ЧЕРНО МОРЕ - спартак ???
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: ЧЕРНО МОРЕ - спартак ???
Айде да не изкривяваме истината.От много време насам вашата цел в дербитата е просто измъчено 0:0,изковано с много груба игра,изнерване на мача,брутални балтии по основните ни играчи и всеки път сте с по 9-10 човека в края на мачовете.Естествено,че рушите-например последния ви мач в който взехте точка(0:0 на Тича през пролетта на 2008),това беше апотеоз на антифутбола,90 минути бяхте с 11 човека в наказателното поле и чистехте топката като издивели на всякакви посоки.И сега ще е така.Надявам се на ранен гол,който да ни направи мача лесен.Изобщо мача ще е труден,докато не вкараме гол.Влезе ли гол за нас можем да ви разгромим отново.Разбира се,ако подценим мача и решителността на вашите за победа с всякакви средства,то можем и да се опарим жестоко,както се е случвало.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Надеждата ми е в това Спартак да не ни вкарат гол,защото сигурен съм че ние няма да можем да вкараме 2 гола,прогнозата ми е 0:0 или 0:1,дано бием,но мача все пак си е троен,**** съм ти класирането,дерби е това,тук играят други качества,не толкова футболни
- Sagittarius
Рутинна и резонна победа днес.Много силен мач на Миро Манолов и разбира се на Кака.В защита сме железни,а Илко е много много стабилен,да не кажа,че е по-стабилен и от Илчев,но колкото мача изигра не е увиснал при центриране,не е излязъл неразчетено.Браво,нека има конкуренция,даже гол не е допуснал още
.Мамуто Кулибали ме кефи,абсолютно перде,отляво,отдясно,центъра-играе безмилостно и изчисти играта си.Много класен е този негър и е поливалентен играч.Дани Димов трябва да се налага в титулярния състав,но то вече не остана някой да кажем-играе слабо,всеки се раздава докрай в какъвто и състав да сме.Това се иска.Срещу Славия сме без Миро,но Тича трябва да се пука по шевовете!Както стартирахме срещу Пирин пред 9 000,сега трябва да закрием пред 12 000 на фулл макс!Дано има някаква схема да ни връчат медалите след мача!Страхотен сезон за Черно Море,най-добрия който аз съм гледал!3-то място,рекорд по победи в един сезон,прекрасно представяне в Европа срещу ексшампиона на Германия Щутгарт(който днес спечели брозновите медали в Германия
),елиминация на вицешампиона на Израел.Най-важното е,че всичко постигнахме сами,с много много труд.Този отбор се градеше 5 години,за да берем плодовете сега.И трудни моменти имахме,но сега е много сладък успеха,защото знаем колко е изстрадан.Задължително здрава селекция лятото за Европа.По 1 класен играч във всяка линия.Жалко,че догодина няма да има дерби,но вече се вижда,че Спартак са прекалено слаби,за да ни окажат каквато и да е съпротива.Днес играхме на високо темпо само между 46 и 70 минута и ги разпиляхме.Често моряци,имаме голям отбор.Догодина можем да сме шампиони 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Често моряци,имаме голям отбор.Догодина можем да сме шампиони
А дано , чул те Господ

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)