ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

24.06, 16:00 - Първа тренировка на Черно Море на ст."Тича"

Мнениеот DanielGeorgiev » 22 юни 2011 00:40

Незнам защо предишната тема я изтрихте. Как така другите отбори могат да си имат по 10 теми за първа тренировка, а Ние не ?! Надявам се, тази да остане и да я направите важна дори.

Та вече официално е обявен часа - 16:00, всичко на ТИЧА, няма здрави, няма болни, няма заети, няма ангажирани и т.н. Нека зарадваме момчетата и да им покажем подкрепата си още от сега, защото никой не се съмнява надявам се, че с привличането на класен нападател, а именно венецуелеца, Черно Море ще се бори за 4то място, Ние щом без него и след провален есенен полусезон, успяхме и даже накрая Ни заклаха и това беше причината да не се класираме за Европа. Незнам какви са целите на отбора, според шефовете. НО според всички Нас, това трябва да е Нашата година и да спечелим медали ! С този отбор и с този треньор .. можем ! Остава само едно, фенове .. който обича този отбор, да запомни в следващите 3 дена следното .. 24 юни, 16:00, ст."Тича" !

АЕ МОРЯЦИ !!!!!!!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: 24.06, 16:00 - Първа тренировка на Черно Море на ст."Тича"

Мнениеот morqche » 22 юни 2011 01:32

ТАМ СЪМ! :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот morqche » 22 юни 2011 01:37

gambara написа:този е ясен,ами кои ли ще са другите.....

Значи казвам го на 100% от съблекалнята е, другите нови легионери съответно ще са още един бразилец и един швейцарец, а относно Хермес П.... за него е 100% истина че ще идва за подписването незнам :)
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 22 юни 2011 01:43

blue avalanche написа:
morqche написа:Има два месеца да кара подготовка с отбора, ще се климатизира ще се опознае с футболистите и да се надяваме че от 5 кръг нататъка ще почне да показва какво може, направи ми силно впечатление още вчера, каква крачка вади наистина мяза на Дембеле по крачката :) ама Дембеле нямаше такива пасове както този + това Дембеле нямаше кой знай какъв шут, надбягваше защитите и излизаше очи в очи с вратарите :) а за визията наистина мяза на Ето О и като гледах нивото на стадионите им там структура и фенщина тука е по-добре + няма режим на тока :) там само наркобосове и полицаите ходят с автомати тука е по-спокойно :) мисля че ще му хареса в България.
Чечо като доведе Камазола и Росен Колев се чудих какви са тия анонимници, еми видяхме ги имам му пълно доверие на този човечец :)

Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?

Дембеле игра, защото имаше кой да му подава, в Гърция и Локомотив беше кръгла нула, изцяло епизодични изригвания пък при вас..... нямаше водене на топка, само бягаше като муха без глава след нея и с мускули се пласираше не беше кой знай какво голям шум около него а в същност нищо! Като замина ЖО и гарата спря да вкарва, сега като го няма гарата и Тасевски няма да го бъде, кой ще вкарва? ти ли? хахах тоя сезон ще сте голяма мъка, помни ми думата!
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 22 юни 2011 07:45

blue avalanche написа:
morqche написа:Има два месеца да кара подготовка с отбора, ще се климатизира ще се опознае с футболистите и да се надяваме че от 5 кръг нататъка ще почне да показва какво може, направи ми силно впечатление още вчера, каква крачка вади наистина мяза на Дембеле по крачката :) ама Дембеле нямаше такива пасове както този + това Дембеле нямаше кой знай какъв шут, надбягваше защитите и излизаше очи в очи с вратарите :) а за визията наистина мяза на Ето О и като гледах нивото на стадионите им там структура и фенщина тука е по-добре + няма режим на тока :) там само наркобосове и полицаите ходят с автомати тука е по-спокойно :) мисля че ще му хареса в България.
Чечо като доведе Камазола и Росен Колев се чудих какви са тия анонимници, еми видяхме ги имам му пълно доверие на този човечец :)

Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?

