Английска Висша лига 2011/12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Английска Висша лига 2011/12
От Прем съм за Дейвид Мойс
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Пфф от 3 часа няма как да си накарам оная работа да стана да гледам финала за Копа Либертадорес.Макар ,че искам да видя изявите на Гансо и Неймар в най-важния мач на Сантос през сезона ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
- JackPackage
- Контакти:
A/N/C написа:90 % от темата се говори предимно за ЧелсиВместо Висша Лига 2011/12 я прейменувайте на Челси 2011/12
Нормално, след като имаше най-много събития около Челси в последните дни - слухове, клаузи и т.н
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Awesome написа:От Прем съм за Дейвид Мойс
Да, но не се знае дали ще напусне Евертън. Иначе и аз го харесвам.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Кой според вас трябва да го смени ? Аз не виждам качествен мениджър, свободен в момента.
За свободен не знам, ама Спалети е един нелош вариант. Друг, за когото си мисля е Домингош Пасиенсия
На мен ужаса ми е да не вземат Роберто Ди Матео, Роберто Мартинес или нещо от тоя сорт. Особено за последния съм чувал някои никак не обнадеждаващи слухове.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
Blue_Girl
- Контакти:
A/N/C написа:90 % от темата се говори предимно за ЧелсиВместо Висша Лига 2011/12 я прейменувайте на Челси 2011/12
И мен ме обсъждат, покрай Челси.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
[center]
[/center]
[center]НЕУДАЧНИК ОТ ВТОРА ФРЕНСКА ДИВИЗИЯ ЗАМЕНЯ ЗВЕЗДАТА НА ЛЮБИМИЯ ВИ КЛУБ?[/center]
[center]Ех, летния трансферен прозорец...три смахнати и глуповати месеца, през които дори нормалният футболен запалянко е готов да подскочи до тавана дори при най-незначителния слух.
Но можете ли да определите кой точно вид фен сте вие?[/center]
[center]1) Вечният оптимист
Не се притеснявате за нищо, защото дори наглед най-налудничавия трансфер ви изглежда повече от успешен. Любимият ви клуб е продал голмайстора си и го е заменил с некадърник от френската Лига 2? Е, какво от това – там е трудно да се вкарват голове, а и няма как английският футбол да не му пасне! Вечният оптимист ще види под такава светлина нещата, че всичко да е перфектно за любимия му отбор.
Местожителство: букмейкърският пункт
Най-очаквана реплика: „Мениджърът знае какво прави”
Най-малко очаквана реплика: „Подписали сме с КОГО?!”[/center]
[center]2) Пристрастеният към компютърната симулация „Футбол Мениджър”
Не сте чували нищо и не знаете дори името на новото попълнение? Просто се допитайте до пристрастените към играта „Футбол Мениджър”. Те ще ви кажат всичко за силните и слабите страни на „гръмкия трансфер”, неговата цена, заплата, а ако сте късметлии, може да научите и как се казват децата на агента му. И така, за кой дявол ви трябва да гледате футбол изобщо?
Местожителство: пред компютъра
Най-очаквана реплика: „Знам, че това не се случва в реалността, но...”
Най-малко очаквана реплика: „Поднових сезонния си абонамент”[/center]
[center]3) Апатичният
Изтощени от хиляди трансферни спекулации, тези хора са видели всичко. Цинични и скептични към всеки слух за трансфер, те подхождат към нещата с подозрение, на което дори Тома Неверни би завидял. Освен това, подобен тип човек е способен да стопи ентусиазма ви за броени минути. Местожителство: по-специално място
Най-очаквана реплика: „Няма смисъл от коментари, докато не го видим да позира с фанелката”
Най-малко очаквана реплика: „Сделката е почти готова, прочетох го в Туитър”[/center]
[center]4) Зарибеният песимист
Нищо не върви според плана. Нищо! Да, може би маите предрекоха края на света не съвсем точно преди време, но сега няма как да не познаят! Клубът се срива, това е краят! Виждам единствено хлъзгав и стръмен път надолу. Купихме играч от световна класа? Ба, какво по дяволите означава световна класа в наши дни? Нали винаги може да се контузи в първия мач, тогава какво правим? Нов вратар, двама защитници, няколко халфове и още толкова доказани голмайстори са жизнено важни, но дори това може да не е достатъчно да се справим добре. Местожителство: футболните форуми
Най-очаквана реплика: „Не съм песимист, реалист съм!”
