НАЦИОНАЛИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИГРАЯТ В ПЛОВДИВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: НАЦИОНАЛИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИГРАЯТ В ПЛОВДИВ
Наистина е най-добре мачовете на националите да се редуват. София, Пловдив, Варна, Бургас... Така трябва да е. А пък и в провинцията със сигурност ще получат по-голяма подкрепа. Те софианци са доста умряла работа.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- aisogludingfioler
- Контакти:
petrof написа:Наистина е най-добре мачовете на националите да се редуват. София, Пловдив, Варна, Бургас... Така трябва да е. А пък и в провинцията със сигурност ще получат по-голяма подкрепа. Те софианци са доста умряла работа.
Умряла работа са, защото обикновенно на мач на националите в София се изсипват всичките селяни и хора от провинцията и става умрело. Някой друг път ще разправям какви истории имах с едни селяни на мача с Италия...
- bai Momchil
- Контакти:
Тя рибата в морето ти сложи тигана 

- Levski4Ever
- Контакти:
Бе квото и да си говорим най-велика публика е софийската. Публиката на грандовете. Публиката на сегашните сили. Да не мислите, че като се метнат 20 бомби ФИФА ще ни търпят? В София публиката горе долу се цивилизова, съдейки по последното дерби (ЦСКА - Левски). Айде стига говорихте и се перехте. Нека първо построят стадионите във Варна и Бургас, и оправят стадион Пловдив, пък тогава говорете.

Аз съм за редуването, когато биват направени стадионите в Пловдив, Варна и Бургас.
Ми то в София 100% ще се играят мачовете на националите а дали ще се редуват или не не знам но в София със сигорност ще си се играят мачове и .. това е добре ако както се говори се направят стадионите в Бургас , Варна и Пловдив го оправят.. доста добре ще е и за първенството и за националите ни и изобщо за цялата държава
колкото повече стадиони толкова по добре туко виж след някоя година живи и здрави.. посрещнеме Шампионска или Лига Европа 

Levski4Ever написа:Бе квото и да си говорим най-велика публика е софийската. Публиката на грандовете. Публиката на сегашните сили. Да не мислите, че като се метнат 20 бомби ФИФА ще ни търпят? В София публиката горе долу се цивилизова, съдейки по последното дерби (ЦСКА - Левски).