Не става въпрос за надъхване,а за прилики,които виждам в двамата споменати играчи.И двамата се борят за топката използвайки физика и скорост,гонят до край във фаза защита,надбягват защитниците с лекота.От една боя са :mrgreen: .С приликите до тук.Разликите-този няма бомбения шут на Гарата,но има определено по добър поглед върху играта и по добър пас.Като голаджия ще го видим каквоо представлява след точно 1 година.Все пак Гарата имаше много време за аклиматизация и привикване с БГ футбола+факта че е играл около България и все пак е европейски тип играч.Докато този е по млад,за първи път излиза от Южна Америка,за първи път ще се сблъска с европейския футбол и най вече с родната картинка.Все неща които могат да му попречат да се изяви добре.Примери дал Бог.А относно защитите във Венецуела и съпоставката им с играта на нашите...Ами Жо там не знам дали щеше да изглежда като Меси,но и в България трудно играеха срещу него.Така че сравнението ти е неуместно.Може да се окаже че срещу защитите във Венецуела на Жо да му е по трудно.Знае ли човек?В интерес на истината случихте и с девамата.Да не забравяме обаче за заместниците на Жо които привлякохте.Оня летящ холандец,дето му забравих името вече,който изчезна след 3 мача на Герена и великия Юлу/и двамата ги очаквахте не като Жо,а направо като CR9/.Но това е вече минало.Да видим сега вашите нови звезди които ще вземе инж.Г.Иванов.Вече обяви че е взел най-добрите играчи от България-млади и перспективни и чакате някакъв още по добър от Дембеле за по малко пари.Остана малко,ще гледаме и ще коментираме после.Но моето мнение е,че ще направите добра селекция на зима.След като видите кой от взетите на Лаута става,че да го купите от тях.Защото според мен Гонзо от играчи не разбира.Нито Жо,нито Тасевски,нито Гара са негови попадения.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 22 юни 2011 10:27

blue avalanche написа:Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?

И с какво е толкова далече от дървото Дембеле, дузпи ли не може да вкарва?!Виж в играта с ръце и лакти наистина е далече от Дембеле, айде свали малко сините очилца и не си мисли, че това са най-добрите чужденци играли в А група, така че не ми давай примери с такива некадърни футболистчета като Жоазиньо и Дембеле, всички чужденци, които идват в България са на едно ниво, т.е еднакво слаби, всичко останло е въпрос на адаптация, раздуване на имена с цел повече пари от трансфер в чужбина и не на последно място, да те толерират съдиите, за да се докажеш по-лесно...
Последна промяна от Mourinio на 22 юни 2011 10:39, променено общо 3 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2011 10:35

[quote="Veso1913"]
"Да не забравяме обаче за заместниците на Жо които привлякохте.Оня летящ холандец,дето му забравих името вече,който изчезна след 3 мача на Герена и великия Юлу/и двамата ги очаквахте не като Жо,а направо като CR9/."
Абсолютно вярно!Именно затова предварителните фойерверки трябва да се избягват.
Иначе:
Hermes Palomino
Position: Forward
Birth Date: Feb 10, 1983
Birth Place: Venezuela
Height: 1.77m
Weight: 71 kg
Извинявай,ама за 28-годишен нападател 15 гола в цялата си кариера е доста,хм,скромно.Не мислиш ли?Не че има асистенции.Нула,ако трябва да сме точни.
Може,пък,да излезе "човек" от него...
"Защото според мен Гонзо от играчи не разбира.Нито Жо,нито Тасевски,нито Гара са негови попадения."
А чии попадения са Мюлдер,Грийн,Пл.Илиев,Димов?
[offtopic]Гара стана това,което е в Левски!В Локо Пд-14 мача,5 гола.На това "попадение" ли му викаш?[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2011 10:38

Mourinio написа:
blue avalanche написа:Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?

И с какво е толкова далече от дървото Дембеле, дузпи ли не може да вкарва?!Виж в играта с ръце и лакти наистина е далече от Дембеле, айде свали малко сините очилца и не ми давай примери с такива некадърни футболистчета като Жоазиньо и Дембеле

Ами,28-годишен с всичко на всичко 15 гола. :o Ти как мислиш,близо ли е до Дембеле?Щом "некадърното футболистче" Жоазиньо е на 22г. и вече има повече голове(16) от него,смятай колко е "кадърен" той!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 22 юни 2011 10:41

blue avalanche написа:
Mourinio написа:

И с какво е толкова далече от дървото Дембеле, дузпи ли не може да вкарва?!Виж в играта с ръце и лакти наистина е далече от Дембеле, айде свали малко сините очилца и не ми давай примери с такива некадърни футболистчета като Жоазиньо и Дембеле

Ами,28-годишен с всичко на всичко 15 гола. :o Ти как мислиш,близо ли е?Щом "некадърното футболистче" Жоазиньо е на 22г. и вече има повече голове от него,смятай колко е "кадърен" той!

Май само ти не разбра, че е на 23
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2011 10:46

Mourinio написа:
blue avalanche написа:Ами,28-годишен с всичко на всичко 15 гола. :o Ти как мислиш,близо ли е?Щом "некадърното футболистче" Жоазиньо е на 22г. и вече има повече голове от него,смятай колко е "кадърен" той!

Май само ти не разбра, че е на 23

http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... no?cc=5739
Тука какво пише? :?
Май само ти не си разбрал,че е на 28г.Някой някъде лъже,ама не ми се вярва да е ESPN.А ти откъде "разбра",че е на 23г.?

Върни се в “Черно море”