Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gboy
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот gboy » 22 юни 2011 17:46

south_division написа:На мен ми казаха, че избират между двама футболисти, които са западноевропейци. Единия е французин от френската Лига1, а другия португалец. Имена и отбори не знам.

Качествен футболист от Лига 1 да дойде в България не ми се вярва много. :roll: Нито пари да му платиме имаме, нито пък е ложично да пристигне от едно от най-добрите европейски първенства да играе по ливадите в нашето.
СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ :)

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 22 юни 2011 17:53

Айде, бе, какво става с нашиОТ нападател.....................

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 юни 2011 18:02

blue,наистина имах как се вика инфо от кухнята ама май са ме излъгали.Този Заберски пак беше в нашия град,но нищияко не каза незнам защо.Само измърмори следобед около 15-16 часа ще има новини около Левски и аз се хванах,приятелю.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Новия ХИМН на Левски

Мнениеот howmen » 22 юни 2011 18:03

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6QrEPQBuJRw&feature=player_embedded#at=56[/youtube]
Честито и да си го пеете редовно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Новия ХИМН на Левски

Мнениеот milen.hristov » 22 юни 2011 18:08

howmen написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6QrEPQBuJRw&feature=player_embedded#at=56[/youtube]
Честито и да си го пеете редовно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще ти оставя мнението само защото песента е веселяшка и не е обидна

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 22 юни 2011 18:12

:lol:
Старокин не е подписал, чакаме крило и нападател... ама подготовката си тече...

NAKEV
Контакти:

Re: Славия освободи Иван Цачев ... ?!?

Мнениеот NAKEV » 22 юни 2011 18:24

MainEventer написа:
NAKEV написа:
fero написа:Цачев отдавна беше изгонен от Славия и вече подписа с Калиакра ;) .

Не Цачев......Курдов ни трябва защото си е Левскар и вижте каквъв фурор направи в Пловдив......нека да има и класен чужденец в нападението.......но Иса и Курдов да са конкуренция и тогава да видим кой ще спре синята лавина?

Къде го направи този фурор ? Във В група. Има голяма разлика.

Какво като е в по долна група.........ти май предпочиташ/а и другите като ги гледам/да дойде някой чужденец който е БИЛ класен ама преди контузията.......сега се бил излекувал и търсел изява.Разберете едно........тук в БГ няма да дойде добър играч от европейско ниво....а и да склони да подпише ще подразни другите колеги с заплатата си и ще станем като червените смешници......на Курдов хич не му трябва адаптация в Левски и това ще е в плюс за всички нас.....та той ще иска да се докаже и това е най важното дори и за Гонзо защото при провал на още един сезон ще го плюеме до края на живота му......напрежението ще е при нас и при Панчаревци но Гонзо е нервак и ще предизвиква съдиите така както Херо си го просеше а от това страда отбора като цяло.......нека да вземе чужд нападател..........но и Курдов ще е плюс за нас....това момче си го бива стига Гонзо да го поиска и да забрави всичко което го е спирало до сега да го пожелае...........ето че и Танко Дяков подсили Локо Сф.......какво щеше да е ако го бяхме поискали ние.....сините лъвове?

7271
Контакти:

Ще дойде ли денят "Х"? Заместникът на Гарра ?

Мнениеот 7271 » 22 юни 2011 19:09

Тодор Батков заяви, че днес вече Левски ще се е договорил с новото си попълнение - централен нападател. А в четвъртък, т.е., утре футболистът вече ще е в България. Май отново ни баламосва нещо. Дали атаката няма да ни я води Иван Цветков? Не, че имам нещо против него...

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Ще дойде ли денят "Х"? Заместникът на Гарра ?

Мнениеот george_speed75 » 22 юни 2011 19:12

7271 написа:Тодор Батков заяви, че днес вече Левски ще се е договорил с новото си попълнение - централен нападател. А в четвъртък, т.е., утре футболистът вече ще е в България. Май отново ни баламосва нещо. Дали атаката няма да ни я води Иван Цветков? Не, че имам нещо против него...

Изчакай до утре и тогава храни Батков на воля, ако няпадателя не се появи.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 юни 2011 19:52

ама вие още ли му вярвате на Борат, пък и на Гонзо?! Та тия ни направиха на маймуни,бе пичове...То не беше за силния отбор,който трябваше да имаме тази пролет, то не беше за купа, не беше за титла.Кажете ми едно-едничко нещо, което да е казал адвоката (между другото този е пълен антипод за адвокат) и да е точно така.Само лъжи, лъжи и пак лъжи.Главата ме заболя от техните безсмислени действия с Гонзо.Честно.Не съм очаквал, че някога любимият отбор на дядовците ми, на покойния ми баща, на мен самия, както и на половината българи, ще стигне до състояние, в което някой ще си избива комплексите на ръководител, а друг ще се кичи с титлата "СОБСТВЕНИК".И то - незаслужено.
Тези наистина пре(О)дадоха Левски и ни забиха нож в гърба на няколко пъти.А сега продължават да ни лъжат най-безцеремонно.
Нямам нерви вече да им търпя поведението и некадърността...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”