За верността, Маркиньос и още нещо... Нещо малко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

За верността, Маркиньос и още нещо... Нещо малко

Мнениеот mironi88 » 22 май 2009 18:09

Когато в работен ден 4 хиляди души прекосяват цяла България, за да окажат безрезервна подкрепа на любимия си отбор, те искат да видят две неща- сърцата игра и раздаване до край. Още в началото на мача нещата тръгват зле. Червената публика реагира както само тя умее. Още по-мощни възгласи, още по-мощна подкрепа за иконата ЦСКА. И така 90 минути. В крайна сметка – загуба. Половин стадион е съкрушен. ЦСКА сдава титлата срещу смешни, селски футболистчета. А само седмица по-рано на терена бяха пребити като кучета от подуенската измет.

Е, трябва да има виновници, нали? Виновни са тези, които нямат сърце и душа за ЦСКА. Тези, които мислят единствено как да се напият в Студентски град и да се легнат с поредната българска повлекана, която никой нормален мъж не би приел в леглото си. Да, виновни са наемниците, защото те са тези, които взимат по 20 хиляди евро на месец. За толкова пари един работник в Кремиковци знаете ли колко време работи? Години наред. В цял свят, във всички демократични страни, изискванията към чужденците са много по-големи в сравнение с местните жители. Това е логично и който не го разбира по-добре да не се опитва да се прави на голям анализатор. Но за това малко по-късно.

И така, ние, публиката на ЦСКА, имаме пълното право да искаме от футболистите на този клуб да заслужат тези пари. Доказали сме през годините, че ВИНАГИ сме там, до отбора и зад oтбора. Навсякъде. Винаги верни. Така че никой, повтаряме, НИКОЙ, не може да оспори правото ни да искаме сметка на тези, които не заслужават да носят червената фанелка. Затова не искаме фанелката на Маркиньос. Защото той доказа, че е недостоен за тази фанелка. Неговото име не трябва да е там. Бездушен, безхаберен наемник. Не искаме такива футболисти. Достатъчно от тях минаха през нашия клуб. ФАНЕЛКАТА НА МАРКИНЬОС НЕ Е ФАНЕЛКАТА НА ЦСКА!!!

В тази връзка, за наше огромно съжаление ще трябва да се занимаем с едно малко човече, което се мисли за голям журналист. Това, че си в интимни отношение с гореспоменатия футболист, си е лично твоя работа. Но коя си ти г-ца „Много претенции без грам покритие” да коментираш нас, феновете на ЦСКА? Какво по дяволите разбираш ти от футбол? Комплексите си ги избивай някъде другаде. Не сме виновни ние, че си едно непораснало, разглезено хлапе, което си играе на журналист. Но то вината не е в теб, а в тези, които ти позволяват да пишеш и говориш глупости на воля.

Името ти, разбира се, няма да споменаваме. Толкова нищожно малка и некомпетентна е твоята личност. Няма да допуснем да печелиш дивиденти на гърба на сектор „Г”. Така че, взимай си Маркиньос и бегом към детската градина...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: За верността, Маркиньос и още нещо... Нещо малко

Мнениеот mironi88 » 22 май 2009 18:11

Материала е публикуван в официалната страница на клуба на привържениците на ЦСКА - http://www.armeici1948.com. Това е за сведение на този, който заключи предната тема по този повод (Маркиньос и отношенията му с хора от екипа на Гонг).
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 22 май 2009 18:15

Aма колко са прави... Не е истина. Никой няма право както да се подиграва със сектор "Г" така и с червената фанелка.. Така е и за Б сектор...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 май 2009 18:37

