Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 юни 2011 20:07

santiliana написа:ама вие още ли му вярвате на Борат, пък и на Гонзо?! Та тия ни направиха на маймуни,бе пичове...То не беше за силния отбор,който трябваше да имаме тази пролет, то не беше за купа, не беше за титла.Кажете ми едно-едничко нещо, което да е казал адвоката (между другото този е пълен антипод за адвокат) и да е точно така.Само лъжи, лъжи и пак лъжи.Главата ме заболя от техните безсмислени действия с Гонзо.Честно.Не съм очаквал, че някога любимият отбор на дядовците ми, на покойния ми баща, на мен самия, както и на половината българи, ще стигне до състояние, в което някой ще си избива комплексите на ръководител, а друг ще се кичи с титлата "СОБСТВЕНИК".И то - незаслужено.
Тези наистина пре(О)дадоха Левски и ни забиха нож в гърба на няколко пъти.А сега продължават да ни лъжат най-безцеремонно.
Нямам нерви вече да им търпя поведението и некадърността...

Сложи едно валидолче под езика,че ще си отидеш ей така за нищо ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 юни 2011 20:13

Nakev, преди време ти писах по въпроса "Курдов", сега се повтарям. Помниш ли, след като най- позорно избяга от Разград, същият този твой любимец какво интервю даде пред медийте и как на всеослушание обяви офертата на Левски към него за "У Н И З И Т Е Л Н А ". Как искаш Гонзо да го вземе?! Той изхвърли Карвальо заради арогантното му отношение към клуба, та на един нищо и никакъв провалил се в Европа и вкарал дузина голове на селските отборчета от Пловдивско ритнитопковец ще позволи подобна наглост. Ако не беше Левски, нямаше да помирише Европа. Нека е щастлив с екипа с екскрементна окраска. Защото съм чул, че истинските цветове на Пловдив са черно- бели.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 22 юни 2011 21:06

wilge написа:Nakev, преди време ти писах по въпроса "Курдов", сега се повтарям. Помниш ли, след като най- позорно избяга от Разград, същият този твой любимец какво интервю даде пред медийте и как на всеослушание обяви офертата на Левски към него за "У Н И З И Т Е Л Н А ". Как искаш Гонзо да го вземе?! Той изхвърли Карвальо заради арогантното му отношение към клуба, та на един нищо и никакъв провалил се в Европа и вкарал дузина голове на селските отборчета от Пловдивско ритнитопковец ще позволи подобна наглост. Ако не беше Левски, нямаше да помирише Европа. Нека е щастлив с екипа с екскрементна окраска. Защото съм чул, че истинските цветове на Пловдив са черно- бели.

На Гонзо точно това му е проблемът мой човек......да ти припомням ли Илиан Илиев какво каза за договорката по между им......тука трябва психо висше/не ме разбирай погрешно че не харесвам Гонзо/но трябва малко отстъпки и хитрост......какво ще кажеш тогава за един Галин Иванов.....дали не можеше той......Бандаловски.....и оня пубер от Пирин/Костов/да си бяха при нас сега.Аз лично виня Гонзо за тези неосъществени попълнения......сам виждаш че и Старокин като нищо може да изтървем а уж е осигурен отдавна.....за нападателя който чакаме като месия нещата трябваше да са приключили още преди месец.....знам че му е трудно....но аз ли настоявах сините да ги водят Ратко.....или пък Ясен.....за Карвальо се сетих и не мисля че така трябваше да го отхвърли с лека ръка Гонзо.....евала за старанието му но има неща които дразнят нас феновете а и поведението му не се нрави на съдиите които много "обичат"някой да им се пеняви на скамейката.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 22 юни 2011 21:11

За Дани Георгиев.....на местото на пипирудата Дани Младенов какво ще кажете сини момци и моми?....Плюс чужденец който чакаме всички фенове?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 юни 2011 21:13

NAKEV написа:За Дани Георгиев.....на местото на пипирудата Дани Младенов какво ще кажете сини момци и моми?....Плюс чужденец който чакаме всички фенове?

Дани Георгиев...не благодаря. :roll:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 юни 2011 21:29

NAKEV написа:За Дани Георгиев.....на местото на пипирудата Дани Младенов какво ще кажете сини момци и моми?....Плюс чужденец който чакаме всички фенове?

Да бе ние да не сме като ония от Панчарево та да взимаме на кило ей така само защото е без пари. :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 юни 2011 21:34

Santiago Munezz написа:

Да бе ние да не сме като ония от Панчарево та да взимаме на кило ей така само защото е без пари. :lol:

А и при нас се заплаща месечно възнаграждение(заплата) за разлика от ония :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 22 юни 2011 22:24

Кой беше тозиДани Георгиев, че не съм го запомнила с нищо?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 юни 2011 22:30

Blue_Girl написа:

щото и аз.А,всъщност преди 7-8 години не ходи ли да играе в отбора на "сърцето си" по времето на Тройчо?!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 юни 2011 22:43

NAKEV написа:но трябва малко отстъпки и хитрост......какво ще кажеш тогава за един Галин Иванов.....дали не можеше той......Бандаловски.....и оня пубер от Пирин/Костов/да си бяха при нас сега.Аз лично виня Гонзо за тези неосъществени попълнения...

Какви отстъпки бре... отстъпка днес, отсъпка утре... хайде няма нужда! Хлопнеш ли вратата веднъж :twisted: не трябва да се отваря отново! И какво пишеш за бандаловски, костов, галин иванов и курдов се едно са Роналдо, Зидан и Анри? Просто поредните бройки... Дъсти е 2 класи над бандаловски... костов даже в цска не играе, галин иванов с единия му мач срещу нас го направихте ебати звездата... той у изпадащ отбор от втора бундеслига не играеше... курдов селския голмайстор...

--
а сега па дани георгиев :lol: човек ти отбор за Б група ли искаш да стягаме бре :lol: :?:

santiliana написа:
Blue_Girl написа:

щото и аз.А,всъщност преди 7-8 години не ходи ли да играе в отбора на "сърцето си" по времето на Тройчо?!

Дани Георгиев принципно уж е Левскар... баща му познавам... бил ми е делегат няколко пъти... иначе да "игра" и в чорбата преди време. Интересно, че на няколко места виждам как феновете на черно море искат да го гонят ;0 че не ставал, а някой решил да го гласи за Левски :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”