Ботев Враца започна подготовка!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Ботев Враца започна подготовка!

Мнениеот forzajuve » 23 юни 2011 00:04

Трима бразилци, колумбиец и руснак в Ботев (Вр).

Освен това към отбора се присъединява и нападател от Колумбия, който по непотвърдена информация е голмайсторът на първенството на Венецуела - Вилмар Йордан Хил.

Общо новите футболисти, които се появиха на заниманието днес са 16, като сред тях фигурират имената на Бранимир Костадинов, Калоян Стоянов, Емил Мартинов, Симеон Мечев, Камен Каменов, Ерай Салиф, Боби Петков, Симеон Ганчев, Николай Маринов, руснакът Алексей Степанов, Любомир Цеков.

Очаква се само 6 от дошлите на проби да останат в отбора. Напускащите новака в "А" група са Цанков, Антов, Борисов, Хаджиниколов, Кирил Михайлов, Николай Николов, Байрактаров.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Ботев Враца започна подготовка!

Мнениеот forzajuve » 23 юни 2011 00:06

Новакът в "А" група Ботев (Враца) продължава да изненадва футболната общественост. Както е известно, врачани заминават за Бразилия, където ще изиграят няколко контролни срещи по покана на президента на латиноамериканската страна Дилма Русев.

Веднага след това отборът от града на ботева слава ще се впусне в нов международен турнир. Надпреварата ще се проведе в Тетевен, като в нея участие ще вземат още два отбора от Турция и един израелски.От бг тимовете се очакват Берое,Ботев Пловдив и Черноморец
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 23 юни 2011 00:06

Може ли да ми кажеш дали Асен Вълчев е сред новите, защото ги смятах и остават мисля, че още 2 или 3, които не са писани от новите. Играеше в Спартак Пловдив като бек и в някои сайтове пишеше, че е сигурен за Ботев Враца. И още един въпрос Байрактаров освободен ли е или напуска?

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 23 юни 2011 00:07

Ремонт на стадиона във Враца стартира в понеделник.Днес от ръководството на новака в А група потвърдиха, че освен козметични ремонти и обещаните от премиера Бойко Борисов ново табло и осветление, страничните сектори на съоръжението също ще бъдат изцяло реконструирани и обзаведени със седалки.

След подобна реконструкция, един от най-големите стадиони в България би имал капацитет от около 20 000 седящи места.

За жалост, ремонтните дейности едва ли ще приключат преди началото на сезона и за първите мачове в А група, феновете във Враца ще бъдат допускани само до вече изградените сектори, които биха били достатъчни за едва 6000 зрители. В града под Околчица се надяват жребият да не прати някой от грандовете във Враца още в началото, защото за срещите с Левски и ЦСКА, цяла Враца мисли от няколко месеца и интересът към тях би надхвърлил използваемите 6000 места.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 23 юни 2011 00:08

Пловдивчанинът написа:Може ли да ми кажеш дали Асен Вълчев е сред новите, защото ги смятах и остават мисля, че още 2 или 3, които не са писани от новите. Играеше в Спартак Пловдив като бек и в някои сайтове пишеше, че е сигурен за Ботев Враца. И още един въпрос Байрактаров освободен ли е или напуска?

Пича от Пловдив май го нямаше,много нови и може да има объркване.Спас е освободен
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 23 юни 2011 00:09

Мерси за инфото и успех на съименците в "А" група ;) .
Последна промяна от Пловдивчанинът на 23 юни 2011 00:10, променено общо 1 път.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 23 юни 2011 00:09

Спас Байрактаров е освободен,а за другия който питаш не съм сигурен че е тук.Имаше доста момчета,който дори присъстващите не разбрахме от къде са дошли и как се казват.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 23 юни 2011 00:16

Ами ето малко инфо за новите:
Калоян Стоянов нападател от Пирин (Благоевград)
Бранимир Костадинов нападател от Черноморец (Бургас)
Симеон Мечев халф мисля, че идва под наем от Славия иначе последно игра в Берое
Емил Мартинов защитник също идва под наем от Славия за последно игра в Доростол (Силистра)
Камен Каменов защитник от Чавдар (Бяла Слатина)
Ерай Салиф халф от Ботев (Криводол)
Боби Петков халф от Ботев (Криводол)
Симеон Ганчев нападател от Спартак (Варна)
Николай Маринов халф играл е за Спортист (Своге), но не съм сигурен дали идва от там
Любомир Цеков нападател от Бдин (Видин)
Алексей Степанов вратар от Луч Енергия

Надявам се да съм полезен ;) .

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 23 юни 2011 08:52

Алексей Степанов не е вратар. Той е руснак с български корени и идва от Кипър. Играл е преди време в Балкан Ботевград! Вратарят е Йончев и идва от Криля Советов!

Върни се в “Футбол - България”