Има и други въпроси, като защо червените фенове не говориха за Маркиньос, когато се правеха сериите от по 10 поредни победи или тогава същия играч беше добър, но след две загуби вече не става за великите "армейци"... и защо великия тренер Супата го пуска, като се вижда ясно, че е слаб или той не вижда... :lol: Същия този Маркиньос беше трагичен във всички мачове досега пролетта, същото се отнася и за вратаря- карикатурния герой, същото се отнася и за Муши, за двамата бастуни от Локо Мездра-Руи Мигел и Давид Силва ли беше там какъв е..., същото се отнася и за Иванчо, за Котев, за Машадо... та те бяха смешни в мачовете, които бяха уговорени от ЦСКА, а именно гостуванията на Локо ПД, Миньор ПК, Спартак ВН, Черноморец и всичко лъсна с пълна сила в истинските мачове-с/у Левски и Черно море, а тепърва ще се види същото и с Локо СФ и Литекс, защото просто не е възможно, който каквото иска да ми говори, с играчи от Беласица, Локо МЗ и Ботев ПД и треньор, който не е бил начело на отбор досега, даже и помощник да се направи такава серия, ама само някакви балъци като червените фенове се заслепяваха и летяха в облаците и чакаха разгром над Левски, а два дни след мача си измислиха старото, но успокояващо, те не искаха да играят и дадоха титлата на Левски ... :lol: , на всеки трезво мислещ му беше ясно какво играят "армейците"... Както и да е това не го пиша да защитавам журналистката от Гонг, а защото по-смешни фенове на отбор аз не съм виждал, като Дудучето и свитата му, която пише и за този смешен сайт Армейци1948, та само като видиш кича там с емблемата на АС-23 и защо по дяволите фенклуба се казва Армейци1948, като там си мислят че са наследници на АС-23 или тогава още не са знаели, че са 23 година ЦСКА... :lol: :lol: В последните години почнаха да променят историята без изобщо никакви задръжки червените шамани и водачи, като ГА и другите изтърсляци от Спорт1 и други такива "журналисти"... ама едва ли са много тези, които им вярват, освен някакви заблудени, незнаещи истината... :roll:
Сектор Б, когато не харесва даден играч, било то чужденец или българин му казва директно това, не е имало чужденец, който докато отбора бие да му се радваме, а като направи загуба отбора да го псуваме, ето това е голямата разлика м/у сектор Б и сектор Г... 8-)
NON MOLLARE MAI

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 22 май 2009 18:50

защо сравняваш всички фенове само с 1?

ivoto1964
Контакти:

Мнениеот ivoto1964 » 22 май 2009 18:57

Така си е... И какво толкова е станало? Фланелката на Маркиньос да не е по-специална? Аз не бях на този мач, но със сигурност бих реагирал по същия начин. А и не само към него. Защото да носиш тази фланелка е освен отговорност, вяра, любов и себерездаване, трябва да си част от този клуб на ментално ниво. Но май за някои (или за повечето) играчи това е непознато емоционално състояние. И това е вярно не само за нашите мишоци, които в момента се правят на обидени, а и за 99% от псевдо-футболистчетата в БГ-абсурдистан. Тези, които играят със сърце, отдавна вече не са тук! А ние феновете винаги ще бъдем най-точния съдник, защото след мач с противника не отиваме заедно с другата агитка да се напием заедно... Ние страдаме, радваме се и преживяваме победите и загубите така, както може само истинския фен. А не като някой мишок, който само се цупи или журналист, който си упражнява риториката, за да е по-оригинален.
Уважаема Госпожице,
Не мога да приема Вашата теза. И не защото не сте права по ппринцип, а защото в БГ-абсурдистан ние, феновете, останахме най-истинската част от великата игра - футбол. Затова, не бъдете против нас, когато сме отвратени от бездушното поведение на "бройките, запълващи квотите" в любимите ни отбори.

