе беше казано много добре!

Вярно е, че истината е по стадионите, включително за периода 19990-2010, нали :mrgreen:

И именно по стадионите, а не в преданията от уста на уста, щото някои клубове май не са помирисвали стадион до 7-годишна възраст.

Ние си я знаем, въпросът е дали вие знаете, че съществуват и други, извън оградките на вашето сектантско съществуване.

Клипчето,което съм сложил е от 93 година.Известно време след това в отбора настъпиха катаклизми (ерата селския) и в този период и на малките деца им беше ясно защо феновете ги нямаше на стадиона..Не може един човек да се опитва да съсипе любимия ти отбор а ти да му плащаш за това!Бойкота беше доста дълъг и болезнен за нас феновете,но важното е че успя!На никой футболен клуб в БГ не пожелавам това,което се случи с Ботев!Сега нещата си идват на място и това се вижда.Странното обаче е какво се случва при вас...нещо което малко от вас си признават,други просто премълчават а трети както винаги упорито отричат!Имате си финансов благодетел (Коко) отбора ще годе е приличен и се бори за челните места..вие обаче какво правите?!?На мачовете с Левски и ЦСКА събрахте около 6-8 хил души..двубои в които победата е важна а и противниците са най-големите дразнители!!!Това не мога да си го обесня....така ли се отблагодарявате?!И като казвам,че истината е по стадионите визирам последния мач на колежа които се игра пред 12-14 хил. души....мач без никакво значение но с достоен противник.

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 юни 2011 09:21

razer написа:Клипчето,което съм сложил е от 93 година.Известно време след това в отбора настъпиха катаклизми (ерата селския) и в този период и на малките деца им беше ясно защо феновете ги нямаше на стадиона..Не може един човек да се опитва да съсипе любимия ти отбор а ти да му плащаш за това!Бойкота беше доста дълъг и болезнен за нас феновете,но важното е че успя!На никой футболен клуб в БГ не пожелавам това,което се случи с Ботев!Сега нещата си идват на място и това се вижда.Странното обаче е какво се случва при вас...нещо което малко от вас си признават,други просто премълчават а трети както винаги упорито отричат!Имате си финансов благодетел (Коко) отбора ще годе е приличен и се бори за челните места..вие обаче какво правите?!?На мачовете с Левски и ЦСКА събрахте около 6-8 хил души..двубои в които победата е важна а и противниците са най-големите дразнители!!!Това не мога да си го обесня....така ли се отблагодарявате?!И като казвам,че истината е по стадионите визирам последния мач на колежа които се игра пред 12-14 хил. души....мач без никакво значение но с достоен противник.

Много добре знам от кога ти е клипчето. Много добре помня каква селекция направихте тогава и че това е сред причините очакванията към вас да бъдат големи, но въпреки всичко резултатите - нулеви. Далеч съм от мисълта, че Христола се е опитал да ви съсипе, щото никой президент на отбор не иска да съсипе отбор, от който може да вади пари. Отделно от това, след изпаданията ви, винаги се връщахте в А група. А и защо приемаш изпадането като опит за съсипване - случва се на всички нормални отбори, но само при вас се тълкува по този начин.
Що се отнася до мача на Видолов, по обективни причини той не може да се впише в графата "обикновени мачове" и вероятно на него и имало и доста странични хора, щото той си беше наистина много добър футболист, с тип игра, каквато за съжаление виждаме все по рядко в днешния футбол.
По въпроса за публиката - винаги са ми били смешни меренията на публиката при положение, че говорим за бройка, която е в пъти по-малка от това, с което аз съм израсъл, за теб не знам. Смешно е да се тупаме в гърдите как едните имали 5000, а другите 6000, при положение, че мачовете, за които говорим преди години събираха поне по 5-6 пъти повече публика. Причините за отлива за толкова много, че е излишно да се впускам сега в тях. Но преди всичко искам да отбележа, че е нелепо да сравняваме колко е публиката при едните и при другите, при положение, че отливът при всички е в пъти.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

razer
Контакти:

Мнениеот razer » 22 юни 2011 09:52

Irish stout написа:
razer написа:Клипчето,което съм сложил е от 93 година.Известно време след това в отбора настъпиха катаклизми (ерата селския) и в този период и на малките деца им беше ясно защо феновете ги нямаше на стадиона..Не може един човек да се опитва да съсипе любимия ти отбор а ти да му плащаш за това!Бойкота беше доста дълъг и болезнен за нас феновете,но важното е че успя!На никой футболен клуб в БГ не пожелавам това,което се случи с Ботев!Сега нещата си идват на място и това се вижда.Странното обаче е какво се случва при вас...нещо което малко от вас си признават,други просто премълчават а трети както винаги упорито отричат!Имате си финансов благодетел (Коко) отбора ще годе е приличен и се бори за челните места..вие обаче какво правите?!?На мачовете с Левски и ЦСКА събрахте около 6-8 хил души..двубои в които победата е важна а и противниците са най-големите дразнители!!!Това не мога да си го обесня....така ли се отблагодарявате?!И като казвам,че истината е по стадионите визирам последния мач на колежа които се игра пред 12-14 хил. души....мач без никакво значение но с достоен противник.

Много добре знам от кога ти е клипчето. Много добре помня каква селекция направихте тогава и че това е сред причините очакванията към вас да бъдат големи, но въпреки всичко резултатите - нулеви. Далеч съм от мисълта, че Христола се е опитал да ви съсипе, щото никой президент на отбор не иска да съсипе отбор, от който може да вади пари. Отделно от това, след изпаданията ви, винаги се връщахте в А група. А и защо приемаш изпадането като опит за съсипване - случва се на всички нормални отбори, но само при вас се тълкува по този начин.
Що се отнася до мача на Видолов, по обективни причини той не може да се впише в графата "обикновени мачове" и вероятно на него и имало и доста странични хора, щото той си беше наистина много добър футболист, с тип игра, каквато за съжаление виждаме все по рядко в днешния футбол.
По въпроса за публиката - винаги са ми били смешни меренията на публиката при положение, че говорим за бройка, която е в пъти по-малка от това, с което аз съм израсъл, за теб не знам. Смешно е да се тупаме в гърдите как едните имали 5000, а другите 6000, при положение, че мачовете, за които говорим преди години събираха поне по 5-6 пъти повече публика. Причините за отлива за толкова много, че е излишно да се впускам сега в тях. Но преди всичко искам да отбележа, че е нелепо да сравняваме колко е публиката при едните и при другите, при положение, че отливът при всички е в пъти.

Ходя от 7 годишен по мачове...сега съм на 34 много добре помня какво беше преди и какво е сега.Да публиката не е като преди и причините са десетки наистина...истинските фенове обаче няма как да не са по стадионите и това няма как да се промени!Христолов как съсипа отбора е друг въпрос било то умишлено или не за нас това нямаше значение.Колкото хора искаха да идат на мач по онова време 2 пъти по толкова имаше пред стадиона отказвайки с мъка да влязат и питайки тези които влизат защо го правят...тези останали по къщите си не ги броя!(помните и празната клетка на Луата предполагам) Да мача на Коцето беше голям...но съм сигурен,че в момента който и голям отбор да стъпи на колежа ще се радва на огромно внимание..както си мисля,че е редно и при вас да се случва същото.И точно в този ред на мисли казах по горното...винаги е имало съперничество м/у двата тима било то на терена..по трибуните и дори най-лошото извън тях..това също няма как да се промени.

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 22 юни 2011 19:37

На мача с вашите бургаски приятелки как станахте от 9-10000, които обявихте по вашето радио изведнъж 12-14000.

Вашето е болестно състояние...неслучайно и прякора ви идва оттам.
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 юни 2011 21:50

TheUsualSuspect написа:На мача с вашите бургаски приятелки как станахте от 9-10000, които обявихте по вашето радио изведнъж 12-14000.

Радвам се, че радиото ни има такива редовни абонати 8-)

razer
Контакти:

Мнениеот razer » 22 юни 2011 22:43

TheUsualSuspect написа:На мача с вашите бургаски приятелки как станахте от 9-10000, които обявихте по вашето радио изведнъж 12-14000.

Мани и снимката я пипнахме с фотошоп нали?! :)

razer
Контакти:

Мнениеот razer » 23 юни 2011 08:57

TheUsualSuspect написа:Това на снимката 12-14000 ли са?

Не 140 човека са...заедно с футболистите :)

Върни се в “Локо Пловдив”