Незнам защо предишната тема я изтрихте. Как така другите отбори могат да си имат по 10 теми за първа тренировка, а Ние не ?! Надявам се, тази да остане и да я направите важна дори.
Та вече официално е обявен часа - 16:00, всичко на ТИЧА, няма здрави, няма болни, няма заети, няма ангажирани и т.н. Нека зарадваме момчетата и да им покажем подкрепата си още от сега, защото никой не се съмнява надявам се, че с привличането на класен нападател, а именно венецуелеца, Черно Море ще се бори за 4то място, Ние щом без него и след провален есенен полусезон, успяхме и даже накрая Ни заклаха и това беше причината да не се класираме за Европа. Незнам какви са целите на отбора, според шефовете. НО според всички Нас, това трябва да е Нашата година и да спечелим медали ! С този отбор и с този треньор .. можем ! Остава само едно, фенове .. който обича този отбор, да запомни в следващите 3 дена следното .. 24 юни, 16:00, ст."Тича" !
АЕ МОРЯЦИ !!!!!!!
ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
Re: 24.06, 16:00 - Първа тренировка на Черно Море на ст."Тича"
ТАМ СЪМ! 
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
gambara написа:този е ясен,ами кои ли ще са другите.....
Значи казвам го на 100% от съблекалнята е, другите нови легионери съответно ще са още един бразилец и един швейцарец, а относно Хермес П.... за него е 100% истина че ще идва за подписването незнам
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
blue avalanche написа:morqche написа:Има два месеца да кара подготовка с отбора, ще се климатизира ще се опознае с футболистите и да се надяваме че от 5 кръг нататъка ще почне да показва какво може, направи ми силно впечатление още вчера, каква крачка вади наистина мяза на Дембеле по крачкатаама Дембеле нямаше такива пасове както този + това Дембеле нямаше кой знай какъв шут, надбягваше защитите и излизаше очи в очи с вратарите
а за визията наистина мяза на Ето О и като гледах нивото на стадионите им там структура и фенщина тука е по-добре + няма режим на тока
там само наркобосове и полицаите ходят с автомати тука е по-спокойно
мисля че ще му хареса в България.
Чечо като доведе Камазола и Росен Колев се чудих какви са тия анонимници, еми видяхме ги имам му пълно доверие на този човечец
Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?
Дембеле игра, защото имаше кой да му подава, в Гърция и Локомотив беше кръгла нула, изцяло епизодични изригвания пък при вас..... нямаше водене на топка, само бягаше като муха без глава след нея и с мускули се пласираше не беше кой знай какво голям шум около него а в същност нищо! Като замина ЖО и гарата спря да вкарва, сега като го няма гарата и Тасевски няма да го бъде, кой ще вкарва? ти ли? хахах тоя сезон ще сте голяма мъка, помни ми думата!
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
blue avalanche написа:morqche написа:Има два месеца да кара подготовка с отбора, ще се климатизира ще се опознае с футболистите и да се надяваме че от 5 кръг нататъка ще почне да показва какво може, направи ми силно впечатление още вчера, каква крачка вади наистина мяза на Дембеле по крачкатаама Дембеле нямаше такива пасове както този + това Дембеле нямаше кой знай какъв шут, надбягваше защитите и излизаше очи в очи с вратарите
а за визията наистина мяза на Ето О и като гледах нивото на стадионите им там структура и фенщина тука е по-добре + няма режим на тока
там само наркобосове и полицаите ходят с автомати тука е по-спокойно
мисля че ще му хареса в България.
Чечо като доведе Камазола и Росен Колев се чудих какви са тия анонимници, еми видяхме ги имам му пълно доверие на този човечец
Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?
Не става въпрос за надъхване,а за прилики,които виждам в двамата споменати играчи.И двамата се борят за топката използвайки физика и скорост,гонят до край във фаза защита,надбягват защитниците с лекота.От една боя са
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
blue avalanche написа:Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?
И с какво е толкова далече от дървото Дембеле, дузпи ли не може да вкарва?!Виж в играта с ръце и лакти наистина е далече от Дембеле, айде свали малко сините очилца и не си мисли, че това са най-добрите чужденци играли в А група, така че не ми давай примери с такива некадърни футболистчета като Жоазиньо и Дембеле, всички чужденци, които идват в България са на едно ниво, т.е еднакво слаби, всичко останло е въпрос на адаптация, раздуване на имена с цел повече пари от трансфер в чужбина и не на последно място, да те толерират съдиите, за да се докажеш по-лесно...
Последна промяна от Mourinio на 22 юни 2011 10:39, променено общо 3 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- blue avalanche
- Контакти:
[quote="Veso1913"]
"Да не забравяме обаче за заместниците на Жо които привлякохте.Оня летящ холандец,дето му забравих името вече,който изчезна след 3 мача на Герена и великия Юлу/и двамата ги очаквахте не като Жо,а направо като CR9/."
Абсолютно вярно!Именно затова предварителните фойерверки трябва да се избягват.
Иначе:
Hermes Palomino
Position: Forward
Birth Date: Feb 10, 1983
Birth Place: Venezuela
Height: 1.77m
Weight: 71 kg
Извинявай,ама за 28-годишен нападател 15 гола в цялата си кариера е доста,хм,скромно.Не мислиш ли?Не че има асистенции.Нула,ако трябва да сме точни.
Може,пък,да излезе "човек" от него...
"Защото според мен Гонзо от играчи не разбира.Нито Жо,нито Тасевски,нито Гара са негови попадения."
А чии попадения са Мюлдер,Грийн,Пл.Илиев,Димов?
[offtopic]Гара стана това,което е в Левски!В Локо Пд-14 мача,5 гола.На това "попадение" ли му викаш?[/offtopic]
"Да не забравяме обаче за заместниците на Жо които привлякохте.Оня летящ холандец,дето му забравих името вече,който изчезна след 3 мача на Герена и великия Юлу/и двамата ги очаквахте не като Жо,а направо като CR9/."
Абсолютно вярно!Именно затова предварителните фойерверки трябва да се избягват.
Иначе:
Hermes Palomino
Position: Forward
Birth Date: Feb 10, 1983
Birth Place: Venezuela
Height: 1.77m
Weight: 71 kg
Извинявай,ама за 28-годишен нападател 15 гола в цялата си кариера е доста,хм,скромно.Не мислиш ли?Не че има асистенции.Нула,ако трябва да сме точни.
Може,пък,да излезе "човек" от него...
"Защото според мен Гонзо от играчи не разбира.Нито Жо,нито Тасевски,нито Гара са негови попадения."
А чии попадения са Мюлдер,Грийн,Пл.Илиев,Димов?
[offtopic]Гара стана това,което е в Левски!В Локо Пд-14 мача,5 гола.На това "попадение" ли му викаш?[/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
Mourinio написа:blue avalanche написа:Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?
И с какво е толкова далече от дървото Дембеле, дузпи ли не може да вкарва?!Виж в играта с ръце и лакти наистина е далече от Дембеле, айде свали малко сините очилца и не ми давай примери с такива некадърни футболистчета като Жоазиньо и Дембеле
Ами,28-годишен с всичко на всичко 15 гола.
blue avalanche написа:Mourinio написа:blue avalanche написа:Този е толкова далече от Дембеле,колкото Хичо от Арсенал.Хубаво е да се надъхвате,ама...На тези "защитници" от видеото,ако им пуснем Жоазиньо-ще е като Меси!Ако Дембеле играеше в смешния отбор на този "юнак",дали щеше да се "размине" само с 8 гола?
И с какво е толкова далече от дървото Дембеле, дузпи ли не може да вкарва?!Виж в играта с ръце и лакти наистина е далече от Дембеле, айде свали малко сините очилца и не ми давай примери с такива некадърни футболистчета като Жоазиньо и Дембеле
Ами,28-годишен с всичко на всичко 15 гола.Ти как мислиш,близо ли е?Щом "некадърното футболистче" Жоазиньо е на 22г. и вече има повече голове от него,смятай колко е "кадърен" той!
Май само ти не разбра, че е на 23
---------------------------------------
- blue avalanche
- Контакти:
Mourinio написа:blue avalanche написа:Ами,28-годишен с всичко на всичко 15 гола.Ти как мислиш,близо ли е?Щом "некадърното футболистче" Жоазиньо е на 22г. и вече има повече голове от него,смятай колко е "кадърен" той!
Май само ти не разбра, че е на 23
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... no?cc=5739
Тука какво пише?
Май само ти не си разбрал,че е на 28г.Някой някъде лъже,ама не ми се вярва да е ESPN.А ти откъде "разбра",че е на 23г.?