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 22 май 2009 18:58

sedem_!_dva написа:Има и други въпроси, като защо червените фенове не говориха за Маркиньос, когато се правеха сериите от по 10 поредни победи или тогава същия играч беше добър, но след две загуби вече не става за великите "армейци"... и защо великия тренер Супата го пуска, като се вижда ясно, че е слаб или той не вижда... :lol: Същия този Маркиньос беше трагичен във всички мачове досега пролетта, същото се отнася и за вратаря- карикатурния герой, същото се отнася и за Муши, за двамата бастуни от Локо Мездра-Руи Мигел и Давид Силва ли беше там какъв е..., същото се отнася и за Иванчо, за Котев, за Машадо... та те бяха смешни в мачовете, които бяха уговорени от ЦСКА, а именно гостуванията на Локо ПД, Миньор ПК, Спартак ВН, Черноморец и всичко лъсна с пълна сила в истинските мачове-с/у Левски и Черно море, а тепърва ще се види същото и с Локо СФ и Литекс, защото просто не е възможно, който каквото иска да ми говори, с играчи от Беласица, Локо МЗ и Ботев ПД и треньор, който не е бил начело на отбор досега, даже и помощник да се направи такава серия, ама само някакви балъци като червените фенове се заслепяваха и летяха в облаците и чакаха разгром над Левски, а два дни след мача си измислиха старото, но успокояващо, те не искаха да играят и дадоха титлата на Левски ... :lol: , на всеки трезво мислещ му беше ясно какво играят "армейците"... Както и да е това не го пиша да защитавам журналистката от Гонг, а защото по-смешни фенове на отбор аз не съм виждал, като Дудучето и свитата му, която пише и за този смешен сайт Армейци1948, та само като видиш кича там с емблемата на АС-23 и защо по дяволите фенклуба се казва Армейци1948, като там си мислят че са наследници на АС-23 или тогава още не са знаели, че са 23 година ЦСКА... :lol: :lol: В последните години почнаха да променят историята без изобщо никакви задръжки червените шамани и водачи, като ГА и другите изтърсляци от Спорт1 и други такива "журналисти"... ама едва ли са много тези, които им вярват, освен някакви заблудени, незнаещи истината... :roll:
Сектор Б, когато не харесва даден играч, било то чужденец или българин му казва директно това, не е имало чужденец, който докато отбора бие да му се радваме, а като направи загуба отбора да го псуваме, ето това е голямата разлика м/у сектор Б и сектор Г... 8-)

Ми аз помня кво псуване беше по Гонзо, включително от твоята персона! Изпусна няколко дузпи и веднага нададохте вой! Сега излезе да играе с ЦСКА като най-големия малоумник и "Гонзо е велик, той е най-големия мъж!" .
А за Маркиньос не веднъж съм се изказвал негативно доста преди двете загуби!

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 22 май 2009 19:04

sedem_!_dva написа:Има и други въпроси, като защо червените фенове не говориха за Маркиньос, когато се правеха сериите от по 10 поредни победи или тогава същия играч беше добър, но след две загуби вече не става за великите "армейци"... и защо великия тренер Супата го пуска, като се вижда ясно, че е слаб или той не вижда... :lol: Същия този Маркиньос беше трагичен във всички мачове досега пролетта, същото се отнася и за вратаря- карикатурния герой, същото се отнася и за Муши, за двамата бастуни от Локо Мездра-Руи Мигел и Давид Силва ли беше там какъв е..., същото се отнася и за Иванчо, за Котев, за Машадо... та те бяха смешни в мачовете, които бяха уговорени от ЦСКА, а именно гостуванията на Локо ПД, Миньор ПК, Спартак ВН, Черноморец и всичко лъсна с пълна сила в истинските мачове-с/у Левски и Черно море, а тепърва ще се види същото и с Локо СФ и Литекс, защото просто не е възможно, който каквото иска да ми говори, с играчи от Беласица, Локо МЗ и Ботев ПД и треньор, който не е бил начело на отбор досега, даже и помощник да се направи такава серия, ама само някакви балъци като червените фенове се заслепяваха и летяха в облаците и чакаха разгром над Левски, а два дни след мача си измислиха старото, но успокояващо, те не искаха да играят и дадоха титлата на Левски ... :lol: , на всеки трезво мислещ му беше ясно какво играят "армейците"... Както и да е това не го пиша да защитавам журналистката от Гонг, а защото по-смешни фенове на отбор аз не съм виждал, като Дудучето и свитата му, която пише и за този смешен сайт Армейци1948, та само като видиш кича там с емблемата на АС-23 и защо по дяволите фенклуба се казва Армейци1948, като там си мислят че са наследници на АС-23 или тогава още не са знаели, че са 23 година ЦСКА... :lol: :lol: В последните години почнаха да променят историята без изобщо никакви задръжки червените шамани и водачи, като ГА и другите изтърсляци от Спорт1 и други такива "журналисти"... ама едва ли са много тези, които им вярват, освен някакви заблудени, незнаещи истината... :roll:

Гледай си вашия отбор а относно името което си си сложил седем джа да ти кажа че тогава цска става и шампион и купата зима а за оговорени мачове най вече лефски трябва да мълчи.

ivoto1964
Контакти:

Мнениеот ivoto1964 » 22 май 2009 19:05

Разликата, пич, е 180 градуса, а отправната точка е сектор "А", което значи, че идвата сектора са под прав ъгъл спрямо силните на деня :roll: :roll: :roll: И защо си мислиш, че Дучето ни е ментор? Аз обичам ЦСКА, ти обичаш Левски - в това е магията: любов необяснима. И не се опитвай да ни доказваш кой е по- по- най- . Едва ли, когато си ставал левскар, си се интересувал от учредителни протоколи, исторически дати и т.н.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 май 2009 19:25

blacky написа:Ми аз помня кво псуване беше по Гонзо, включително от твоята персона! Изпусна няколко дузпи и веднага нададохте вой! Сега излезе да играе с ЦСКА като най-големия малоумник и "Гонзо е велик, той е най-големия мъж!" .
А за Маркиньос не веднъж съм се изказвал негативно доста преди двете загуби!

Първо никой по никакъв повод не е псувал Гонзо, ако е за случката преди дербито и СЗ не един път съм казал, че когато отидоха и му казаха очи в очи, че според тях е по-добре да не играе вече в Левски е много мъжка постъпка, да сбъркаха, но така трябва да се казва всичко, а не да викаш по играчите "Курви сте" или да им хвърляш фланелката... А по принцип аз лоша дума за Гонзо никога не съм писал във форума или казал, защото знам каква радост ми е носил през всичките години, откакто е в Левски... Също както е и с Мъри и някои други бивши играчи, аз винаги ще ги уважавам ...

icanmecan написа:Гледай си вашия отбор а относно името което си си сложил седем джа да ти кажа че тогава цска става и шампион и купата зима а за оговорени мачове най вече лефски трябва да мълчи.

Гледай сега... абе по-добре е да не ти обяснявам, защо съм избрал този резултат като ник... :lol: А за уредените мачове, ами то в дербитата се вижда всичко или според теб и те се уреждат и все Левски ги печели тези уредени мачове... :lol:

ivoto1964 написа:Разликата, пич, е 180 градуса, а отправната точка е сектор "А", което значи, че идвата сектора са под прав ъгъл спрямо силните на деня :roll: :roll: :roll: И защо си мислиш, че Дучето ни е ментор? Аз обичам ЦСКА, ти обичаш Левски - в това е магията: любов необяснима. И не се опитвай да ни доказваш кой е по- по- най- . Едва ли, когато си ставал левскар, си се интересувал от учредителни протоколи, исторически дати и т.н.

Ама аз не ви упреквам, че сте фенове на ЦСКА ... Далеч съм от такава мисъл, наистина когато съм станал левскар, а това е още с раждането ми, защото първите думи, които съм научил и имам записи са не Мамо, а само Левски... :lol: наистина не съм знаел за учредителни протоколи и т.н, затова не мога и да ви обвинявам, че сте фенове на ЦСКА. Ами Дучето ви предвожда сектор Г или не е така, най-големия фенклуб е именно Армейци1948 и затова той изразява мнението, което може и да не е на целия сектор Г, но на по-голямата част... Аз имам мой виждания как се подкрепят футболистите на двата отбора, което никой не може да промени... Пример е и загубата от Локо СФ и слабите игри пролетта, когато Велев беше критикуван, а не футболистите и не се викаше "Курви сте", а се викаше против Велев, въпреки че се държеше точно като Стойчо Младенов и говореше постоянно глупости, същото беше и с Вуцов, който дори директно нападаше ЦСКА, като говореше, че ще ги бие като магарета или нещо от сорта, неща които вашата публика би харесала и този треньор моментално би се превърнал във ваш любимец... Такова е моето виждане, но всеки от двата отбора си има своето...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”