Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Славя - Левски прогнози

Мнениеот mormona » 22 май 2009 18:42

sixtynine написа:"Славя" тва глагол ли е или име на футболен клуб? :lol: :lol: :lol:

оправих го, извинявам се за грешката , не е умишлена!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: Славия - Левски прогнози

Мнениеот anakin » 22 май 2009 18:47

ако не падне ранен гол за Левски.. мача отива на 1-0 за славия.. странно че нито един червен фен не е писал тук
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Боримиров: Левски взима Кривия, ако продаде Тасевски

Мнениеот jore1914 » 22 май 2009 19:00

Keanu^Reeves написа:Много бързо забравихе за САШО АЛЕКСАНДРОВ какъв голям Левскар беше, който мразеше ЦЕСЕКА и Обичаше Левски, за Левски беше готов да даде Живота си! Има дори песен, кояти написа специално за Левски! Беше истинска Атракция! Такъв като него е един ИСТИНСКИ Българин с Главно "Б"!
САШО АЛЕКСАНДРОВ е ЛЕГЕНДА !!!
И дарко тасевски никога няма да го настигне! Второ тасевски е един наемник дошъл да играе срещу пари! Трето Сашо играеше с емоции в Левски, винаги готов до последната минута да се бори и даде всичко от себе си за каузата ЛЕВСКИ!!!

Пич.. аз не казвам че не го искаме.. просто няма бъдеще с такива футболисти като него нека дойде искам да се върне в Левски но не и ако от Дарко зависи това .. ако трябва да избирам между него и Сашо избирам Тасевски защото той е по млад и той също играе добре докато Сашо има още 1,2 години най много които може да изиграе на ниво..

Bully_Blue
Контакти:

Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!

Мнениеот Bully_Blue » 22 май 2009 19:07

Напускащи :
Давид Бистрон - много е тромав и бавен,колкото е висок,толкова и прост
Шакиб Бензукан - няма смисъл да го търпим повече,постоянно е контузен,а и взима една дозина кинти
Декослав Иванов - Без Коментар!
Фелипе Да Коща - Само взима пари и гледа да отбие номера,просто един наемник,който не ни трябва
Николай Димитров - По-добре за него и за клуба да замине в чужбина

Според мен трябва да привлечем много качествен опорен халф,защото Сърмов е голямо дърво и няма един точен пас за цял мач,както и един нападател от втора позиция! ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 22 май 2009 19:14

Не,не е странно.Просто се опитваме да дадем на сините фенове поле на изява,където спокойно могат да изразят своето мнение.Все пак видях темата и ще си кажа мнението.Първо мисля че мачът ще е изключително интересен.Каквото и да говорим има три глдни точки,които правят срещата още по-интересна.
1.Левски е отборът на първо място и с най-големи шансове за титлата.Фаворит в мача.
2.Спрямо факта,че Славия е отбор,който винаги играе силно с/у лидерите и редовно измъква по нещо от мачовете на Овча купел. :arrow: Х
3.Ако отборът на Левски подцени съперника,както от ЦСКА си помислиха,че са твърдо шампиони,може да се стигне до изненада и предвид футболистите ,които играят в Славия-Ортега,Дубала,Йордан Петков,Попара,които са повратливи футболисти и винаги могат да накажат противника :arrow: прогноза 1.

Всичко е възможно,конкретно мнение нямам,но съм сигурен в едно.Ако Славия играят както срещу ЦСКА на "Армията" Левски ще е доволен и на точка. ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

koi4i

Мнениеот koi4i » 22 май 2009 19:20

Чакай сега,Славия да игрят както искат,ако ние играем както последните 2 мача мисля,че няма да имаме проблеми.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Re: "Усмивки от старите /червените/ ленти! "

Мнениеот Stanley_79 » 22 май 2009 19:40

delqnski47 написа:
smash_the_reds написа:Щом е казал човека, че е срамна-значи е срамна ;)

Да бе срамна!Се едно аз да ви бъзикам за това 1:17 въпреки че играхте с отбори като Барселона,Челси и Вердер!!! ;) Ама изобщо не е срамно да падаш от Галатасарай(тогавашния де) и Челси примерно ;)

А ВИЕ кога ще играчте с такива отбори бе?
За сега ще играете с Банска Бистрица и Бацова Махала, и ще гледате големия футбол по ТВ
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

blacky
Контакти:

Re: "Усмивки от старите /червените/ ленти! "

Мнениеот blacky » 22 май 2009 19:49

Stanley_79 написа:
delqnski47 написа:
smash_the_reds написа:Щом е казал човека, че е срамна-значи е срамна ;)

Да бе срамна!Се едно аз да ви бъзикам за това 1:17 въпреки че играхте с отбори като Барселона,Челси и Вердер!!! ;) Ама изобщо не е срамно да падаш от Галатасарай(тогавашния де) и Челси примерно ;)

А ВИЕ кога ще играчте с такива отбори бе?
За сега ще играете с Банска Бистрица и Бацова Махала, и ще гледате големия футбол по ТВ

Ти ако наистина си роден 79-та , значи си бавно развиващ се! Ние кога ше играем с подобни отбори ли?! Ливърпул 0:1 ЦСКА ; Леверкузен 0:1 ЦСКА ; ЦСКА 1:0 Леверкузен... Играем , готин, и то как...