Най-малко очаквана реплика: „О, изглеждаме добре преди старта на сезона!”[/center]
[center]5) Всезнайкото
Този вид фенове са в особено настроени по това време на годината и не можете да ги видите навън често. Няма да ви кажат защо знаят това, което знаят, но ще ви кажат, че го знаят. Да, те просто го знаят. Те знаят това, което вие не знаете, но биха искали да знаят повече. Сега вече и вие знаете.
Местожителство: в пъба или в Туитър
Най-очаквана реплика: „Просто ми се довери”
Най-малко очаквана реплика: „Нямам идея”[/center]
[center]6) Бакалинът
Разбира се, че най-добрият играч на любимия ви отбор иска да напусне, вие сте малък отбор. Последният сезон беше вашият възход, следващият ще е вашето падение. Вие сте клуб, който винаги продава. Не излиза на пазара за нови и класни играчи. Просто намерете най-дискусионият ъгъл на нещата и го предайте на бакалина – той ще го изкачи до нови висини.
Местожителство: зад тезгяха или на живата телефонна линия в някое предаване.
Най-очаквана реплика: „Ако не сте съгласен, просто елате при мен”
Най-малко очаквана реплика: „Да, може и да греша, все пак това е лично мое мнение”[/center]
[center]7) Страдащият от преждевременна възбуда
Липсата на футбол в тези месеци може да доведе до странни реакции у този тип запалянковци. И най-незначителният слух е способен да ги накара да чертаят игрови постройки и схеми на техния отбор за следващия сезон, да измислят скандирания за „сигурните” нови попълнения и да се обаждат в клубния магазин, питайки за номера на фанелката им. Местожителство: Нагоре-надолу из хола
Най-очаквана реплика: „Къде да си сложа татуировката”
Най-малко очаквана реплика: „Никога няма да стане”[/center]
[center]НЕУДАЧНИК ОТ ВТОРА ФРЕНСКА ДИВИЗИЯ ЗАМЕНЯ ЗВЕЗДАТА НА ЛЮБИМИЯ ВИ КЛУБ?[/center]
[center]Ех, летния трансферен прозорец...три смахнати и глуповати месеца, през които дори нормалният футболен запалянко е готов да подскочи до тавана дори при най-незначителния слух.
Но можете ли да определите кой точно вид фен сте вие?[/center]
[center]1) Вечният оптимист
Не се притеснявате за нищо, защото дори наглед най-налудничавия трансфер ви изглежда повече от успешен. Любимият ви клуб е продал голмайстора си и го е заменил с некадърник от френската Лига 2? Е, какво от това – там е трудно да се вкарват голове, а и няма как английският футбол да не му пасне! Вечният оптимист ще види под такава светлина нещата, че всичко да е перфектно за любимия му отбор.
Местожителство: букмейкърският пункт
Най-очаквана реплика: „Мениджърът знае какво прави”
Най-малко очаквана реплика: „Подписали сме с КОГО?!”[/center]
[center]2) Пристрастеният към компютърната симулация „Футбол Мениджър”
Не сте чували нищо и не знаете дори името на новото попълнение? Просто се допитайте до пристрастените към играта „Футбол Мениджър”. Те ще ви кажат всичко за силните и слабите страни на „гръмкия трансфер”, неговата цена, заплата, а ако сте късметлии, може да научите и как се казват децата на агента му. И така, за кой дявол ви трябва да гледате футбол изобщо?
Местожителство: пред компютъра
Най-очаквана реплика: „Знам, че това не се случва в реалността, но...”
Най-малко очаквана реплика: „Поднових сезонния си абонамент”[/center]
[center]3) Апатичният
Изтощени от хиляди трансферни спекулации, тези хора са видели всичко. Цинични и скептични към всеки слух за трансфер, те подхождат към нещата с подозрение, на което дори Тома Неверни би завидял. Освен това, подобен тип човек е способен да стопи ентусиазма ви за броени минути. Местожителство: по-специално място
Най-очаквана реплика: „Няма смисъл от коментари, докато не го видим да позира с фанелката”
Най-малко очаквана реплика: „Сделката е почти готова, прочетох го в Туитър”[/center]
[center]4) Зарибеният песимист
Нищо не върви според плана. Нищо! Да, може би маите предрекоха края на света не съвсем точно преди време, но сега няма как да не познаят! Клубът се срива, това е краят! Виждам единствено хлъзгав и стръмен път надолу. Купихме играч от световна класа? Ба, какво по дяволите означава световна класа в наши дни? Нали винаги може да се контузи в първия мач, тогава какво правим? Нов вратар, двама защитници, няколко халфове и още толкова доказани голмайстори са жизнено важни, но дори това може да не е достатъчно да се справим добре. Местожителство: футболните форуми
Най-очаквана реплика: „Не съм песимист, реалист съм!”
