Бойко Борисов и Христо Стоичков на среща с феновете

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Бойко Борисов и Христо Стоичков на среща с феновете

Мнениеот marmi52 » 22 юни 2011 06:45

joro65 написа:Абе предизборно или не,ама ако всеки премиер до този момент беше направил за България толкова,колкото Б.Б. ,досега да има магистрала и до най-малкото градче и да има спортна зала и стадиони във всеки областен град.

8-)

Какво е направил досега за 2 години Бойко Борисов ? Какви магистрали ???
Строи се с чужди пари на СБ и МВФ, чиито лихви ще връщат и внуците ви !
Строи се бавно и некачествено ! В същото време автомагистрала Тракия се разби и е в отвратително състояние, но никой не я ремонтира. Останалата пътна мрежа също е в окаяно състояние.
ГЕРБ се насочиха именно към строителството на магистрали и спортни зали, защото там се краде най-лесно.
И в Пловдив ще замажат очите на феновете и после нищо.
Апропо, няма ли кой да каже на Стоичков да си гледа футбола и да не се меси в политиката ? Този човек няма ли PR ?
Един глупак в политиката ни стига ! Няма нужда и от Стоичков, че ще станат много ... :lol:
Последна промяна от marmi52 на 22 юни 2011 12:32, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 22 юни 2011 07:29

Абе кви срещи бееее???!!!Да им искам ръцете ли като дойдат на среща???!!!Аз точно и трябвам на държавата за да реши ще прави ли стадион в Пловдив или не и без моето съгласие нито ще го почне нито ще го свърши :) :) :) Еййййййййй край нямат тия простотия майна.Някой трябва да забрани на слънцето да пече толкова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

xaxo123
Контакти:

Мнениеот xaxo123 » 22 юни 2011 07:30

hora zabravete pristrastiqta i badete plovdiv4ani pone za 1 4as da pokajem grada na futbola v bulgariq koi e
tiq hora kato vidqt 2 3 hilqdi plovdiv4ani koito iskat stadion da hodqt i da podkrepqt klubnite si otbori a moje bi i nacionalniq :!: :!: :!: :!: da ne mislite 4e 6te kajat kuv e smisala kato vidqt v o4ite na horata jajdata za futbol :!: :!: :!: :!: \]
da jiveee plovdiv
izvinete me 4e pi6a taka prosto sam kraino entosieziran za stadion i plovdivsko obedinenie po ne za malko :!:

nazdrave puk kakvoto stane pozdravi na vsi4ki fenove na futbola v plovdiv ;)

xaxo123
Контакти:

Мнениеот xaxo123 » 22 юни 2011 07:33

daimio написа:Абе кви срещи бееее???!!!Да им искам ръцете ли като дойдат на среща???!!!Аз точно и трябвам на държавата за да реши ще прави ли стадион в Пловдив или не и без моето съгласие нито ще го почне нито ще го свърши :) :) :) Еййййййййй край нямат тия простотия майна.Някой трябва да забрани на слънцето да пече толкова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neka horata da vidqt 4e imame jelanie ne samo po forumite apak da stava kakvoto 6te ;)

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 22 юни 2011 08:01

xaxo123 написа:
daimio написа:Абе кви срещи бееее???!!!Да им искам ръцете ли като дойдат на среща???!!!Аз точно и трябвам на държавата за да реши ще прави ли стадион в Пловдив или не и без моето съгласие нито ще го почне нито ще го свърши :) :) :) Еййййййййй край нямат тия простотия майна.Някой трябва да забрани на слънцето да пече толкова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neka horata da vidqt 4e imame jelanie ne samo po forumite apak da stava kakvoto 6te ;)

Добре бе брат.На кой не му е ясно какво е желанието на всички футболни фенове не само на тези в Пловдив???!!!Изглежда само на държавата не и е ясно и за това ни определя срещи та да разбере.
Ето как аз ги виждам нещата по новините след тая среща.
ББ обедини феновете в Пловдив тва на фона на коментар на некъв журналист той ни говори мъдро гледа строго а ние пляскаме кат шматки щото сигурно бая небивалици ще се изговорят и бели пеперуди пърхат в розова мъгла.
Бива ама ми омръзна да ми говорят викам някой първо да свърши нещо.

Потребителски аватар
redstarred

Мнениеот redstarred » 22 юни 2011 10:04

КОГАто вдигне Картофа пенсийте и заплатите,тогава ще оправи и стадиона,порените им празни обещания,най-добре да си вземе куфарите и да се изнася от страната

xaxo123
Контакти:

Мнениеот xaxo123 » 22 юни 2011 10:31

daimio написа:
xaxo123 написа:

Добре бе брат.На кой не му е ясно какво е желанието на всички футболни фенове не само на тези в Пловдив???!!!Изглежда само на държавата не и е ясно и за това ни определя срещи та да разбере.
Ето как аз ги виждам нещата по новините след тая среща.
ББ обедини феновете в Пловдив тва на фона на коментар на некъв журналист той ни говори мъдро гледа строго а ние пляскаме кат шматки щото сигурно бая небивалици ще се изговорят и бели пеперуди пърхат в розова мъгла.
Бива ама ми омръзна да ми говорят викам някой първо да свърши нещо.

da napravim pokazno 1 put ako ne stane vtori edva li 6te ima ;)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 юни 2011 10:39

Не мога да разбера какъв е проблема ако всичко което е замислено се направи, та дори и да е предизборно. Защо трябва всичко да се политизира, преди нищо не се правеше и се възмущавахме от това, а сега има някакви наченки да започне да се модернизират стадионите и отново сме недоволни, тъй като било предизборно. Защо трябва постоянно да сме недоволни?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2011 10:42

Боже,господи и тази страхота новина е на път да се осере.Кажете,ми колко премиера от 20 год. насам са идвали в Пловдив за да се срешнат с феновете за такъв хубав проект ? Хр.Стоичков човекът е задействал контактите си за да доведе тия испанци и всички хора вместо да бъдат благодарни пак се плюе,защо сме такива българите никога няма да разбера.Някой ден ще вдигнат заплататите и пенсиите с 60-70 % и пак сигурно ще има негативни коментари,никога ние не можем да се обединими за нещо хубаво.А оня смотаняк мармид52,кво да му отговарям на тая чичка,като го виждам,че е някакъв супер анти-бойко,които каквото и да направи никога няма да го призане.Дайте да си говорим черно на бяло за ББ и неговите обещания ? Направили ли метрото в Сф ? Направили залата в Сф,магистралите били от чужди пари и банки,а вие какво очаквате,България да извади 20 млрд. и сама ли да си ги изгради тези пътища.

Върни се в “Футбол - България”