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

БЕЗСИЛИЕТО ВОДИ ДО ДЪНОТО

Мнениеот psiho » 22 май 2009 19:49

По повод статията на един драскач (главен редактор) в известен български футболен вестник, си мисля че, някои "журналисти" стигнаха дъното.
За ГА вече е ясно, но май не е само той. Тези на които напрежението им дойде в повечко никнат като гъби по вестници и сайтове и излагациите са налице.

Та статията е озаглавена: "Колонозатори на съвременна Европа" - колко трогателно.
Чудя се как е възможно един уважаващ себе си "спортен журналист" (макар и да е пристрастен или направо заразен от някои нови видове грип) да напише, че четвъртфинала на Левски и влизането му в групите на Шампионската лига бледнеят пред победите на ЦСКА над Ливърпул, Шахтьор и Леверкузен.
За негова справка: Ливърпул излезе с повечето си резерви заради спечеления първи мач в София с 1:3 (най - малкото с което се отърваха ЦСКА), Шахтьор не беше никакво страшилище (а може би за драскача е бил), а Леверкузен и в двата мача беше без нападение (всички знаят защо). И въпрос: Какво направи ЦСКА след тези три ЕВРОПОДВИГА ?

И написа драскача излагацията: Успехите на Левски не са успехи, защото били срещу отборите слабаци Оксер и Удинезе, кварталното тимче Киево и излезлия за да загуби Олимпик Марсилия (които също имат КЕШ, което забрави да напише) и жалкия Артмедия (забравил е да напише нещо за негодниците Динамо). А успехът бил срещу носителя на УЕФА Галатасараи.
За негова справка: Срещу отборите на Галатасараи и Шалке, Левски беше ЗАКЛАН от съдиите, а в националния на Италия е пълно с играчи на Удинезе и Киево дали бивши или настоящи.

Дори загубите от БАТЕ, Тампере и Жилина немогат да помрачат успехите на Левски от последните години, защото те са ФАКТ, а вие червени драскачи се радвайте на епизодичните и безмислени победи като тази срещу Ливърпул (при положение че си платите дълговете). Като ще се сравняват двата отбора, да припомня, че Левски победи Оксер и Марсилия, а вие играхте с Тулуза и Монако (на които дори не им се играеше) и всички знаем какво стана.
След въпросната статия за пореден път се убеждавам, че омразата, зависта и злобата са основни движещи сили в червената идеология, а не любовта към собственият "отбор". Там е драскачо разликата.

Драги ми другарю Макариев, заслужава ли си заради два загубени мача на любимият ти "отбор" да стигнеш дъното на спортната журналистика ? Един твои колега и другар вече го достигна и се нуждае от лечение, а и цяла България му се смее. Ти си се запътил по неговите стъпки.
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: БЕЗСИЛИЕТО ВОДИ ДО ДЪНОТО

Мнениеот emarkon » 22 май 2009 20:00

psiho написа:По повод статията на един драскач (главен редактор) в известен български футболен вестник, си мисля че, някои "журналисти" стигнаха дъното.
За ГА вече е ясно, но май не е само той. Тези на които напрежението им дойде в повечко никнат като гъби по вестници и сайтове и излагациите са налице.

Та статията е озаглавена: "Колонозатори на съвременна Европа" - колко трогателно.
Чудя се как е възможно един уважаващ себе си "спортен журналист" (макар и да е пристрастен или направо заразен от някои нови видове грип) да напише, че четвъртфинала на Левски и влизането му в групите на Шампионската лига бледнеят пред победите на ЦСКА над Ливърпул, Шахтьор и Леверкузен.
За негова справка: Ливърпул излезе с повечето си резерви заради спечеления първи мач в София с 1:3 (най - малкото с което се отърваха ЦСКА), Шахтьор не беше никакво страшилище (а може би за драскача е бил), а Леверкузен и в двата мача беше без нападение (всички знаят защо). И въпрос: Какво направи ЦСКА след тези три ЕВРОПОДВИГА ?

И написа драскача излагацията: Успехите на Левски не са успехи, защото били срещу отборите слабаци Оксер и Удинезе, кварталното тимче Киево и излезлия за да загуби Олимпик Марсилия (които също имат КЕШ, което забрави да напише) и жалкия Артмедия (забравил е да напише нещо за негодниците Динамо). А успехът бил срещу носителя на УЕФА Галатасараи.
За негова справка: Срещу отборите на Галатасараи и Шалке, Левски беше ЗАКЛАН от съдиите, а в националния на Италия е пълно с играчи на Удинезе и Киево дали бивши или настоящи.

Дори загубите от БАТЕ, Тампере и Жилина немогат да помрачат успехите на Левски от последните години, защото те са ФАКТ, а вие червени драскачи се радвайте на епизодичните и безмислени победи като тази срещу Ливърпул (при положение че си платите дълговете). Като ще се сравняват двата отбора, да припомня, че Левски победи Оксер и Марсилия, а вие играхте с Тулуза и Монако (на които дори не им се играеше) и всички знаем какво стана.
След въпросната статия за пореден път се убеждавам, че омразата, зависта и злобата са основни движещи сили в червената идеология, а не любовта към собственият "отбор". Там е драскачо разликата.

Драги ми другарю Макариев, заслужава ли си заради два загубени мача на любимият ти "отбор" да стигнеш дъното на спортната журналистика ? Един твои колега и другар вече го достигна и се нуждае от лечение, а и цяла България му се смее. Ти си се запътил по неговите стъпки.

Върни се в “Архив”