Най-малко очаквана реплика: „О, изглеждаме добре преди старта на сезона!”[/center]
[center]5) Всезнайкото
Този вид фенове са в особено настроени по това време на годината и не можете да ги видите навън често. Няма да ви кажат защо знаят това, което знаят, но ще ви кажат, че го знаят. Да, те просто го знаят. Те знаят това, което вие не знаете, но биха искали да знаят повече. Сега вече и вие знаете.
Местожителство: в пъба или в Туитър
Най-очаквана реплика: „Просто ми се довери”
Най-малко очаквана реплика: „Нямам идея”[/center]
[center]6) Бакалинът
Разбира се, че най-добрият играч на любимия ви отбор иска да напусне, вие сте малък отбор. Последният сезон беше вашият възход, следващият ще е вашето падение. Вие сте клуб, който винаги продава. Не излиза на пазара за нови и класни играчи. Просто намерете най-дискусионият ъгъл на нещата и го предайте на бакалина – той ще го изкачи до нови висини.
Местожителство: зад тезгяха или на живата телефонна линия в някое предаване.
Най-очаквана реплика: „Ако не сте съгласен, просто елате при мен”
Най-малко очаквана реплика: „Да, може и да греша, все пак това е лично мое мнение”[/center]
[center]7) Страдащият от преждевременна възбуда
Липсата на футбол в тези месеци може да доведе до странни реакции у този тип запалянковци. И най-незначителният слух е способен да ги накара да чертаят игрови постройки и схеми на техния отбор за следващия сезон, да измислят скандирания за „сигурните” нови попълнения и да се обаждат в клубния магазин, питайки за номера на фанелката им. Местожителство: Нагоре-надолу из хола
Най-очаквана реплика: „Къде да си сложа татуировката”
Най-малко очаквана реплика: „Никога няма да стане”[/center]
Еми говори за друг де... Какво чакаш
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Frankie Lampard написа:Кой според вас трябва да го смени ? Аз не виждам качествен мениджър, свободен в момента.
За свободен не знам, ама Спалети е един нелош вариант. Друг, за когото си мисля е Домингош ПасиенсияДел Боске вероятно също ще напусне Испания скоро, но не знам дали нашите ще го вземат. Варианти има много! Кике Флорес също не е лош треньор, който е свободен. Мойс също е ПРЕКРАСЕН вариант!
На мен ужаса ми е да не вземат Роберто Ди Матео, Роберто Мартинес или нещо от тоя сорт. Особено за последния съм чувал някои никак не обнадеждаващи слухове.
Да, Дел Боске също е страхотен треньор, но според мен ще се откаже след Евро 2012 ... Той даже беше пред отказване още след световното, но го разубедиха в последния момент. Никога няма да забравя идиотската причина за уволнението му от Реал - Бил приличал на продавач на зеленчуци ... WTF ?
Кике ''Доктор Хаус '' Флорес според мен не е никакъв треньор. Джак да каже какво мисли, той следи Атлетико ...
Ди Матео и Мартинес не си струват да бъдат коментирани просто.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Да, Дел Боске също е страхотен треньор, но според мен ще се откаже след Евро 2012 ... Той даже беше пред отказване още след световното, но го разубедиха в последния момент. Никога няма да забравя идиотската причина за уволнението му от Реал - Бил приличал на продавач на зеленчуци ... WTF ?![]()
Кике ''Доктор Хаус '' Флорес според мен не е никакъв треньор. Джак да каже какво мисли, той следи Атлетико ...
Ди Матео и Мартинес не си струват да бъдат коментирани просто.
Флорес не е лош треньор, с Валенсия беше добре. След това взе и Лига Европа с Атлетико. Според мен не е толкова лош, колкото го изкарват
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !